Wednesday, October 26, 2011

RECORDING GENERASI-Y DI ANGKASAPURI

ASSALAMUALAIKUM

tadaaaa! inilah dia angkasapuri! HAHA *rasa semua dah tau, aku je baru tau*
Hai orang kampung syedgraphix dot com! LOL. harini kan, aku nak cerita pasal tahap kejakunan aku bila sampai dekat Angkasapuri ni. baideway, korang tau ke angkasapuri ni apa dia? kalau di translate kan dalam english.. angkasapuri ni bermaksud puri space. *bak kata kawan aku lahh*

Angkasapuri ni lahh jugak tempat orang record diorang punya berita ke.. rancangan pape lahh yang ada dekat tv1 tu..haa. ni lah yang aku nak citer ni... minggu lepas aritu KOT. kitorang pergi angkasapuri ni.. dapat jemputan jadi penonton rancangan GENERASI-Y. Aku kan macam batakk skit bila masuk dkat tmpat yg banyak kamera² nihh. ishh (pengakuan berani mati). So, macam takleh nak behave skit bila masuk dalam studio tu. kahhkahhkahh.. jom layan citer aku pasal generasi-y ni jap..


Generasi Y boleh diklasfikasikan kepada manusia yang lahir antara tahun 1980an dan 1990an. Mereka generasi yang unik dimana gaya hidup dan pemikiran manusia menerima ledakan teknologi maklumat yang luar biasa sehingga mentranformasi sesebuah masyarakat tradisi dan moden. Kita dikira sebagai masyarakat pasca moden... [ seterusnya ]
So, aku ni Generasi-Y lah. hihi. Ok, actually rancangan ni berbentuk santai.. Mula² aku ingatkan yang rancangan ni macam tanya pendapat² kita kann. aku dah agak cuak laa. kang tetiba dia tanya aku soalan kang.. mati aku nak jawab! HAHA. Tapi, rupanya dia suh dengar dia bersembang dengan tetamu jemputan.. tajuk haritu ialah, "Dimana ciptaan kita" . Aku taknak citer dulu pasal ni... kalau korang nak tau.. tengok lahh Generasi-Y pukul 2.00 Sabtu atau dalam erti kata lain 29hhb.10.2011

Ni diaaa Host yang bakal menemani korang! Muaz Muzik fm
Sebahagian yang hadir...
Aku dah laa takde kamera... (rosak) . So, gambar takde sangat punn! yang ada oun dari hansett.. tak cantik! taknak upload. HAHA...
Okayyy.. ni group kitorang. HAHA. mula² photographer ni mcm candid gmbar kitorang. Pastu, aku dengan muka tak malu nye cakap dkat dia "bangg bangg.. lagi sekali!" . So, dapat la gambar ni! HAHA
Yang ni lagi satu. hehe. tapi, gmbar ni mcm shake skit laaa. sobb3 T.T
Tu je gambar yang adaa... takpe laa. nak tengok lebih lagi jangan lupa saksikan 
GENERASI-Y , SABTU - 29 OCTOBER 2011 . okbye

4 comments:

aslann said...

hahaha xnak tengok. lolololol.

Mr Daha said...

Tahun 1980an - 1990ann...
TV1???????

Errrrr.. :P

AMIRA ATIYA said...

auh2 muaz ^^ untunglaaaa~

khairunnisa anis said...

rugi la x tgk... sy ada pembentangan untuk tajuk generasi y ni.. huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...