Friday, February 15, 2013

DOMAIN DAH DI RENEW

        Assalamualaikum. First of all, I would like to say thanks for those who are still reading my blog *kalau ada lah. Kalau takda... kejap nak terjun longkang :(*. Secara kesekian kalinya, Ini merupakan kali ketiga aku renew domain Syedgraphix.com ni. Macam biasalah, setiap kali renew domain, harapan dan niat yang berkobar-kobar adalah untuk kembali aktif dalam dunia blogging. Tapi biasanya benda tu akan terkubur camtu je. Sebab apa? Kekangan masa. Busy juga lah kot since dah mula degree ni. *eceh* . Tak.. seriously... betul ni. Banyak program. Lepastu kelas pulak tak fix. Tak macam foundation dulu. Lepastu ada assembly bagai pulak. Kadang2 sampai ke petang. Malam kalau rajin buat tutorial sikit. Kadang2 tak buat pun. Online pun dah kurang sekarang ni. Bangga pula dengan diri sendiri sebab dapat kurangkan online. kahkah. Apa-apa pun, aku minta sangat korang doakan supaya dikurniakan kepada Syed kerajinan yg melampau untuk menyiapkan assignment BM yg bakal di submit pada isnin depan. hehe. Aku rasa cukup sampai di sini dulu. Kita berjumpa di hari yang lain ye? :)

3 comments:

Khai Artzfar said...

so suwit ade assignment ke bang kehkehkeh

onie said...

Selamat ber-assignment,ehehhe :D


p/s: baru jumpa tempat komen,kesian den,haha -..-"

Cikgu Hairul said...

Jangan lupa renew lagi bro. Tekejut aku bila taip link blog ni tapi tak bleh masuk.. Renew 10 tahun terus ler.. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...