Tuesday, May 7, 2013

CPUV from Nuffnang -.-"


ASSALAMUALAIKUM

Malam yang hening lagi sepi ni aku saja lah nak buka nuffnang check traffic blog. Tak mengharapkan pun duit tu meningkat ke apa. Time traffic banyak haritu pun tak merasa pun dapat duit banyak-banyak. Ni nak pulak blog aku ni dah macam nyawa-nyawa ikan. Tunggu masa ditelan dunia. Gitu. Tapi, apa yang memeranjatkan aku, bila buka je nuffnang tadi nampak yang ada CPUV atau Cost per unique visit. Benda ni kalau banyak visitor blog engkorang, banyaklah dapat duit daripada kempen ni. hehe. 

Tapi yang anehnya kenapa aku tak perasan sebelum ni?  Padahal rajin juga la aku bukak nuffnang check traffic. Takkanlah tak perasan section CPUV ni. Aku update ni memang la sebab nak tunjuk yang aku dapat CPV ni. Tapi amount dia macam takda. So, dapat ke tak ke memang takda effect pun. Maybe sebab waktu kempen tu bermula UV aku tak banyak pun. Takpelah, Ni je nak bagitahu. hehehe. Terima kasih la juga dekat Nuffnang for giving me the CPUV. Sumpah terharu nak arwah dapat benda ni. 

Takkanlah aku tak terharu kan blogging nak masuk 3 tahun tapi satu habuk campaign ni pun aku tak pernah dapat sebelum ni. Aku tak tahu di mana silap dia. Dan bila dapat ni rasa macam nak terbang ke langit ke tujuh dah. hahaha over lebih. 

2 comments:

Mek Onie said...

waaaaaaaaaa,sygnya syedddddddddd

tenku butang said...

tahniah.. heee

2788
done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...