Saturday, December 14, 2013

YOU SHOULD BE WRITING, SYED.


ASSALAMUALAIKUM

Dah lama tak update blog ni, so I tell myself that I should write something here. Bukan sekadar nak mengisi kekosongan, tapi secara jujurnya aku memang suka menulis. Sebagai contoh, walaupun aku tak menulis di blog, masih giat menulis di status facebook mahupun twitter. haha. 

Secara jujurnya lagi, aku sangat merindui untuk kembali aktif dalam dunia blog. Nak buat blogwalking, nak pergi event itu ini nak pergi gathering ramai-ramai semua. Arghhh sumpah rindu semua kenangan manis tuh. Mungkin aku cuba sikit-sikit laa dulu utk aktif balik dalam blog ni. 

Ada impian juga nak tukar template blog ni semua. Sebab dah bosan. Kalau dah bosan mana nak datang semangat untuk update blog kan? Manusia, kadang-kadang bila dah bosan... cari yang lain. Eh. 
Nak tukar benda ni semua connection pulak takda ni. Line slow tahap siput berjalan. Sedih betul. Nak menangis pun tak guna juga. bukannya benda tu boleh laju kalau kau nangis. kan? HAHA

Lagi satu, cuti semester pun dah nak habis. will be going back to campus on 30hb. December. 2 week left. Masih berusaha menjadikan cuti ini bermanfaat. Walau hakikatnya.......... tidak sama sekali. Kalau raji nnanti kita update lagi ekk ek lepas ni! hehe :)

Okay, terima kasih kerana baca :)

2 comments:

penaberkala said...

finally, u did it
welcome back bro
ayuh gi event

Wan Ahmad Izudean said...

semoga ko betul-betul rajin update syed :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...