Wednesday, August 8, 2012

RAMADHAN! :')


ASSALAMUALAIKUM

First of all, nak ucapkan Selamat Menyambut Bulan Ramadhan yg ke 19. Tak terlambat lagi kan? haha. Agak terlajak sikit sebab mood nak update blog tu tak sampai. Kalau dah sampai pun memang sengaja jari ni malas nak menaip. Nakal betul. Duk menaip kat twitter tu rajin pulak. 

Tak tahu nak cakap apa sebenarnya. This post is seriously tanpa motif. So, kalau nak baca, bacalah. Kalau tak nak baca, boleh follow saya di Twitter. HAHA. Tetiba TER-rindu pulak time bulan puasa tahun lepas lepak ramai2 dekat jalan TAR. Lepas tu, berbuka tepi jalan ramai2 dgn blogger2 yg famous amous tu. Sekarang masing2 dah retis. Nak keluar sesama pun dah tak dapat. kahkah. Ahhh rindunyaaaaaa

Tapi, tahun ni not bad jugak lah. Banyak kali jugak keluar buka puasa sama2 dengan blogger2 yg dah lama aku kenal. Kejap nak upload gambar. 


Time ni dekat Ampang Park. Dan kali ni jugaklah first time aku merasa Ayam Penyet. My opinion is.. Ayam Penyet will be the last choice of my food. Tak suka lah. Rasa macam nasi lemak. Bukan tak suka nasi lemak. Tapi rasa dia mcam pelik.. dan mungkin tak kena dengan tekak kot. haha. Ramai jugaklah yg datang time ni, dalam 12 orang. Kebanyakannya ramai yg dah pernah jumpa. Ada jugaklah yg tak pernah jumpa. So, agak malu2 kucing skit lah mula2. -.-"


Yang ni pulak time Iftar dekat Bangi. Geng2 Bangi semua ni. Tetiba aku sesat. Aku memang suka menyelit mana2. Maaf Maaf. Time ni pun seronok jugak. Seronok sebab time ni ada birthday razik. Diorang buat surprise. Kek dia sedap. Saya suka kek. Saya rasa nak lagi. I wish to have more. So, treat me maybe? haha.

Salam Ramadhan, Syed :)

3 comments:

Syakir Rahman said...

ko kene rasa ayam penyek kt padang jawa ni baru kau akan suka...ahahaha

azri johan said...

salam ramadan Syed..

untunglaaa retis :p

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Salam Ramadhan! Puasa jangan tak puasa ye. :')

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...