Tuesday, September 4, 2012

Update Ringkas Selamat Hari Raya Aidilfitri


ASSALAMUALAIKUM

Selamat pagi semua. SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI korang!! hahaha. Ok, takdelah terlambat lagi nak wish kan? At least harini baru hari raya ke... erm. 16. ok. Sorry, dah terlupa ada blog. Pagi ni tengah berserabut sebenarnya. Serabut dgn semua assignment dan segala benda ni. Last2, malas nak buat assignment. Baik kita tulis blog yg dah bersawang ni kan? Betul kan? Entah lah. Takde idea dah sebenarnya nak cerita pasal raya. Gambr raya pun tak ambil daripada akak aku. So, takpelah. Dengan ini sy mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN :') 

*Nampak tak, bila otak dah penat berfikir, nak update pun jadi sependek ni je. Elehh biarlah. bukan ada org  baca punnnn. kbaiii *


Outfit raya pertama. KAKAKA selamat hari raya! 
*woi muka aku tak hensem. cepat pangkah belog aku. malu je org tengok

Dikesempatan ini juga, aku nak ucap TERIMA KASIH sangat dekat siapa yg hantar kad raya. Sorry tak dapat nak letak gambar dalam ni. Sebab akak sy dah culik kamera dia bawak gi kedah T.T . So, gambar semua ada dalam kad memori dia.. :'( 

5 comments:

.FH. said...

eh ada inai lah bahahahaha.
btw selamat hari raya :D

Nurmujahidah Ismail said...

haisssyyy,, apa lak tak de yang baca nya,, kalau tak de yang baca,, tak de la yang comment kan,,, huhu

Phat said...

selamat hari raya bro

hawiz said...

peewitt...hensem..wakakaka...ade inai ka tu?..auwwww....cuns..kah3..=P

Sunah Sakura said...

nape kaler merah jari jemariss tu?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...