Saturday, November 10, 2012

BILA CUTI SEM DAH BERMULA


ASSALAMUALAIKUM

Dah lama tak update belog. So, harini sempena 10/11/12 tetiba rasa nak update blog. Konon-konon nak buat something yg special lah. haha. tapi hanya mampu update blog je. Nak kahwin macam awal lagi. Muda kenmain lagi. Calon pun takda lagi. Degree pun tak lepas lagi. So, jom kita lupakan dulu soal kahwin-kahwin ni. Main kahwin-kahwin pun jadilahh.. kan . kehkehkeh.

Btw, gambar kat atas ni adalah gambar time aku dekat stesen bas Pekeliling. Nak balik Temerloh untuk cuti semester. Ditemani oleh kawan aku. Sedih gila tau time nak berpisah dgn kawan-kawan. Rasa nak nangis :( .
Berat gila hati nak tinggalkan depa. Entahlah kenapa. Dalam bas tu pun ada rasa sebak2 nak nangis lagi. Tapi lepas tertidur, sedar je dah sampai Temerloh. Pastu dah tak sedih lagi dah. HAHA ok mengada. Tapi serius, terima kasih dekat kawan aku tu sebab banyak menyusahkan dia. BANYAK SANGAT.


So, harini kiranya dah mula hari pertama aku spend kan cuti semester dekat rumah. Dan, aku tak buat apa pun harini. Tidur je keje. Nak pergi mana pun tak tahu. Bosan. Kalau duk KL banyak tempat jugak nak pergi mana2. Tapi kat sini macam tak tau nak pergi mana. Hari Selasa ni nak pergi Kelantan. Ok, tak sabar. Bosan pulak duk dekat rumah ni. Akak aku tak balik lagi dari Kedah. So, aku kena plan elok2 lah hari esok dan seterusnya nak buat apa kat rumah ni. BOSAN. Ok, ini sahaja untuk hari ini. Bye :) 

2 comments:

D i n said...

ahhh cuti sem dah mula msti sronok kalau dah nak habis hahah =_=

Rozuan Ismail said...

esok keje.bila keje dah kurang cuti.huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...