Sunday, October 7, 2012

KETAGIHAN TERHADAP INSTAGRAM MEMBAHAYAKAN


ASSALAMUALAIKUM

Bersua kembali kita setelah sekian lama tak dengar berita. Amboi. Kali ni bukan nak cerita pasal apa sangat pun. Cuma nak bagitahu yang aku dah addicted sangat rasanya dengan instagram ni!. Satu benda yang aku suka pasal instagram ni adalah Photo Effect dia yang telah disediakan. Super nice! Vintage gitu. Berbincang mengenai instagram ni, seperti yang kita semua sedia maklum, benda ni ada dkat handphone jenis Android dgn Iphone je. Blackberry dgn yg sekutu dgnnya jangan sedih eh. Takpa, nak sedih jugak aku ada tisu ni. Boleh lah lap buat lap hingus. har har har 

Aku sendiri pun mana ada Android. Secara jujurnya, aku boleh addicted dgn menda ni sebab aku pinjam kawan aku punya Tab dengan Android phone je. Aku pinjam depa punya gadget untuk sign up sendiri akaun instagram kerana menyedari ketidak mampuan aku dalam memiliki smartphone. Kahkah. Pastu, sekali upload gambar memang banyak lah kan. Bila lagi nak upload. 
Antara gambar yg gua berkenan : 







Ahhh banyak lagi sebenarnya! hahaha. Pictures tell everything. Sebab tu aku suka tangkap gambar apa2.
Kalau boleh setiap benda yg aku buat, semua nak instagram. Follower semua tu tolak ketepi dulu. I'm on instagram not to please others. Kalau tak suka takpayah tengok pun takpa instagram aku tu. Aku bukannya aktif sangat pun sebab takda semakphone katanya.

Walau apa pun, Korang tahu tak yang korang boleh access instagram ni melalui web jugak? I mean, nak check gambar semua tu? Tahu kan? Kalau tak tahu, meh sini nak ajar kejap. HEHE. Disebabkan aku takda android untuk mengakses instagram setiap masa, so.. kekadang aku guna web untuk tengok gambar2 lain yang orang lain insta menggunakan website,


Buka je website tu okay. Senang jugak, ada feed, photo semua. Cuma tak boleh nak upload pic guna pc jelah. Selain itu semua ada. hehe. Akhir kata, Majulah instagram untuk negara! kahkah 

Snapshot daripada web.stagram.com . hehe
Follow me on Instagram : SyedGraphiX

4 comments:

fa Alshah said...

saya pakai nokia X2 dan saya nak install instagram. mohon bantu.

dax pisau said...

: )

dax pisau said...

: )

Anonymous said...

untk nokia takda insta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...