Wednesday, August 10, 2011

WORDLESS WEDNESDAY #4 - NEW VERSION OF FACEBOOK

Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :)

38 comments:

SHaRKFiQ SSM said...

nampak cam beza, tapi xtau nak compare ngan yang mana~ hehehe

eyjalukman said...

fb new version cmni nmpak membosankan . haha

Tengku Nizam said...

tu bukan menunjukkan tenet ko slow ke? hahaha

azrijohan said...

eh,ni bkan ke rosak?



jom baca...
Safee Sali makin maju

http://ping.busuk.org/view/16048

widiea azira said...

nmpak benO menipunye..mcm tenet 1gb jer..hahaha

Amna.Qadeeja said...

eleh yeye je padahal line lembab cm siput kan? haha

adrinaqamarina said...

ni memang new version habis3 ni ha. haha

Nazim Nasri said...

selowww gila line hahaha

saya_arief said...

bagus gak version nie.. ringan ckit.
hahaha.

Fariq said...

i tenet ko yg slow sebab tu gini.. wakakaka

cik dot said...

haha. nice3. intnt slow ye.. hehe
selalu sgt dpt cmtu. cm klaka kot ;DD

diana said...

ye la tu...:p

EYP_g.0.n.z.a.L.3.s said...

msih menjadi tande tanye ..! hak3 ..

ehem2 , maju dah skulmate aq sorang ni kan .. keep it up bro .. XD

d_tieah said...

Semakin facebook upgrade, semakin tak bestttttttttttt.. Better change to the 1st one kot.. Hahaha..

zaMir said...

grrrr....

muhamadsufian89 said...

new version ni utk wifi tempat ko je. tempat lain tak jadi new version camni. haha

FYA PELANG! said...

haha. sila refresh :)


jmput ke blog fya :)

DAUSPOZI said...

New version untuk bro je.. kahkahkah....

SyazwanSarawak said...

sukanyewww interface baru FB. lagi putih berseri. ahaks

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

cam tak best je.. hurm tgu je la

aslann said...

new version la sangattttttt!

Amin said...

erk cam x best jer...

Luqaz™ said...

cantiknye fb baru nie.. suci je aku tgk..hakhakhak..

Rtp Farra Arisha said...

wujud ke new version punya? or u just editting? hahaha ;)

yad'z said...

hahaha.. dan2.. tenet ko cam siputt..

Wan Zulqhairi said...

nak camni gak.. simple and gojes..

Nyamuk Terbang said...

mcm tenet lembap jer nie syed

Alal Yaakub said...

internet ko yg slow ! haha

Salim Harmanain said...

ketidaklajuan internet di situ...hahaha

cik Dil said...

hahahha..ni mesti pakai berukband nii..kan..hahaha

Saiazuan said...

sure look cool~

cik najihah said...

halu org temerloh :)

erleena said...

osak2 :P

erleena said...

osak2 :P

My MiRa said...

hye syed...
tak sukenye tengok sume lauk2 and makanan kat atas tu..sebabnye buat kan perut nih tibe2 rase lapar je...huhu....lebih2 lagi yang ayam tu...adeh

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip servis motorsikal kupcai scooter

melayan kuih tako tu mmg feel habisss.. sedap wooooo... KFC pun ok gak... kalau ade orang blanjerr makan free

Toyota Parts said...

I know people that blog and title it Wordless Wednesday. But I wondered if there where others?

ame elms ! said...

bila ya this new version of Facebook nak release ? HAHAA .

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...