Wednesday, August 17, 2011

WORDLESS WEDNESDAY #5 - MERDEKA | BESAR PUNYA!

 Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :) 

16 comments:

Dauspozi said...

Masa sekolah rendah gua dulu... Lagi besar woo...

[k]o{q}i[n] said...

lom cukup besar lagi nih...huhuu

Luqaz™ said...

tmpt x ssuai tu..r0sak bndera nti..hehe

aslann said...

Whoaaaaa! bosanyo!

zikeryhassan said...

soh carik tempat yg lagi sesuai

Amna.Qadeeja said...

ewah smgt merdeka nmpk? kehkehkeh ;D

SyazwanSarawak said...

pehh o.o

Bintang Biru. said...

boleh buat bendera Malaysia tu untuk blogger blogger sekalian. =.='

Solihin Zubir said...

pergh.. taknak besar plak kan.. haha..

erleena said...

w0www awat tak ttup 1 skola kan haha

kai said...

terbaik la!
ni baru dinamakan semangat kemerdekaan

LyNMafia80 said...

tpkan xmacam sempit ke tmpt tu, apa pun ia tetap berkibar dimana pun lokasinya ^_~

Rtp Farra Arisha said...

im lovin' national flag!! ;)

Azham Vosovic said...

hahahaha, mesti best lalu kt belakang bendera tu hahahaha

RINDU IPBA...

Diary oF Mine said...

mesti sejuk je kat tmpt yg tlindung ngn bendera besar gedebak ni kan... haha

Toyota Parts said...

Ear plugs ,ear muffs,acoustic Booths,ceilings and close the door when you use the bath room.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...