Wednesday, June 8, 2011

BLOG PINK NURAMALINA ATHMAN


ASSALAMUALAIKUM

Agak lama la jugak aku menyepi daripada membuat review blog ni. tapi korang tak kisah kan? tlong la faham aku. hehe. sbb, aku ni bukan 24:7 dpan laptop . *eh takk. 24/7 laa -.-"*

So, harini aku nak mulakan balik sesi review blog aku yg dah tertunda sekian lama. hahaha.. skarang ni.. giliran blog Nur Amalina untuk di review..so, tanpa melengahkan masa. jom baca ape pendapat aku pasal blog dia >.<
TEMPLATE
Template blog amalina ni aku tgk just nice je.. kaler pink. memang sinonim dah kan dengan seorang perempuan. tapi, aku rasa .. menu bar yang ada "home,tutorial,fb" tu lebih baik kalau diletakkan di bawah header. sebab kengkadang aku masuk blog org trus scroll down, then mmg tak nmpak part menu bar kat atas tu.. then, kalau menu bar tu dapat digantikan dengan image lagi better kot. hehehe..

Lagi ape ehh. ermm... yang nuffnang punya iklan tu rasanya kalau letak dekat belah atas lagi ok kot. ye lah kan. kalau letak iklan kat bawah.. kadang-kadang orang tak perasan sangat. so, bila orang dah tak perasan iklan tu.. acane diorang nak click iklan kite kan? so, widget iklan nuffnang tu. try move kan kat atas.. 

Kedudukan kotak shoutbox tu pulak. cuba Amalina try letak dkat bawah widget follower tu.. sebab, kadang2. lepas diorang da follow.. diorang boleh shout dkat situ.. tak kisah laa diorang shout "i follow u , please follow me back" ke.. janji diorang senang nak tinggalkan pesanan. takyah nak scroll bawah sangat untuk mencari kotak shoutbox tu.. senang kan? so, kita da permudahkan orang kat situ..Lagi ape ehh.. rasanya takde ape dah kalau part template ni. sebab template mmg dah ok..
ENTRY
Sekarang kita move kepada part entry plak.. adehh.. aku ni takde la bagus sangat nak tegur tegur entry orang ni. HAHA. tapi, nak try la jugak tegur skit.. blog amalina ni.. dia punya entry more to personal life dia.. kdg2 pasal blogging life pun ada... dia rajin join #WW. Kalau tengok dkat blog dia. mmg banyak la entry wordless wed ni. hhaa. Pastu, dia pun ada jugak cerita pasal si gambir kuanghajo tahap 10 tu -.-"
KLIK KALAU NAK TENGOK ENTRY AMALINA PASAL GAMBIT
Eh, ape aku ni. si gambit tu kan da mintak maap. HAHA. biar. lantak. pdn muka dia -.-"

Bahasa yang amalina ni guna pun lebih kurang je macam aku. kengkadang guna baku skitt. kengkadang ada part part tu.. keluar je bahasa pasar. tapi, takde ape la. as long as takde guna bahasa rempit or yg sama waktu dengannya aku ok je baca.. Aku rasa da takde pape dah kot. ok, ckup sampai kat sini. hehe. cuma, nak pesan kat amalina.. kalau boleh banyakkan lagi entry yg boleh dibaca.. sebab, ape yg aku perasan.. aku klik older post asyik entry #WW je. takde entry psal life or something like that. hehe.. no offence k? thanks. tapi, older post banyak skit ade plak. hhaha XD

12 comments:

nur amalina athman said...

ouhh..sal nuff tuu sja nk letak kat bwh..sebabnya naik cmner tah ary tuu bila letak kat atas..yg lain akan segera diperbaiki..:D

sal #ww..haha..baru 3x join..
terima kasih ya sudi review..:)

Hanim Mahali said...

mengalahkan pengkritik AF si Syed ni...
Sebenarnya tak komen tapi Syed paksa gak komen. lalala ~
Nak p terjah blog Amalina la... okbai

Nadya O'Conner said...

nad pon suka masuk blog beliau sebab simple and pink..:)

Farierahasanz said...

hahaa . . enak nye mengkomen ek kaw nie . .hahaa . .terjah blog amalina laa . .okbai ~

farasakura said...

comel jugak blog dia XD

.fariza. said...

terjah~

Gayahspears said...

jap aku terjah blog dia >_<

zacky786 said...

waaa jom terjah ~

munira sajuti said...

eyh die baik taw. kalo kite mintak tlong, die tlong taw. and fyi, die la heroin aku yang settle kan masalah follow aku aritu. okaybye

: husna : said...

wah..bila nak review bloh mak cik pulak?haahahaha

eyjalukman said...

npa eyja tk tahu pasal review blog nihh ? hahahah

Anonymous said...

brinkka2011 says: Took me time to read all the comments, but I genuinely enjoyed the post. It proved to be Pretty helpful to me and I am sure to all the commenters here It is always great when you can not only be informed, but also entertained Im certain you had fun writing this write-up.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...