Wednesday, June 8, 2011

Wordless Wednesday #WW - Missing Them


Maksud Wordless Wednesday
 Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :) 
p/s : agak-agak korang faham tak ape aku nak sampaikan? miahaha. XD

32 comments:

Alya Esprézzo said...

paham , rindu kawan, cikgu dan zaman sekolah ! :D

www.alyaesprezzo.com maii la singgah rumah :)

Alya Esprézzo said...

paham , rindu kawan , cikgu dan zaman sekolah ! :D

cik Dil said...

mane satu awak??hehehe
Wordless Wednesday #1

Siti Safiyyah said...

teacher dila!!

eh kejap, dia guru kelas ko ea? owh zaman aku dulu, dua tahun dia pegang kelas ibnu sina. hehe

Orang Kampung said...

teringin nak sekolah balik.. hahaha

tiQz said...

nak balik ke zaman tu..

~Kirin Selama Perak~ said...

nak gtau kau pelajar skema kan?
:D

Budak Botak said...

He3, rindu jugak...

Entry terbaru -> Gegala Wordless Wednesday Pulak Sekarang Ni Ye... (",)

zaMir said...

muka ko cam nak mintak kaki je....

Dawa said...

yg sblh cikgu tu mesti dah kawin dah kan? huhu

Pojiepooh Abdullah said...

Wahh budak sekolah agama rupanya. Tabik dowh :)
Rindu zaman sekolah jugak..

P/S: Cantik lah header kamu kalau nak mintak upah buatkan boleh??

PojiePooh; Hanya Satu...

Opah Kentang said...

rindu nyer mase sek dulu :)

zikeryhassan said...

konon-konon kau baek la kan?

suhaili sarif said...

skola mana dulu dik?

tyka said...

zaman skola lg best dr zaman kerja kan.. heheks

d_tieah said...

Zaman persekolahan terbaek! Yeeeeeehaaaaaaaaaaaa..

Entry Terbaru : Draft Blogger Berwajah Baru

Pearl Kaz said...

tak paham.. ape yg ko cube sampaikan? kui kui kui.. kate wordless.. tp apesal ada penerangan gak kt dlm entry ni? ahak3~

aizamia3 said...

macam manalah agaknya rupa dorang sekarang kan.. masih kurus..? bertambah debomm..? maintain cun/hensem..? dah bermastautin diluar negara..? dah keje..? duk rumah..?

Ewan said...

ok kdudukn syed adlh brisan dpn, dua dri knan. btul x?? kan2? hehe XD

HeziqaMushadadLee said...

aku rase aku taw kaw yg ne

fareez tajudin said...

aq nak like komen KSP..
HAHA..
mesej dy ko student skema kan?..
miahaha...

Dayana AZ said...

dayana bru try harini :)

Dauspozi said...

DUDUK
2 Dari kanan..

ITULAH SYED..

kan kan kan... ??? hahaha

SyedGraphiX said...

@Alya Esprézzo betul2! hehehee

SyedGraphiX said...

@cik Dil cer teka cer teka

SyedGraphiX said...

@Siti Safiyyah aah. 1st time dia pegang kelas bese ni

.fariza. said...

phm punya.
baru tau kewujudan benda ni.

Metz bUjang said...

teringat zaman sekolah huhu

Gayahspears said...

rindu zaman persekolahan aku jugak >_<

diana said...

ye ke semua..
akak tak pun..:P

yad'z said...

hahahaa... theme : aku budak skema

like30000x.. ngeee

akmalhilmi said...

saya seorang pemalu
hahha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...