Saturday, July 14, 2012

Giveaway: Genting with Rayyan Haries

ASSALAMUALAIKUM

Ehem, tetengah berjalan dekat pesbuk tu haa... Tetiba ternampak someone post about percutian ke genting secara PERCUMA!. i repeat ya, PERCUMA.. means.. FREE. Awak suka barang free? Saya suka. Eleh tipu lah kan kalau cakap tak suka. Kalau sy cakap saya nak belanja awk starbucks awak  nak? Suka kan? Elehhh takyah jawab sy dah tau yg awak suka. hikhik. *ok sila lempang sebab banyak mengarut*.
Sebenarnya saya kenal tuan punya belog yg buat GIVEAWAY ni. Dia senior saya sebenarnya... ni dia,

 Aku tak tahu lah dia ingat lagi ke tak dekat aku. HAHA

So, untuk meneruskan upacara GIVEAWAY ni, dia mintak supaya masukkan gambar percutian yg TERAWESOME sekali. Saya secara jujurnya takda gambar awesome pun. Ya, sy tahu sy awesome, tapi gambar saya yg tak awesome. jgnlah salahkan saya. Kahkah. Lagipun laptop baru lepas format. So, semua gambar dah hilang. Ni pun aku kutip2 yg dekat album Facebook je. Takpelah, tak awesome pun takpe. Janji i want to give a try. 

Keindahan Pantai Klebang yg membiru... yg turut dihiasi dengan menda alah satu Malaysia tu. Ok nice. Eh
Walaupun awak cakap gmbar saya yg ni tak awesome, tapi bagi saya, tetap awesome sebab ianya gambar saya bersama ummi saya. Awak ada? Elehhh jeles lettew. bye .
Okkk, tu je gambar yg TERawesome yg aku dapat cari :(  . Then, bawah ni ada link-link mereka yg terlibat dalam menjayakan GiveAway ni. :) 
Okay, Sila lah klik Link link di atas untuk pencerahan yg lebih cerah dan jelas. LOL . Saya rasa saya dah menjalankan tanggungjawab yg diamanahkan untuk join GA ni. So, Saya harap saya berjaya memenangi percutian ke Genting Highland ni. HEHE. Akhir kata, saya seru awak semua supaya join GA ni. Macam seronok pula kan bila pergi ramai2? :)

Untuk join,
CLICK : HERE


2 comments:

Rayyan Haries said...

Heyo Syed,

Mestilah ingat junior ni! walaupan jarang tegur...rindu nak bersenior-junior pulak dah...haha..

Thanks join! All the best! :D

p/s: gambar ngan umi tu tak tahannn... ni boleh jadi punca menang ni! All the best! :D

Azham Vsvc said...

hehehe....mcm best je...Rayyan I nak join la hehehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...