Tuesday, July 10, 2012

SENAMROBIK SATU MURID SATU SUKAN SATU MALAYSIA DI IPG KBA


ASSALAMUALAIKUM

Harini, bersamaan dgn 20 Julai 2012, SELURUH sekolah dan IPG satu Malaysia melakukan aktiviti senamrobik.. so, IPG KBA yg tercinta aku ni pun tak terkecuali daripada melakukan aktiviti ni. Kami buat pertandingan tau. Pertandingan senamrobik. Banyak hamper untuk dimenangi. Tapi, satu hamper pun tak melekat dekat kelas aku. hahaha takpelah tak kisah pun. Sebab kelas kami memang tak minat bab2 menari ni. *ye ye je aku ni*. 

Tentatif program dimulakan dgn bacaan doa, ucapan perasmian daripada siapa eh tadi. Alamak tak ingat *kantoi buat kerja lain time dia bg ucapan* Then, mula first session. First session ni semua org kena menggunakan step yg sama. Pertandingannya pulak dekat sesi ke dua. Bila dia pasang je music, Setiap kelas kena ada step masing2.. Tapi setiap org menari serentak pada waktu yang sama. haha. Kelakar sbenarnya. Aku dah lah tak pandai menari ni. Buat step sendiri je aku rasa. Tapi takpelah, Quite fun and enjoyable disamping dpat menyihatkan tubuh badan *gittew* 
GAMBR SEKITAR PROGRAM SENAMROBIK

Dah ... Sebenarnya banyak lagi gambar lain. Tapi tu lah. Susah nak upload. Lembab. Tak terdaya aku nak upload semua. Cukuplah dengan apa yg ada. hahaha. Papepun, seronok menari. Even macam nokharom je. kahkah. Untuk masuk IPG. Sepatutnya sekolah je yg join. Tetiba kami terlibat sekali. Untung sangat kan? em em.

6 comments:

Phat said...

wife kat IPG kota samarahan pun ber aerobik pagi td hehe

Syamimi Razali said...

jom aerobik untuk sihat, :)

Syakir Rahman said...

tapi kalo wat kat tgah2 hutan lagi nyaman....ahahaha

Pearl Kaz said...

hari tu, 20july ke? serious? nape calendar akak baru 11 july? :O

Azham Vsvc said...

Syed....haha....kau bakal cikgu kenalah buat! nasib baik tahun ni I cuti sem...x perlu join hhahahah!

Liyaa Mf said...

Aku taknak komen, nak komplen je ni. Asal calendar kau advance sket eyh? Kita duk planet laen ek? Gurau :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...