Sunday, July 15, 2012

FIRST TIME MAKAN TUTTI FRUTTI #MYFIRSTTIME

ASSALAMUALAIKUM

Ok, entry ni nampak macam kepochi sikit lah. First time makan tutti frutti pun nak canang dkat org ramai kan? haahaha. Tapi lantak lahh. Nak jugak bagitahu yg aku dh mkan tutti frutti ni. Aku sebenarnya dah lama teringin gila nak makan menda alah ni. Akhirnya niat aku tercapai pada 8 July haritu. Dan aku baru nak bagitahu harini yg aku dah makan tutti frutti! HAHA. Aku ingatkan harga dia mahal gila nak arwah. Rupanya takde lah mahal sangat. Bagi aku reasonable lah jugak.

Bagi aku, tutti frutti tu sedap lah jugak. Sebab dia rasa yogurt *memang yogurt pun* dan dia frozen. Ahhh memang best lah. Topping dia pun aku suka gak. Aku makan dekat Tutti Frutti The Curve haritu.. 
Ni tempat diaaa , 


Cantik jugak kan? LOL. Aku rasa semua tempat sama je pesen design dia. kahkah. Aku makan murah je kot aku rasa. RM 10. 50 je.  Nak tahu apa je aku ambil? Jappp...


Aku ambil flavor Apple rasanya haritu. Topping tu aku pakai hentam je ambik. Banyak sangat choice. Pening kepala rasanya nak ambil mana satu. So, corn flakes menjadi pilihan. hehe. Kepada yg risau sangat nak makan tutti frutti ni, jangan risau sangat lah. takde lah mahal sangat rupanya. Aku ingat satu mangkuk yg kecil tu boleh mencecah RM20 something. hehe. 
p/s : Aku memang kepochi makan Tutti Frutti pertama kali pun nak update dekat blog! 

8 comments:

hawiz said...

1st aku mkn...rm33..giler..haahaha..mampoihh

azri johan said...

fine, makan tutti frutti tak ajak pun kan =,=

nurul diana said...

hahaha saya tak pernah makan , k lepas ni nak mintak syed belanja hahaha

nur amalina athman said...

flavor kiwi pun sedap jugak..:)

MissThe3Dara said...

Yes , memang sedap pun Tutti Frutti :')

Baru perasan , dah lama x layan TF. Thanks sbb bagi idea bernas utk habiskan cuti ke TF !

Azham Vsvc said...

#MYFIRSTTIME hahaha gila kau! hahahahahahahah.......yeap aku pun tak pernah makan sbb takut harga mahal heheheh!

onie said...

onie buat masa ni makan tutti tu paling mahal rm13 hengget ...masa nak ambik tu kena beringat,takut berat sangat :D

shima said...

aku makan Snogurt..Raja Farah punye kedai aiskrim. dia yang jd cashier time tu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...