Saturday, February 12, 2011

Maria Elena Approved Aku, Sila Jeles!


Assalamualaikum, x jawab dosaa. jawab.. saaaayang! hahaha. tibaa. ni mesti aku terpengaruh dgn
Maria Elena.. haha. ehh, nmpak x gmbar tuu? korang nmpak x?? aduhh. silaa nmpak ok! ahaha. Maria Elena approve aku! hahaha, Sukaa sukaaa! wuuuu... ~ . korang x knal ke maria? alahhh. bagi yg x kenal tu..

Meh sini aku nak kenalkan.. Dia sngat glamer ok! haha. aku sangat mengagumi diaa! . fuhh. bkan ape, kalo die speaking. HAHA. mmg best gilaa ah kan .. skali dgn mimik muka yg mmg x boleh blah. ='D...Lagi satu, aku slalu repeat video video die dkat YouTube. sbb, sangat nice ok! .hahaha.

Lagi 1, die Vloggers ok!..arghhhh. tiap ari tiap saat tiap waktu aku tunggu bideo baru diaa *sila terharu ye maria* video dia yg sangat bersahaja! sangat style! ahh,. kalo korang x caye. sila tgk video ni.



Ni salah satu video yang aku minat! waaa.. Mariaa! , u just told me what is REDUNDANT! with a very intresting video! fuhh..Video yang laen pun actually aku slalu jgak layan.. abeh semua video diaa aku selongkar! hahaha...

Okayy, aku masih lagi dengan mood teruja! hahahah ..cukup cukup...Akhir kata, thx gilaa approve sy si blogger picisan ni eaa Maria Elena !.. *pengsan 6 minit*... Nanti ajar sy speaking mcam anda ea! huhuhu..Sila jeles ye korang! hahaha....

***************************

knapa ramai orang like gmbar aku?? erkk. tharu tharu. hahaha! xD

19 comments:

►AdamXis◄ said...

Assalam syed...wiwit, aku nak add jugak laa...nnt kirim salam kat Maria erk...

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

salam...hahahah..poyo tol suke2 dia tu..haha..congrats dude...lau ko minat vloggers,ko leh cari channel inianwarhadi lak..dia mmg superb speaking plus lawak tahap gila..haa

MAKCEK bukan NENEK said...

ERR bukan nak bangga la . tapi maria elena add aku dulu. hahax

*tipu jek beliau dah app aku lama dah .kejap je dh app . hohox
pape pon tahniah lah haha

Kodet said...

waaaa....syed

woot woot said...

asal ko kejar pompuan je skg ni? zz

aLieF si Muncung ManiS said...

waaaa..tahniah...kirim kan salam alief kat dia..alief dia tak approve lagi..hehe

hans said...

alhamdulillah
cita2 ko tercapai akhirnya kan Hakim?
hahahaha

aLieF si Muncung ManiS said...

sape cakap lelaki ber blog itu loser??you are freak..lelaki berblog itu stylo dan cool okay.."

Wan Ahmad Izudean said...

aku punya ELENA GILBERT yang aprove.alah dalam citer Vampire diaries tu..hehe :P

cik Ladies said...

erk.. gila2 jeles sih..!!(walaupun tak heran tapi sokong SG). seyes!!mmg jeles.. erkk.. tu sptutnye CL ckp kan? ahak :p

AISHA INANI said...

dia dah apporvoe aku dr aku belom ada belog lagik, tak kecoh punnnn! wekkk. heh! hahak.

My MiRa said...

mira selalu gak tengok die nye video....paling best video die ngn bf die yang die panggil dato tu

mimie said...

haha akhirnyer approve kan.bro jgn sonok sgt smp terpengsan2 k.kah kah kah~!

mellow said...

jelesnyeeeeee guaaaaa !!!!
*muka konon jeles* hahaha

Encik Tikus said...

aiceh !

oshin said...

beliau tidak sombong , sama mcm irine jugak suka men balas balas komen nan bliau . hehe ;)

nasri said...

maria elena??gile best tu!tahniah pd SG..

conbellydiobeterisme said...

siot ko kacau awek aku ahha

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Jealous! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...