Saturday, February 26, 2011

Aku Da Takde Mood Nak Berbelog

Assalamualaikum..yeah, aku takde mood nak blogging sekarang. really empty at this moment! dem sungguh aku rase feeling yang agak separuh mati membelengu diri aku nih..tapi asal tiba2 je ehh? haha. ntah, aku pun x tau..aku da banyak kali la jugak nak update..tapi asyik tergendala je.. header aku edit pun asyik x jadi je. haha. pelik sungguh perasaan sebegini doe! sape leh tolong tenteramkan aku ni? huaaa...

2 3 hari ni aku belek2 entry otai-otai sume cakap psal post kontroversi je..haha, adess.. pasal ape korang faham2 sendiri la kan? takpe. pendapat orang kasi kita kne trima weh! faham.. tapi..err..bila aku teliti plak 2 3 entry daripada si polan nih.. pehh.. dia mmg kasi pendapat. tapi, aku rasa cara kau salah je kot weh..kau cakp penulisan blogger baru x bagus da sibuk nak buat vlog. tapi, kau ingt kau punya bahasa bajek tersusun kemas dan rapi je nak cakap psal penulisan. hahah. sumpah doe kau buat lawak. .

Camne la blogger baru nak blajar penulisan kalau si blogger otai yang menulis dgn bahasa tah pape tah.. oh lupa. bila aku tgur. kau akan cakap "itu cara aku..." "itu blog aku , sukati aku la.. " haha. stupid pnya alasan doh..aku rase penulisan budak yang wat vlog tu macam seribu kali lagi better dari ko. adess. Kalau macam tu..orang yg ade blog. bleh ckap apa2 je kan. even malukan org ke hape ke. sbb tu blog diorang.. rite? hahaha. so, x kisah la kalau aku ckap.. sukati la diorang nak berVlog sbb tu blog diorang bkan blog hangg..kalau x nak tgk xyah tekan play. hahahaa...

Ohh. soal input dalam vlog? . yang ni satu lagi.. kalau nak wat vlog just for fun gelak2 bsama kwan2 keluarga dan sahabat pon xkan x leh?? is it wrong to do so?..salah ke?? salahh?? aduhh.. teknik penyampaian daripada vlog..kan lebih mudah..knp plak org yg buat vlog nak kejar populariti? hahaha. yang ni aku mmg nak gelak guling2. tetiba je plak da org wat vlog nak keja popularity sbb nak jadi macam anwar hadi?! hahaha. makin aku tgelak. pemikiran yang singkat mcm kain yang singkat . ehh.. singkat lagi daripada kain yang singkat tu -.-"

dah laa..aku makin x faham dengan dunia blog. haha.. baik aku buat keje aku sndiri... ehh, tapi .. rasa macam x de keje plak bila aku tulis entry ni. ah. layan la.. haha. kritik untuk kebaikan konon. demm je ayat ko. pape jela. btw, best oouh jadi si polan tu! kipas sikitt je da dpat 182++ traffic malam tadi. banyak kan? winkk2* . maybe tu la yg dia nak. hahaa. pasni aku bleh laa tiru cara penulisan diaa yang dah mantap! yeahh!..lagi satu. best jgak jadi kaki kipas nih kadang2. hahahaa. lalallaa~ pape jela. aku da boring dah dengan blog...

p/s : 5 header tu aku akan buat jgak. tinggal beberapa x siap lagi. tgendala skit sbb mood x datang ..sorry ye korang ;).

29 comments:

bonadsayang said...

harap bonad antara yg lima tu.hahahaa

Fakhrul1409 said...

mende ko cter? dermmm! ak xphm (phm sgt pun) hahaaha...ko tlg phmkn aku leh?

krole said...

hehehe relaks syed...biasa r tu..kenkadang moody~nnt dtg lik r mood berbloging tue ngee~by the truskn berblogging bro..krole suke blog ni~

cik Ladies said...

=.=''
jom la SG, kiter mkn2 kat luar..ahak.. ttibe je..mkn ikan ptin temerloh niey sedap gak dr duk tgok bnde2 gini =..='' <-- kembang tak hidung..kah3 :)

noonaQQ said...

btul tu syed...

Anonymous said...

biasalah kalau org yag xsdr diri kn ckp mcmtu, ingt dia tinggi sgt nk jtuhkan org2 bawah.. kalau buat entri mcmtu nk crik publisiti dia bukanlah blogger yang bgus..blogger xmtg mcmtula...

Siti Safiyyah said...

SG juniorku..harap ko tak tersentap dengan komen ni k? tapi ko perasan tak, cara ko tulis entri ni pon dah macam si polan tu..aku bukan nak sebelahkan sape2..tapi aku ase dua2 salah..nasihat aku, buat hal sendiri sudah..tak perlu nak buat entri cte pasal orang..kamonlah..ni baru dunia blogging..dunia di luar sane jauh lebih mencabar..so chill jek k?

dah2 takmo sedih2..meh lepak kat BCR meh.. :)

Fariq said...

adeh. syed.. kan aku dah btau smlm lg.. ko degil.. konon nak berdebat.. kan ko sendiri yg down.. papehal pon relax.. blogging je mcm biasa.. jgn pk lagi hal2 camni..

latest -
-Bila Pandangan Orang Disalah Ertikan

woot woot said...

hahaha lawak la ko..

ingatkan boley la jadi SAHABAT dari dunia blog ni,mcm2 mslah jugak aku citer kat ko kan,atas dasar KEPERCAYAAN

tapi ni yang ko kasi ^^


WELL DONE SAHABAT..

KAU MEMANG SAHABAT TERBAIK LAH..


TAK PERNAH LAGI AKU JUMPE SAHABAT PALING JUJUR MACAM KAU..HAHA..TOUCHING SIOT..PERGHH.


thanks 4 everything..

ingat,fitnah itu berat padahnya..pecah AMANAH pon same


so pikir2 kan balek..aku cume menegur,itu pon kalau SAHABAT nk dengar kan ? ^^


wallahuallam..

suffer8zine said...

ala bro, x ya layan sgt pasal mood ni, cool aje

Terkini : Akuarium Paling Kecil Di Dunia

MAKCEK bukan NENEK said...

cukup benci dengan kaki kipas.
so aku bukan kaki kipas TAPI aku sokong mana YANG aku rasa betol .
heheh chillax la dude.

Jejaka Terhangat said...

aku pon dah pernah kasi nasihat sblm ni..kalo tak sedia nak terima semua pandangan orang..blogging biasa2 je sudah..lagi kita taksub dgn dunia blog, lagi ada ramai nak jatuhkan kita..pasni blogging biasa2, elakkan kontroversi blog..

eqhaZIN said...

pulek. xpe2.
ak tggu next entry ko ;)
besela tu bila dunia mereka yg punya, suka aty ak lah! haha.

HazHand said...

alahai adik aku nh.. haaa,itu la,sebok lg hal2 dorg uh..konon2 je.. tgk aku,blogging ikot kpale je sudaa!! haha

ain revival said...

hidup nie xselalunya indahkan :)

naem glizzy said...

aaaa apekah actually hapen eh? kite bace blog orang pon, duk cakap pasal vlog and otai2 ape sume nii... sobss :( ce cite.. hee

touya said...

what happen weH ?

eyjalukman said...

sabar jela SG .
tak sokong sesiapa ,
tapi just teruskan jela berblogging ni sbb ini minat kita .

FariehanIbrahim [LBC] said...

tke ur time oke!
insyaAllah, everytim gonna be alrite. ^^

Nadhirah-chan said...

hahaha terbantut hasrat den nak buat vlog pas baca semua post tu . bese la , org suka pikir betul diri sendiri jer , yang salah semua campak kat org len .

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

salam..hehe...rileks bro...aku pun faham ape yg ko rasa...aku bace dah entry dia tu...mmg ayat bajet bagus pun..lantak lah dia kan..hehe...org macam tu x lame dalam dnuia blog ni..sabo je..n hope ko sentiasa bersemangat..sbb ko kan sifu aku..lau ko x semangat,aku 7 kali ganda x semangat la kan..hehe..

~aYeeN & SuE~ said...

syed..ada btol jgk ckp ko ni..tp b'balik pd niat kta nk b'blog ni la.msg2 de agenda n target sdri..tepuk dada tnye selera.

NURUL NADIAH MAMAT said...

saem like me....
macam nak bersara kejap.....
penat...

sembil9n said...

aq mrh kt org cmtu ..sbb tmpg populariti

Izzuddin Fauzi said...

Malas nk pk pasal populariti cara penulisan dll... Janji ak heppi nk brbloging... :D

She's retarded said...

no comment

Hanim Mahali said...

biasalah tu... tu kes tak letak cermin depan muka masa taip entri la tu...

aaron aziz said...

best ape main sentap2 ni..lame2 gaduh tu la habis dia..takkan abes kalo yg mula ke tak mula ke asyik duk ungkit

►AdamXis◄ said...

Assalam...aku baru bace entry nie...hampeh dgn tenet lambat.hu3...aku cube sedup situasi penuh nie, baru tgk sebelah pihak...vlog2 yg depa maksudkan tuu, ko punye ker?...hurmm.aku berpandangan sama cam fariq...jgn cepat melatah...sebaliknya gunakan reverse pyschology...die ade pandangan die...ko pun ade...jd cube bentangkan...lepas tuu biar public menilai...tak semua akan setuju dan tak semua akan menolak...dua2 tak menang dan dua2 tak kalah...cume aku rase baik jgn mention nama penuh org tuu...sbb kite masih ade undang2...jgn sampai kedua2 pihak saman-menyaman plak...sekian.harap syed bersabar...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...