Wednesday, February 9, 2011

Sahabat Blogger Kini di Temerloh PART 2 [PHOTOSHOOT]


Assalamualaikum.. aku rasa semua da sedia maklum yang aku telah menghadiri satu gathering kecil-kecilan di Temerloh.. dan, aku telah berjanji dekat post INI untuk membuat PART 2 post ini.. So, sekarang aku nak letak lahh ..Gambar-gambar yang diambil time photoshoot. x semua la aku letak..sebab, nak mati kot upload n edit semua tu.. haha. so, aku masukkan yg terpilih saja EA! jom kita ZASSS!

Anis terpaksa pulang awal dan  tidak dapat join kami untuk
photoshoot.
 ini adalah adegan perpisahan.
Setelah itu, Aku dan Api terpaksa mengikut mereka, Nisa
dan Nurul membeli tudung di kawasan sekitar..
uhhh.... *semua kdai diorang nak pusing. ish3.*
Berjalan-jalan menikmati alam sekitar dan mencari tempat
yang sesuai untuk ber photoshoot dan buat bideoo..


oraitt! da jumpaa tempat yang sesuai untuk bergambar!
dimulakan dengan Nurul
This is Nisa Kay
Nama diaa API. knapa Api?
ntahh. aku pun tatau laa. tanye die eh.
ini budak PEMALU! *aku la tu*
hahaha XD ..
Aku dgn Nurul

kamilah blogger! hehehe.. 
masing2 da ready nak lompat..tp x jadi. hahaa..
*aku tau da x sempat..sbb tu malas nak standby .hahaha XD
Sekian sahaja daripada aku untuk kali ini.. fuhh.. banyak gilaa gambar. penat nak upload satu satu.... 
*lpas ni mesti blog makin berat. hahha

p/s : gambar di atas ni aku cuba main Tone skit2.. otai2 gmbar..kasi la komen skit! XD

49 comments:

cik Ladies said...

ksian penat upload gambar eyk .. malas la komen kat cni..erkk . da terkomen plak . ahaha . comel je korang . lagi2 bandar temeloh ku itu .:)

mellow said...

komen saya . emmm
komen saya 'saya taknak komen' HAHAHA :p

creativeheart said...

bila nak jumpe ngan sy plak...

SyedGraphiX said...

@creativeheart huhu..boleh2. dtg tmerloh la. haha

SyedGraphiX said...

@mellow hahaha.boleh plak camtu

SyedGraphiX said...

@cik Ladies GRRRRR.. CL ! pergi dari sni skarang! ahahhaa

cik Ladies said...

erk.. larikk !! SG mngamukk . nk buat kerosakan di blog SG ..! wahaha :p

KyêrulL said...

abang jeles niE.. jeles sgt.. jadi nak buat mcm mane skang?? HAHAHA.. neway nice bro..

SyedGraphiX said...

@cik Ladies jgn ngada2! nyah kau dari sini! XD

SyedGraphiX said...

@cik Ladies jgn ngada2! nyah kau dari sini! XD

cik Ladies said...

erk?? smpai dua skali amaran tu.. :mrajuk .. tak mau da komen kat entry SG !! nyah CL dr cni .. !

krole said...

wuahhh!!!bestnye...!!!

myn :) said...

awesome <3

erleena said...

suke tgok phtgrapher nieh aishhh -.-"
:P eh bukn tuan blog aww hahaha
gmba korg i lke..DSLR! yeahh haha

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

ahahah suke!!!
thanks syed :D

Cik Azizah said...

sweet sume...suke..suke..suke..

ijam ismail said...

awesome!!
=D

SyedGraphiX said...

@cik Ladies x mo sudaaa, blueekkk. haha

SyedGraphiX said...

@krole hahaha, best krole.. bila la nak jmpe krole nih. hahhaa

SyedGraphiX said...

@myn :) thanks ;)

SyedGraphiX said...

@erleena i know u like the tuan blog kan!? hahaha

SyedGraphiX said...

@Nisa A [Saya Suka Menaip] wlcome nisaa

SyedGraphiX said...

@Cik Azizah hehee. thx kak zizah ;)

mesmerising_wan said...

wah bestnye,,
mcm nak wat je kt melaka,.. he

Encik Blogger said...

haha.. best ar ko syed.. nk ikut ar lpas nih.. hehehe

aNnE said...

bestnya jumpa blogger lain :')

QUEENPINK said...

saya pun orang temerloh juga..blogger temerloh..

mimie said...

woo ramainye.hehe! melawak jew.ok la tu kate pon mini gathering kan.


*kali ni dia xleh edit tone kulit bg cerah dah kan.kah kah kah~

Solihin Zubir said...

perghhh.. lawa2 nowh awek blogger sana.. jeles plak tngok.. heheh..

relevan said...

Lor Syed..ngape tak ajok kome join sekali..

SyedGraphiX said...

@mesmerising_wan dah buat da kan? huwaaa.

SyedGraphiX said...

@Encik Blogger hahhaa. jom jomm

SyedGraphiX said...

@aNnE
besttt2 + sronok. hehehe

SyedGraphiX said...

@QUEENPINK waaa. temerloh kat mna?

SyedGraphiX said...

@mimie ehh,cerah la tu. hahaha

SyedGraphiX said...

@Solihin Zubir hahaha, sila jeles. silaa silaa..

SyedGraphiX said...

@relevan laa.. x tringat la plop

Siti Safiyyah said...

huwaaaaaa..ko kejami aku SG! :( nak jeles boleh?? ;p

Kodet said...

berapa orang semuanya ? 6 orang ke?

SyedGraphiX said...

@Siti Safiyyah HAHA.sila jeles.

SyedGraphiX said...

@Kodet 5 je laa...lg sorang photographer. hehe

EmanCloud said...

oic kg ku kat lebak seberang!raya dtg lah hehe

nur aisya humaira said...

waaahh,SG...senyum memanjang...hak2

nuramalinaathman said...

macam best jerr..

aLieF si Muncung ManiS said...

wow!! gila ah bro..terbaek gambar bro ni..dan bro bukan calang2 blogger..follower seribu lebih tu..best nye kalau ada follower beribu kan??bro,,thanx sebab sudi datang jenguk blog alief yg newbie ni...bro,alief dah follow bro..alief jadi follower ke 1142..kalau bro sudi,follow la blog alief balik..harap2 lepas ni kita sntiasa bertukar pendapat..mana tahu,alief boleh belajar something dari bro..dan alief nak maju mcm blog bro..thanx bro..salam perkenalan bro... http://aliefcmoi.blogspot.com/

NURUL NADIAH MAMAT said...

huu...teringin nak amik gambar guna kamera tu.....

She's retarded said...

bestnya dapat pergi gathering.

APi said...

apsal aku terlepas pandang entry ni..
ciskek + cisdel = roti cheese..

Puteri Salju said...

salam singgah.. tadi sajer jejalan skodeng cari blogger terjumpa blog nih...

(^_^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...