Tuesday, February 22, 2011

Wei..Aku Muda Lagi Laaa...

Assalamualaikum... Post pada pagi buta ni...aku nak bagi tau korang satu rahsia.. rahsia yang tidak akan menjadi rahsia lagi. hahhaa! iaitu.. errrr.. korang tau x umur aku 18 tahun!? ok, ade yang tau ade yang tak tau.. masalah kat sini, korang percaya ke kalau aku ckap umur aku 18 TAHUN? sila PERCAYA ok!? aku tak tipu. hahaa. INI lah yang menjadi masalah sekarang.. Umur umur dan juga umur...

Kenapa mereka mereka ni susah sangat nak percaya hah yang umur aku ni 18 tahun!? ahaha. ape ke tua sangat ke aku ni smpai dilabel lelaki yang berumur 20 tahun keatas? .20 tahun tu bukanlah tuaa.. tapi, tua la jugak kalau nak dibandingkan dengan usia aku sekarang! 2 tahun tu.. sebaya dengan akak aku plak. hahaha! . Yang menjadi kemusykilan tahap ke 10 aku sekarang. kenapa dan mengapa mereka sukar untuk mempercayai bahawa aku adalah 20 18 Tahun? . Ada yang siap tanya nombo ic lagi tu.. huaaa. sedih kot..kalo x caye.. tgk about me

tekan untuk gemuk
OKAY! pasal aku study dkat UITM tu aku mmg tipu. so, sila jangan percaya.! hahaa. tp pasal umur aku x tipu . betul nihh. sila la percaya..aku x sempat nak printscreen sume soalan2 pelik dari diorang. hahhaa. tapi aku ade la printscreen sikit yang terjadi arini... adess.. jom kite tgk..

http://amierazrul.blogspot.com/
Wahh wahh... dia ajak aku jadi penceramah untuk bengkel photoshop. aiya. malu ouhh. hahaha. so, aku cakap kat die yang aku baru 18... then, die reply yg dia ingtkan aku da 20-an... tp aku x salahkan dia! sbb, dia x tau muke aku macamane. dia hanya kenal aku dkat blog je kan Azrul? dkat FB ke ape ke aku mmg x de lagi add dia... huaaa... melepas aku nak jadi penceramah. hahaa, then..situasi ke 2 plak pada hari ni.

source : www.hazhand.blogspot.com

Yang ni plak perbualan pendek aku dengan Hasif dekat Skype..see? dia ckap muka aku x cam 18? adess.. aku gila punya muda dia ckap muka aku x cam 18.. siap tanye aku amek course ape lagi tu..pastu pastu.. die boleh plak x percayaa gila gila bila aku ckap aku 18 <--- Ayat nak gempak.  Ha. tadi , dkat SB tadi pun ade yang x pcaya jugak time aku post ape ntah.... aku mmg muka tua ke?? waa.. x ! aku muka muda. x caye .. jom jomm tgk gmbar aku yang 'muda'



DUA cukup? SEE? ade je macam 18 kann kannn? Sape cakap aku da tua? sape sape?? waaaa....korang rase btul ke muke aku mcam da 20 +++ ? errrrr.....


74 comments:

Mr.Kerro said...

muda rynaja lg rupanya..hehehe

cik Ladies said...

perghh.. ada orang pggil buat bengkel..bhaha! pi la buat keje.bukan SG tak de keje ke?? kah3..

mmg muka tak gye 18 thun, gye orang da kwin .. kah4 :0

SyedGraphiX said...

@Mr.Kerro yeye! muda remaja! hahaa

SyedGraphiX said...

@cik Ladies hang mmg kejam, grrr

man yusoef said...

HAHAHAHHAHAHA!

athirahzaki said...

erk?
betol ke 18?
cam tak caye r.

SyedGraphiX said...

@man yusoef man nape ko gelak!!! grrr

SyedGraphiX said...

@athirahzaki tlong la percaya . huaaa. ahaha

lieya orange M.I. said...

hahaa...muka macho sgt kot sampai org kata dah 20an..

ingatkan perempuan jer ada nasib camni...taksangka laki pun kene..:p

yoi said...

ok. even ko dah terangkan panjang lebar kat atas tu, aku still nk ckp. ko ni umo brape weh? sumpah sies xmcm 18. cm atok orang pun ade da. wahaha

suffer8zine said...

heheh aku mmg dah tau dah

Terkini : 10 Jambatan Terpanjang Di Dunia

SyedGraphiX said...

@lieya orange M.I. macho ke. haahaha.

SyedGraphiX said...

@yoi waaa.kejam gilaa!!

~aYeeN & SuE~ said...

errr...adik syed..haha,,akk de adik umo 17 nk knl x..keh2..
muda2 da berbakat besar..keep it up..:)

yampe(^,^) said...

haha, agak ny kalau SG xbg tau, mati2 x tau. sebaye rpenye. =)

mR.sYaH said...

aku bajek ko sebaya dgn aku... 20 tahun.. rupanya lagi muda.. biasalah dah matang bukan sebab tua.. wah untung tu dpt jd penceramah..

aku & Fantasi said...

la 18 rupenyerr....hahahahh

nur aisya humaira said...

SG,kte sebaya laahh...hak2

wan farah said...

wahahaa..seyes kew ko syed..?cube wt mka seyes muda remaja cket..wakakaa..anyway kta sebaya seyh..nseb bek xpnggil ko ABANG SYED..kuang3..=)

apezs shah said...

pergh ni biar petik..
macam susahnye nak cayea.. uwaaaa....

eqbalzack said...

mmg nampak muda lagi..hehe

eqhaZIN said...

haha.
ader style sprt 20an.

well. dont judge a book by its cover la kterkn! hik3.

Halusinasi said...

nmpak mature la...pasni kna panggil adik la mcm ni...ngee~

Nurul Hani said...

mai aii, aku ingat ko 20 ++++++. tertipu. CIS ! :P

nelly said...

Masih muka remaja .
=)

efa said...

ahaha percaya sb dh tgk kt profil sb anda...huahua

cik nurussalwa said...

betul 18???
huhu.. tnye lagi pulak..
ape kate buh gmbr ic awak. baru org caye.. huhu

Anonymous said...

ble tgok gmba ptot larh owg kate cam 20an...emg pown...mke mtg aw...ta cam 18.....well i pown ccah na cye....tp da trbukti umo 18 jewp ta tue ag,,...hehehehkzz....(^_~)

cik_hani said...

ehh aku taw ko umo 18..hahaha
gamba ats tua -->FAKTA
gamba bwah muda la cket sesuai usia ko..erk ko tipu ke uitm 2?ceh aku ingatkn ko wat fast track..hakuh tertipuh.. =(

qin zyie said...

eh,bia btul syed bru 18???mmg ssh nk d'pcyai..nmpak matured sgt r,cm da 20-an..ha3,pe2 pon,sme umur la kte ye..:)

Umar Faruq said...

kah3.. same je macam aku.. orang kate muka aku macam dah 30.. demmit.. aku baru je 20 padahal.. haha

hanisa sabrina said...

betul ke 18 ???
series tak percaya .
haha.
ok.kalau mcm tu , soalan physics spm tahun lepas keluar apa untuk paper 2?
hahahahaha

bonadsayang said...

huhu syed org kampong koi!bonad nye kg kat paya pulai.syed skolah kat seberang temerloh ke?kat abu bakar school ke katner?ermmm...gud luck for spm.syed ade bakat jd designer!!best of luck dude ;)

nasri said...

msa mula2 percaya umo syed 18..tp skali tgk gambar cm x caya la..betul ke 18?bukan 20??tgk muka cm x caya la

athira said...

ahh1 tak caye! tak caye!! :p
nape aku lagi tua~ miahahha~
muka kau matured kot. mati2 aku igt 20 lebih T_T

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

kalau korang sume nak tau,syed tu actually duda anak 8..haha...

Nadhirah-chan said...

sedang menunggu keputusan SPM .

ReAnLuFVanILLa said...

mude lagi :) makan pun nak suap lagi kan??:) haha *joke*

SyedGraphiX said...

@yampe(^,^) laaa. yeke? hahaa. ni da bgtau da :P

SyedGraphiX said...

@mR.sYaH hahaha...ko pn same. igt aku tua. sob3

SyedGraphiX said...

@nur aisya humaira laaa. AI pun 18 ke? hahaha

SyedGraphiX said...

@wan farah fuhhh.nseb bek ko ta pnggil aku abg. da ramai pggil aku abg. hahaha

SyedGraphiX said...

@apezs shah pcaye laa apezss. haha

SyedGraphiX said...

@eqbalzack yess! sokong abg EQ! :P

SyedGraphiX said...

@eqhaZIN style mcm 20 an? hahahaha. adess.

SyedGraphiX said...

@Halusinasi adik syed? ok gak tu. hahaa

SyedGraphiX said...

@Nurul Hani yesss.padan muke kna tipu :P

SyedGraphiX said...

@nelly kan kan? remaja kan? :)

SyedGraphiX said...

@efa yayy! tq!

SyedGraphiX said...

@cik nurussalwa gmba ic x ensem. malu. hahaa

SyedGraphiX said...

@Anonymous anon!! siapakah diri anda!? ;)

SyedGraphiX said...

@cik_hani gmbar atas tua! ye aku tau. haha!kna tipu :P

SyedGraphiX said...

@qin zyie waaa.. muka org tua. sob3 ;)

SyedGraphiX said...

@Umar Faruq hahahaa. lagi la dasat! XD

SyedGraphiX said...

@hanisa sabrina sy x amek fizik! hahaa

SyedGraphiX said...

@bonadsayang waaa. paya pulai ke? sy skola khairiah

SyedGraphiX said...

@nasri waaa. kejam kejamm :'(

SyedGraphiX said...

@Mohamad Farhan Bin Shamsuri ko mmg farhan.. grrr.

SyedGraphiX said...

@Nadhirah-chan aaahh.tau x pe. haha

Solihin Zubir said...

terlebih hormon ni.. hahaha..

Qaseh dalia adelia said...

tipu kamu dah tua haha

ummiarissa said...

akk nak komen jugak...gambar atas memang nampak matang umur 20an...yang bawah tu...berkerut kat dahi nampak lagiiii tua...senyum selalu...

APi said...

haha..
orang tua..

eh ada akak umo 20..
ehem ehem..^^v

cik Ladies said...

hey, orang tua :p

Hariz said...

haha...muka bukan budak 1993 lah kau...
btw,,dpt invitation tuh...cool doh..
;)

HazHand said...

arghhh ko!! klau dh tue tu mmg da tue..! haish.. hahahha
baik ko g awet mude skang!!! hahah
tkot gk jnde yg nk pinang ngn ko

TheChekJah said...

seriusly... donno what to say,, yg penting hati muda... walaupun muka nampak tua sket.. sket ja pon... jgn risau la...

amier azrul alias said...

eh aku tak bersalah..
huhu

Hahazirah said...

perghh, penceramah, super hebat gila kau syed. RUgi btul umur ko 18 kalo x dah dpt invitation dia tu. haha~ tp thn lagi lah org ckp ko 20-an, dr aku org ckp mcm dak darjah 5.. aa, kejam2, sy dah besar. huaaa~ x(

.::: Princess MOMOY :::. said...

haha...
memang nampak macam 20 ++ la bro

mimimemo said...

loh same tua adek aku jek..ko sekolah kat ne dulu? perghh skali junior aku da..memang power..haha

cik nuyu said...

huhuhu.. kecik lg rupanya syed nih.. hihi

cik nuyu said...

@Umar Faruq huhu lg kesian

Heziqa Yoo said...

HAHA!!muke kau cam bapak anak 2 kot..kekekeke

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...