Monday, February 21, 2011

5 HEADER PESERTA YANG TERPILIH PART 2

Assalamualaikum.. yaa.. 5 header lagi untuk hari ini.. jom ktia tgk.. actually, aku buat header ni..ermm.. duration dia ade la dalam 3 jam untuk semua. .dan aku sangat pening memikirkan segala tema.. harap korang berpuas hati, okkk, jom kita tgk siapa yg kenaa!!




TIGA je ke? hahahaa. 3 je la dulu untuk malam ni.... lagi 1 header tu..dia gi jalan2 mandi kat sungai.. satu lagi tu.. gatal nak kawen. so pi cari pasangan. hahaha. yang ade tinggal 3 ni je.. masih single semua nya. hahaha

Malam ni insyaAllah laa akan ade lagi beberapa header. tunggu ye? okay..stakat ini sahaja... SEKIAN,
harap berpuas hati. penat ni buat! :'(

27 comments:

haw!ey ♥ :) said...

perh. macam memerli, saje? haha.

Pembawa_Wacana said...

Nak tukar header....macam baru lagi header ni... hehe

eqhaZIN said...

huhu. jeles3.

taufiq helios said...

wah..sayang ko syed...chun ko buat banner aku :)

ReAnLuFVanILLa said...

Yeayyyy!:) Rean dapatttt..
maceyhhhh...suke3x:0
comelnyeee panda tuuuuuuu!!:)
(>.<) kenyet mate lagi hihi.

fairytale said...

wahh. cantik nyeee. nk jgk. hehe ;p

Siti Safiyyah said...

perghh semangat2..bagus ;)

Sasa Al-Sharif said...

semat dan comel :)

Faziera said...

cun sehhh!!
me likey! hihi

athira said...

T_T masih tak terpilih lg~

bonadsayang said...

hehe.memang cantek la syed.impressed gila!~ :))

NadiRah said...

wahhh!!!
thanks sebab sudi buatkan utk mereka2... =)

mimie said...

lawa la! loikee 8 juta kali

♥Adinda Nurul♥ said...

huwa2..xtpilih lg..plih brp rmai ni?

ADfeez said...

wow... cayalah syed.. ang mmg pandai tau!! ;)
latest entri :
Terima Kasih CInta teater musicaL...

~aYeeN & SuE~ said...

header pon pndai cri psgn ek..huhu..
cntik2 sume.

~aYeeN & SuE~ said...

:(...cmpi ati x pasan..hehe.its ok..msti pening da byk sgt kn.

~aYeeN & SuE~ said...

sorysory cm lgu korea lak..tgh wt header lg ke..rajin tol.

wan farah said...

syed..waa anda mmg terbaek lar..cun giller header 2..thank banget deyh..terharu seyh..mai trun kdh nk blanja..agagaa

apezs shah said...

perghh gilerh laa...
cantiknya.. utk saya bagaimana hehe tetiba lak..;)

aLieF si Muncung ManiS said...

one word for u bro,,u r amazing!! bro,tadi saya dtg blog anis,tgok video korang gathering tu..rupanya bro ni sorang pemalu gak...muka malu2 je..nampak kat blog mcm ganaz je..haha.gurau je bro..peace..

fyna said...

molek da tue...
;)

ruby zaizi said...

nk header jugak :(

suffer8zine said...

lawa bro!

Terkini : 10 Jambatan Terpanjang Di Dunia

Halusinasi said...

cantiknya!!!

axuerha said...

jelesnyerrrr....erk, takkan pilih yg single aje kot..:)

TINA said...

cantik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...