Tuesday, February 22, 2011

CONTEST SAYA:: SAYA DAN GADGET


Assalamualaikum..tengah syok aku jalan2.. jumpa la contest dia ni.. sumpah sangat cool weh! hahaha. aku tak tau kenapa .. bagi aku contest ni memang menarik gilaa. and aku mmg nak joinn. kalo korang nak tengok syarat2 nak join contest dia ni... click ----> SINI


OKAY! ni gmbar pakcik dengan gadget kesayangan yang pakcik pinjam! ;)

Aku nak tag MAN YUSOP! memandangkan dia ade gadget yang hampir sama dengan aku..
Okbai. arap aku menang. hahaha! demn je.

14 comments:

Lulu Rahman said...

yea, nak join jugak,.
untung2 dpt 1st dan encik syed no 2 . hahahha ;p

suffer8zine said...

gud lux bro!

Terkini : 10 Jambatan Terpanjang Di Dunia

woot woot said...

aku bace jugak..tapi malas komen..


* ini komen tulisan atas ni..hahhaha

Wan Zulqhairi said...

hai pesaingku yg sengit!!!!

Azie Azra said...

go syedgraphix go !moga dimurahkan rezeki.hehe

AISHA INANI said...

cis, asyik gamba sama jekk ko jual.

wish u luck bro!

ReAnLuFVanILLa said...

insyaAllah menang:)

nelly said...

Yeah ..
gud luck ..

lavender harum wangi said...

haha, semoga menang.. ok bai~ >,<

Nadia Amrina said...

wah , mcm best je , nak juga hehe

ohh good luck :)

Halusinasi said...

hehe...akhirnya kamu join gak!....
semoga berjaya tau^^

mia.lia said...

gud luck..hehe

fyna said...

besh contest nih.....
yeaahh!!~
nak join..

faraa halim said...

tq sbb join syed graphix ;))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...