Friday, February 25, 2011

Happy Birthday To Farhan

macam ni laa bila edit pkul 4 pagi. huarrghhh
Assalamualaikum... selamat pagi buta to all! hehee. WAH, entry kali ni.. aku just nak wish happy birthday to my blogger friend! iaitu Muhamad Farhan tuan punya blog kpd Tinta Dari Penaku. Actually tadi mase bukak kat FB time nak chat2 dkat SB, aku ternampak plak ALERT birthday dkat situ.. tgk2 ade name kau farhan! hahaa.. So, aku dengan bermurah hati sponsor 1 entry dalam blog aku utk kau! haha.

Actually..aku knal Farhan ni baru lagi kot.. aku pun x ingat kat mane aku knal . Kat FB ke farhan? *farhan angguk. hah! ye la tu.. hehe. so, sejak pertemuan kali pertama dkat SB.. kami terus berhubung sehingga kini *ayat mcm gei. demm! hahaha* .Farhan ckap die minat jgak la design.. dan makin serius dgn design sejak tgk blog aku ! *OMG! , ko tipu kan farhan? aku tau* .Lepas tu.. dia suka sangat tukar header.. dia ckap dia x puas hati tgk header dia.. adoii farhan.. RELAXS laah! header je ponn.. kena ingat weh..

CONTENT IS THE KING

Kalau blog lawa pun.. kalau entry tah pape x de makna jugak.. orang datang touch n go je.. entry kosong je x berkomen. hehhee.. Just sedap mata memandang je dah cukup aku rasa..x payah pening2 nak pk sangat psal header or template ok? hehe.. lepas tu..lagi.. errr.. hahh! ko suka kartun ben-10 ke? asal kat shoutbox tu ko ltak ben-10! hahahaha...ok! aku da merepek! haaa, kalo korang nak kenal dgn tuan punya birthday boy nihh.. jom la terjah diaaa dekat  KLIK SINI UNTUK KE BLOG SAYA!

May you have all the joy your heart can hold.
All the smiles a day can bring.
All the blessings a life can unfold.
May you have Gods best in everything.
Wishing You a Happy Birthday.


ahh.kucing ni comeyy! amek la! hehehehe

p/s : HAH! lupaa..umur die 20 tahun tauuu! hahaha.NYTE!

25 comments:

Jejaka Terhangat said...

wow..syed memang seorang yg menghargai tarikh lahir orang lain..bagus skali..teruskan yek..mesti terharu la kawan kita kalo kita appreciate dia camni. hehe..

lurim said...

bagus betuk hang syed semoga panjang umur & murah rezeki kat farhan amin..

Ejoy said...

respect ler bro caring tul...

~aYeeN & SuE~ said...

epi besday to farhan..(ngeri x msuk angka 2 tu):P
huhu..wpon x knl,tp jap g g terjah blog dia yek.

*besday adk syed ble plak..huhu

nur aisya humaira said...

yg ke berape ni SG???
Hepy befday to Farhan..:)
Semoga hepy always ann..:)

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

aku datang dgn muka penuh blushing..huhu...thanks a lot la syed..x sangke ko bermurah hati sampai wish bufday kat aku..weh..ada pembetulan sket,yg ke 19 la...kan aku tua setahun je dari ko..n aku same umo dgn SS..hehe..btw,thanks sgt2..terkezut aku baca post ni tadi..hehe...

apezs shah said...

salam

happy besday utk dia..
semoga ceria selalu...

TheChekJah said...

happy beday boy.. sukses selalu... baik kot kamu syed..

CIK GADIS said...

wahh!SG mmg baeks ek..nnt besday aku ko jgn lupa lak..kahkahkah! =P

P/S : ko gak ek.akhirnya..kahkahkah! =P

SyedGraphiX said...

@Jejaka Terhangat hehehehe. thanks weh

SyedGraphiX said...

@lurimaminn...

SyedGraphiX said...

@Ejoyhahaa.kate member

SyedGraphiX said...

@nur aisya humaira yang ke 19! ;)

mahirahnazlim said...

untung dpt kawan mcm kau weyh :)

haha

so , HAVE BLAST BDAY FARHAN !
GBU :)

amier azrul alias said...

ceh aku pnye besday xde pon mcm nih..
wuwuwu!


*hahah!

NURUL NADIAH MAMAT said...

wah...siap wish kat blog lagi nieh....

Nadhirah-chan said...

den pun nak gak .

Solihin Zubir said...

silamat hari lahir juga diucapkan buat inchik farhan.. heheh..

Amna.Qadeeja said...

huhu besday akak xde lak wish cmnih tacink ah wuuu T__T

ReAnLuFVanILLa said...

Birthday rean boleh dapat tak macam ni???:) (>.<)??

nur aisya humaira said...

SG,nak betul2 header ni...tak main2 tau..
kalau aisya bagi gambr cam yg kt header tu takpe tak???

Hahazirah said...

ehh, kegemaran farhan tu sme dgn aku la, ak ske ben10 jugak tp ak lebih suka kevin levin. hehe~ ;)

krole said...

wuahhh!!beknye syed ngeee...nnt birthday krole hadiahkn DSLR ye ngee~

HazHand said...

ko ingt sikit..umur ko bru 18..hahahaha
nnt bday aku,aku nk gk cmnih!! hahaha

Anonymous said...

brinkka2011 says: thank your for your post and the rest. you know..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...