Wednesday, February 23, 2011

5 HEADER PESERTA YANG TERPILIH PART 3

Assalamualaikum...

Header pilihan.. ohh header header..adess.pening plak pale aku tiba2 buat 2 header arini. haha! taktau la plak kenapa..mungkin aku da smakin hilang bakat dlam editing ni kot :'(.Pape pon, jom tgk header yg aku da buat.



Haha.. serius aku BLUR buat header ni... ni mula-mula header aku buat..pastu2.. FF ckap muka dia nampak mcam jambu. so, dia ckap xnak ltak muka dia. hahaha! *aku tgk biasa je kott.* .Pastu..aku tukar.. x de letak gmbar dia.. kepada gmbar kat bwah ni..

HAHA. ok, aku da buang gmbar FF. pastu .. dia ckap nak tukar tagline...haha. pastu..aku da tukar la balik tagline diaaa 


Yang ni latest tagline diaa..aku taktau la mane satu yg si FF ni nak! hahaha. pastu, aku buat header si burung man plak..HAHA. yang ni sumpah lawak! aku x tau nak edit header dia macamane. hahaha! nak tau sbb ape? sbab name blog die burung man..macam ala2 superman dan batman.! hahaha. so, aku pening la jgak pk konsep.. so, dengan secara tiba2 je. aku dapat idea x leh blah ni! hahaha..



HAHA.korang da abes gelak ke?? da abis gelak??? ok! sambung gelak lagi! .hahahaa. aduhh.aku takde idea la untuk si burung man ni...,aca, pelik plak header kat atas ni. hahahaa..tapi aku tanye kat SB punya page ade ramai la jugak bagi teguran yang membina..antaranya,


banyak lagi sbenarnya.. tp aku kasi yang ni ckup laa..hahhaa. ade yg ckap Unik+Lawak.. ade yg ckap nmpak maskulin laa.hahaha.so, ape yg korang nak ckap? korang rasa header ni ok ke??
meh bagi feedback skitt. penat cek pk idea nak buat youu. hahaha..

Kalau korang nak tau..2 header ni laaa yang aku ckap 1 gatal nak kawen.. 1 lagi gi mandi sungai. hahaha! ok done! ni je duaa..lepas ni insyaAllah ade lagi 5 header LAST kot. aku pun x tau.. sama2 kita tunggu dan lihat ye korang...hehehe.. 


p/s : burungman! kalo hang x suka header ni. x pe. cek boleh tukar buat baru.. ni cume tanye pendapat je ok!? hehehe. sekian terima kasih!..oh ya! siapa yg tpilih pasni, kalau nak demand ape2. jom mintak kat fb aku. insyaAllah aku layan! ;)

2 Jam dpat buat 2 header je! OMG! lama gilaa aku amek masa! arghhh..OH! FF baru pm aku .. dia ckap kenapa header dia kecik!? hahaha! aku ingat kan header ko dkat yang kaler merah tu...adess...

21 comments:

forever love said...

FF cerewet..haha

Ujang9897 said...

pergh..!!! buang masa layan FF tu..

Melati said...

Alahai... kenapa la i tak tau ada contest ni... i nak tukar header... =(

Mengaji yeayyyhuuu =)Kelas mengaji =))
=))
Nak travel to China?Oke, u need visa!

Ifti Larina said...

syed nak jugak header!!
syed nak jugak header!!
syed nak jugak header!!
syed nak jugak header!!
syed nak jugak header!!
syed nak jugak header!!
syed nak jugak header!!
syed nak jugak header!!
syed nak jugak header!!
syed nak jugak header!!
syed nak jugak header!!
syed nak jugak header!!
syed nak jugak header!!
syed nak jugak header!!
syed nak jugak header!!
syed nak jugak header!!
syed nak jugak header!!
syed nak jugak header!!
syed nak jugak header!!
syed nak jugak header!!

Faizal Fredley said...

demn..semua kutuk aku jer...hahah..weh ni bkn last...jap lagi ko kena edit balik..hahha

hanisa sabrina said...

haaaahahahaha.
kelakar gila burungman tu.

siap detail gila2 nak header burung .

haha.adoi.adoi.penat gelakk

❤‌ princess nabilah ❤‌ said...

emm please...please..please...
hehehe...
sy jugak nk header bru tolong3...huhhuhuhu

Wan Zulqhairi said...

aku tag hang kat segmen nih.. manalah tau kot2 hng menang.. pastu hadiah plak umah banglo.. mantap!!

http://wamozuwaha.blogspot.com/2011/02/segmen-senyum-tak-nampak-gigi-gigi.html

axuerha said...

yerrr..sy nk jugak..saya tak cerewet orangnyer..hahaha...

bonadsayang said...

huhu.ble bonad punye nak ade nie??hak3.btw,dah cantek kot FF punye tuh ;p

amier azrul alias said...

aku pon nk header!
hahah

farasakura said...

comel-comelll...
SG, farasakura nak gakkk....heee

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

hahaha ... boleh tahan! :D

diana said...

aku malu la nak mintak kamu buatkan..
akak kan pemalu..
hehehhe

SyedGraphiX said...

@forever love tau x pe..rase nak pangggg je hahha *konon2

Nordin said...

hahahahahahahahahaha!

apasal aku boleh gelak tengok header sendiri ni??

wahahahahaha!

apa2 pun, mmg dah cantik dah tu..

thanks bro

Fakhrul1409 said...

abg Syed nk jgak header! hahahaha...nme aku pn ade?? kne screenshot tu..hahaha..ujang jeles ke pe ngn FF ? hahaha..

Hanim Mahali said...

aduhai... sabar je la... macam macam karenah... Tapi memang hasil editing ko lawa. hehehe... kes aku tak reti buat...

Faizal n Fashitah said...

Ekekeke...fuhhh nasib baik laaa aku takde customer secerewet sik FF tu ekekke...

Solihin Zubir said...

burung man? haha.. yg tu paling lawak!

za petrelli said...

yg first paling smart...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...