Thursday, February 24, 2011

Vlog ke ni?? HAHA!

Assalamualaikum.. sorry ye korang. harini aku x dapat laa nak buat header untuk korang.. haha, banyak urusan kot harini.. pagi td tengah nak edit.. tapi tertido.. so, lepas zohor aku kena gi check saman laa...kena bayar internet la..gi bli barang dapur la.. so x de masa la harini.. MAAF sangat2 ehh... ehh,korang perasan x..
lately .. banyak gilaa da femes! hahaha. i mean, femes sbb diorang ade Vlog! aku bilaa? aku nak jugak ade vlog!. hahaha... *bla la kau syed. da pmalu macam pola bear... ade hati nak berVlog*

Pehhh..yang tu la aku slalu ckap kat diri aku..aku ni mmg la pemalu.. tapi..teringin la jugak nak merasa macam mane rupenye ade vlog nih. hahaha. macam hampeh ke.. macam best ke.. ntah laa.. 1tube.my! maii sini record aku nak berVlog. pls plss.. merayu nih. hahaha..

Sebenarnye...aku ckap banyak2 nihh.aku ade buat satu video. hahaha! Video ok! bukan Vlog. saje nak bayangkan macamane kalau aku berVlog. so, aku try buat video syok sendiri! dan, skarang aku dapat bayangkann! HIYAAARRRKK! suara aku pelik gilaa! aku rase. kalau masuk youtube / 1 tube mmg x de yg  view! hahaha. da la suare klakar ..dalam digital cam aku lain! tapi, bila masuk dlam comp. suara aku jadi macam ape ntah aku pun x tauuu!

LAGI satu!! hahaha, aku dah sahut cabaran Taufiq Helios untuk buat video! yayyy! aku da bjaya! hahaha. kalau nak tengok video aku dan nak gelak smpai mati dkat aku gelak lahh! nahh nahh. tgk ni



ehhh, bkan seharian laaa! 44 saat berpoyo bsama cam! hahaha
okayyy. lawak lawakk.. aku sparuh mati da na gelak! baiii! hahahahahah
p/s : esok ye aku buat 5 header lagi.. daaa!

20 comments:

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

hahaha..even aku xtengok lagi video tu,aku nak gelak siap2/..hahahah

jaa64 said...

hahhahaha..ok dah gelak :)
eh,buat header untuk aku boleh??

lavender harum wangi said...

hahaha (3harkat) :D

ReAnLuFVanILLa said...

:) nice! owwh gitu rupenye suara kamu syed!!

athirahzaki said...

dah kenape macam tu?
hahaha.

apisv2 said...

ap lu crita?

niesz said...

header tuk niesz ade?hehe..comel la header kat sini..

ADfeez said...

blh berlakon dlm salh satu watak upin ipin.. ekekekek :P

Nadhirah-chan said...

eit polar bear dah ade video . huhuhu . kenapa mesti polar bear ??

mR.sYaH said...

wah ko dah buat video dah.. tp aku xdapat nk tgk sebab internet lmbb r..

taufiq helios said...

muahaha..aku gelak golek2 nih..weh!! smart ah!!

bonadsayang said...

gud bro!!!!talented lak syed ni.pas spm nk amek kos ape?

NadiRah said...

suara slow... huk3

Fariq said...

dah macam bapak orang aku tgk ko syed.. haha.. erk suara ko mmg sejak dulu lagi pelik ke?? :confuse.. XD

latest -
-Apa Kata Mereka Tentang Blog Lucah

nur aisya humaira said...

hahaa..Sokong ngan fariq..kah2

APi said...

ape ke pelik ngat sore kau tu weh..
cover macho mungkin..
haha

d_tieah said...

Asal suara ko mcm......................................... [abaikan jelah syed oi]

Entry Terbaru: Tuan Direktor! Pilih Kasih Eh!!

woot woot said...

?

Awang Hafiz said...

video ni guna software ape eh?

Hahazirah said...

wehh, romantiknye suara kau, serius. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...