Thursday, February 17, 2011

CONTEST 50 FOLLOWERS : CIK FYZA


Assalamualaikum.. Tuan empunya blog kat atas ni adalah milik Cik Fyza . Dengar khabr. cik fyza ni nak buat contest untuk follower-follower dia.. dan, akhirnya..follower dia telah mencapai kuota beberapa hari yang lalu kot. dan, dia telah memilih top 50 followers untuk join contest dia tu. dan, aku telah terpilih untuk join dia punya contest.. hihi. contest sangat senang. kena jwab soalan yang diberikan..tanpa melengahkan masa lagi, aku nak start la dulu eah.

Kenapa Saya Follow cik Fyza?


Actually. sy pun tak ingat la fyza bila sy follow cik fyza. tp, kalau ditanya sebab kenapa saya follow cik fyza.. maybe time tu Cik fyza comment dkat entry sy x silap sy. so, kalau sesiapa yang da drop comment kat blog sy..sometimes sy akan ke blog dia. dan kalau sy rase blog dia menarik..insyaAllah la sy follow..lg 1, sy suka follow blogger yg baru sbb, sebagai satu pendorong la bagi diorang untuk bergiat dalam dunia blog ni..


Kutukan kepada blog Cik Fyza?


- Kutukan? nak kata kutukan tu takda la ...tapi, kalu fyza mintak teguran tu..jap2 saye belek2 jap eh. hehe, orait. macam ni. bila mula2 start tulis post..pastikan dimulakan dengan huruf besar.. sbb, nampak la kemas skit..kalau macam semua kecik je camtu.. nmpak mcam.. ntah la. x kemas pun ade. lepas tu, tajuk entry tu..gunakan tajuk yang catchy skit utk menarik perhatian org...dan juga elakkan penggunaan bahasa sms sperti 'Atiey' didalam entry. kerana ...bahasa yang dah dimodified sebegitu membuatkan org agak hilang mood la nak baca...


Pujian kepada Anda!


- Pujian nya pulak, blog yg sangat simple..x padat dgn widget macam sesetengah blog pempwan yang lain..pastu, kaler template pun just nice. mmg padan dgn seorang gadis...blog pulak ringan..nak load pun x lembap..Cuma kalau boleh tambah footer dkat bwah template fyza tu sy rase macam lagi nice kot. dan header tu kalau dpat yg lagi lawa ...lg mletup kot..


Sy rasa tu sahaja kot... anda ada ruang untuk maju! teruskan usaha.. jgn risau. masih awal lg ni ..fyza baru 17 kan? haaa.. blaja byk2 lagi. hehhee...jgn trase plak teguran2 kat atas tu... *sy pandai tegur je, pdhal same je kite* hahah.. ok lahh, bg korang yg x dpat join tu jgn jeles okay! =)

16 comments:

C I K . F Y Z A said...

Okay..
Fisrt of all,thanks sebab join contest ni..

Second,thanks pasal teguran tu.. semua tu membantu owang..bukan senang nak cari kenalan yang boleh tegur kenalan mereka yang lain..

Third,pembetulan sikit dekat umur tu..owang dah 18..kita sama umur kan? ke owang silap tengok..

Okay..maaf owang dah mula melalut..

Terima kasih sekali lagi..

SyedGraphiX said...

@C I K . F Y Z A erkk.. alaa, yeke? mne tau.. sbb fyza tulis dkat profile tu...17. hehe. sorry2 ;)

C I K . F Y Z A said...

Okay...encik syed dimaafkan..

Kaunter pertanyaan ;

-Apa itu footer?
-Apa fungsi footer?
-Bagaimana nak cipta footer?

Terima kasih :)

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

saya nak jawab..hehe..kalau header adalah benda yg dekat atas blog,maka footer adalah benda yg dibawah blog..selalunye dipenuhi dgn penghargaan buat pengunjung blog itu..nak buat footer,sila ke design,page element,n scroll ke bwah sampai nampak perkataan footer,n editlah secukup rasa..haha.

p/s : syed,sori menyibuk lak..hehe

nur aisya humaira said...

gud luck sg..:)

Faizal n Fashitah said...

Haha..aku pun nak join gak (sebab nama ada dalam list ekeke).. cuma belum ada masa lagi ni.. bz memanjang huhu..

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

gud luck..

*salam perkenalan..

Lulu Rahman said...

mintak minatk syed mnang contest kan, bole blnje mcD., hahahaa =)

Ifti Larina said...

menarik jugak buat contest gini

suffer8zine said...

gud lux bro!

Terkini : 700 Ribu Kondom Hilang

Mr.Kerro said...

ko nk gak ke wat kontes SG?..heheh

nas said...

cik fyza..
aku xpernah singgah ke blog dia
nnt aku singgah
hehehe
ko xde ke nak ngorat cik fyza tuh :P

latest entri:

definisi blogger popular dan disukai ramai bagiku

C I K . F Y Z A said...

MOHD FARHAN....Terima kasih atas kerjasama anda :)

Nadhirah-chan said...

tak aci , kena kritik blog saya sekali . sobs sobs .

Lelaki Ini said...

best2!
chaiyok2!

Hanim Mahali said...

GUD LUCK YA...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...