Friday, February 18, 2011

Header Untuk Follower ke-1200


Assalamualaikum...Apa khabar ehh semua? harap semua berada di dalam keadaan sihat sejahtera! aiceh. oraitt...kenapa dengan gambar kat atas ni? ok, actually.. gambar di atas ni adalah blog follower aku yang ke 1200.. haha, dan disebabkan dia telah menjadi follower aku yang ke 1200.. aku ade cakap kat dia yang aku nak kasi dia header percuma.. huahh.. Aku ada tanya dia , dia nak header yang macamane. so, dia ckap nak header yang kawai.. adess..aku x tau la ape itu 'kawai' ..tp, x pe. aku try je la buat 1 header untuk dia...

Header ini Transparent Background . *hubungi sy untuk dapatkannya*

Ni header yang aku buat untuk dia.. aku x tau la kawaii ke x..ades.. x kisah la ..kalau nak guna, guna la. x nak x pe.. Aiman x kisah. hahaha.. Tentang blog dia, aku rasa... blog dia just fine je.. x berat load.. laju je.. template pun ok..Cuma... navigation bar kat atas tu... kalau boleh hide la... kalau x nanti, ade yang gatal2 nak tekan ' Report Abuse' tu.. bahaya2.. hide ok? :)

Lagi satu yang ' Home , About me , Tutorial ' tu..aku rasa.. muna kena tambah la icon ke apa sebelum word tu..sebab nmpak macam. word tu sambung2.. x nmpak mcm boleh tekan pun. hehe.. Sorry la byk komplain je saya ni kan? orait.. bagi korang yang masih belum terjah dia.. jom kita terjah dia..


Sekian, Terima kasih =P

17 comments:

APi said...

tahniah2..^^

YannaLuRVe said...

waa.. tahniah2... hebatnye SG...

Encik Blogger said...

tahniah2...

Encik Blogger said...

eh lupa ade tanda ^^ heheeh.. kantoi tiru disitu...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Wah cun header.ruginya lm tak dpt.huhu

i'mFARAH said...

nk jugak header yg kawai 2..heeee

KyêrulL said...

FUlamak, comel gila header niE.. aku kena ade gambar comel lah baru mintak tolong kau buat hiks3.. tapi thanks sebab buat header untuk aku hari tuE :D

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

syed x nak buat untuk aku pun..huhu...cancel nak bagi adik aku..haha..

Nadhirah-chan said...

kawai tu maksudnya comel . dan header ni memang kawaii . pehh jelesss !

cik ewun said...

wahh besh nya hukk! kiko nk jyugak boleh x :p

Lulu Rahman said...

waaa, untungya cik muna. jeles sey =)

ciK fLower meLawEr said...

adesss!!! sanaddd pandaii wat header nie.,..uwaaa!!!! jeles..jeles..jeles :(

mofaizmz said...

hooo.. cantik2.. betul x pendapat aku, kombinasi kaler memainkan peranan penting.. hehehe

Faizal n Fashitah said...

Haha dapat header kawaii free hehe. Dan buat cik muna, selamat berheader baru! yerRRr hehe XD

eyjalukman said...

wahh , hebat gilee !
haha thniah cik muna !
untunglahh dpt header dr SG yg kreatif ni .
huhu T____T

NadiRah said...

cantiklah..jeles..nad xde header smpai sekarang..kih3

HazHand said...

wah!! best nyelah.. best gk blog ko! creative lerk!!! hahahahhaha
aku nk gk!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...