Thursday, February 17, 2011

Header Baru je... HAHA. Lawa ke??

Assalamualaikum..header? sabar dulu... fuh. Alhamdulillah..perjalanan aku selamat dari kuantan ke Temerloh.. Syukur dipanjatkan kerana tiada musibah yg menimpa..tetapi, dalam perjalanan untuk sampai ke Kuantan..sebuah Van telah terbakar di tepi bahu jalan.. Tidak diketahui kenapa mengapa dan bila masa kejadian..kerana akak aku takut untuk memberhentikan kerete utk melihat kejadian tersebut. hanya sekeping gmbar sempat aku tangkap untuk tatapan kalian.walau tidak jelas kelihatan. ahhh.x kisah. nak letak jugak! haha..


Korang nampak tak van tuh? hmm. aku x tau la penumpang dalam van tu ade lagi ke x.. Ya Allah..macamana lah boleh jadi macamtu.. aku kalau nak ikutkan mmg nak sangat turun kat lokasi kejadian. tp, akak aku la.. takut tahap gaban dah tu.. adesss...

Selama 2 Hari hidup tanpa internet ofcoz sangat menyeksakan. demm demm. aku mmg taktau nak buat apa. huaaa. dann,nasib laa aku ada bawak my lappy kesayangan nih. boleh la edit-edit apa yg perlu..dan, tadaa! korang perasan x yang aku dah tukar header? hehee. jom usha! 

haa..yang ni header lama aku.. header ni aku masih menggunakan blogspot as platform.. kalau nak ikutkan mmg aku x nak tukar, tp tu lah..disebabkan ade nama blogspot.com diatas tu. aku terpaksa membuat header baru...agak pening la aku memikir konsep sambil dikerumuni budak-budak..akhirnya....


Header blog aku yang baru ni aku rasa macam lebih ceria laa. *yeke?* hahhaa. aku masih mengekalkan element cat kat situ.. tulisan terabur2 camtu. haha. pastu aku ubah la sikit description dia tu... ntah ape yg aku merepek aku pun x brape tau sangat. pastu..aku tukar facebook adress kepada fb aku yang lagi satu..then, ada disclaimer disitu. YEA! aku mmg x pandai nak wat disclaimer tu..

Actually..disclaimer tu mula2 aku buat dlam English. haha, tapi disebabkan aku rase macam Grammar yang agak terabur. so, aku x brani la menerima risiko ditergur oleh orang ramai.. dan lebih teruk lagi omputeh *bajek ade je omputeh tgk blog aku* hahhaa. pastu, aku serikan lagi header baru dengan tema bling bling gitu. hahaha. mana tah aku dapat idea tu abaikan. lalala~

Fuhh..dapat pun header baru! yay sukaa! kalau aku duduk kat rumah ni.. agaknya masih berheader lama la gamaknya..korang rasa mana satu lawa ehh? header lama ke header baru?? 

p/s : nak tulis lagii.... next post la.. da lame x tulis 

16 comments:

Hannan Al-Qudsey said...

nice header all in one ! smaart ! suke sgt.. tlg buatkan header untuk hunny gak pls.. huhu

Ain Asrar said...

wow! dah tukar domain huhu :) nice header :)

DiriKu said...

comel je...XD

C I K . F Y Z A said...

huish..tomey2...
nak satu boleh???haha..
lawak je...

pasal penyertaan tu en syed berada di no 20...mana ada terlepas agi???

Nurul dot..dot..dot... said...

lawa lawa! i like hehe=)

Siti Safiyyah said...

nak jeles lagi sekali boleh?? ;p hah hambek kau..punyelah dua ari takde entri kan, skali tulis terus panjang punye..bhahaha

Mohd Fitri said...

header cantiklah. cemburu den. hehe

mofaizmz said...

header baru.. yeaaaaa!!!clap clap clap!!(tepuk tangan)

NHYusoff said...

assalamualaikum..
nice header...
header bru cntik sgt..
lebih tersusun dan kemas..
tp header lama pun cntik..
so senang cite, 2-2 cntik..
=)

Nier Zecter said...

smart header :D

@juera said...

lawa..upah header brpe ni?hehe

nadira shahid said...

header bru bling2 lgi ;) good job ;)

Nour Akmal said...

wah...ramainya follower dia..
nak follow gak la..huhu...=)

www.jarijemariemas.blogspot.com

gilastats said...

cute nya font2 kat cni.... hopefyllu dpt wat jugak yg mcm ni

zikeryhassan said...

syed buat kat aku satu. header baru lagi cun

She's retarded said...

dua2 header hang cun! bila nak buatkan untuk den pulak

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...