Wednesday, April 6, 2011

1st Contest Dari xcyber : Pose Depan Cermin

Assalamualaikum..

Haa... aku da x terupdate blog aku .. so, arini. aku nak update dgn join contest je la.actually..banyak topik yang aku nak update.. tapi, masa terhad gila LOL. smpai komen2 orang kat blog aku pun aku tertangguh nak balas.. sorry korang..tp, jangan risau..aku akan balas jugak komen2 yang korang tinggal dkat blog aku dekat blog korang ehh...oh ya, back to title.. aku nak join mende alah ni.. pose dpan cermin..
nak tengok syarat dia?? nahh hamekk nihh.. :

SYARAT-SYARAT 


1) Terbuka kepada semua warganegara MALAYSIA shj sbb mudah nak bg hadiah 

2) Follow blog nih sbb mudah nak tngok kalau de pepe diupdate nanti 

3) Buat 1 entry anda join contest ni dengan tajuk "1st Contest Dari xcyber : Pose Depan Cermin" 
4) Letak banner picture kat atas kat dlm blog korunk.. x kisah la sidebar ke kat mana ke dan link banner tu ke contest ni 

5) Gambar tu mesti la ORIGINAL yg korunk punya k.. x leh main ciplak2 org lain punya..ramai2 ke atau sorang2 ke yg penting anda mesti ada dlm gambar tuh, pic korunk boleh dalam bentuk statik atau lain2..tp terhad hanya 1 gambar SAHAJA
6) Tag 4 org rakan anda yg aktif, pastikan mereka tahu merea diTag
7) Tarikh tutup 11.59PM pada 23 April 2011

8) Pemenang akan dipilih melalui gambar gaya pose paling sempoi/menarik di depan cermin

ok da tengok kan?? senang rite? semua kat atas tu aku da ikut da syarat2 dia.. dan aku memang layak untuk mengikuti kontes ni.... then, dia mintak gmbar plak.. okay.. jap ye kawan2. nak selongkar album2 aku =P

Gambar ni memang serious original gilaa. aku x tipu doh... aku rasa pose aku ni amat menarik sekali! kenapa menarik? sebab, dari segi istillah aku.. menarik adalah badan senget.. plus peace x betol.. then disuntik dgn element bajek hot.. itulah istillah menarik.. dan, aku rasa.. semua itu ada didalam gambar aku di atas..

korang paham?? slow lah korang nih. ishh, meh aku fahamkan... maksudnya kat sini...aku nak cakap.. yang..pose aku ni mmg menarik.. bertepatan la dengan syarat2 untuk memenangi contest gmbar depan cermin ni.. Haaa.. korang x yah join x pe.. aku kompom la aku menang.. okayy? dah dahh.. nanti aku blanje ko ehh..

nahh, aku nak tag korang MUN RAKSASA,HAZHAND,TAUFIQ HELIOS,FAKHRUL. dats all. babai! Assalam


24 comments:

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

argh....aku nak naik gila tengok gambar ko..nak smackdown pun ada....mengadaaaaaanyaaaa...!!!! hahaha...

NurAmal said...

haha.. terbaik ah tu... ayat x leh blah.. gud luck lah yee.. ^^

Noraien said...

waaaa,cun giler pic tue..jambuuuuu !hhaa

good luck yea :)

two_dots said...

gambarnye comey kemain . hahaha !
teringin nak join laa sbb gmbr dpn cermin nie belambak sbb slalu amik gmbr dlm tndas . haha . btw , gudluck !

| gad1s s0ypans | said...

hehehe....
pic kelak0r + terjemahan pic = menang....!!!
c(:

SyedGraphiX said...

@Mohamad Farhan Bin Shamsuri aku rasa nak terjun bangunan 10 tingkat je...malu plak XD

SyedGraphiX said...

@NurAmal ahahaha. ayat minak pelempang lebeh XD

SyedGraphiX said...

@Noraien jambu la ngat. btw, thx

SyedGraphiX said...

@two_dots HAHA. comey ape nye.. erkk.. masuk laa. :)

SyedGraphiX said...

@| gad1s s0ypans | hahaha.camtu plak ekkk. btw, tenkks :)

NuSaNa NoSa 91 said...

senget itu seni~ hahahahaha~ ^_^

AISHA INANI said...

perghh muka nak jmabu jek amek gmba!
gut luck SG. SYED GAY! miahahahhahaha.


menang hadiah tong tong! grr.

SyedGraphiX said...

@NuSaNa NoSa 91 hahaha. camtu plak XD

aslann said...

DEYM GILAA!! BROWSER AKU HANG LEPAS TEKAN POST COMMENT KT ENTRY HG!! gRRRR! BTW NI BUKAN GAMBAR MENARIK, NI GAMBAR MENGGEDIKKK!! MUKE MINTAK PENAMPOOOORRRRRR!!!

SyedGraphiX said...

@aslann aku rasa nak lempang je ko ni! HAHA. JELES LETTEWWW!! MESTI KO RASA TERGUGAT KO KALAH NANTI :P

aslann said...

AKU NAK KOMEN LAGI, AKU TAK HARAP MENANG PON..TP MEMANG MUKE NI MUKE MINTAK MERAYU2 BEGGING MINTAK DITAMPOORRRR LELAJU 260 KM/SAAT.

cik pieja hut said...

sakit tulang belakang ke hape gambar nie....HAHAHA

budak kampung said...

hahaha xmau aku join...aku tak reti nak amek gambo depan cermin cam ko keh3...anyway goodluck!!!!!

HazHand said...

muahahha.. ko tag aku suh masuk ni ke.. dpan cermin..aduyai..malu la aku dol..hahaha
aku xde gmbr dpn cermin laa..haish :p

SyedGraphiX said...

@cik pieja hut hahaha..ntah laa..

SyedGraphiX said...

@budak kampung alaaa..reti reti kan la XD

SyedGraphiX said...

@HazHand alaa.. pi la tangkap XD

SyedGraphiX said...

@AISHA INANI demm! ini suda fitnah!! HAHA

Cik Nad A.J said...

hai ! saya baru jumpa blog awak dr ezhan-artwork. bestnye lah terer photoshop. nak terer jugak ! btw, nice to know u n ur blog. n good luck dgn contest tu.. nice pic dpn cermin tu.. haha..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...