Friday, April 15, 2011

Ehhhh, ada JAM Rolex lahh =)

ASSALAMUALAIKUM

Errr...ade orang kenal lagi ke ekk aku ni sape?? hmm...ntah laa... aku dah hilangg segala mood nak berbelog.. maybe lepas ni aku x aktif dah kot.. :) ..update entry pun will be jarang-jarang dan kadang-kadang.. ntah la sbb ape aku jadi malas gila! malas nak fikir. biarkan! haaaa...

Hari ni..aku nak citer..semalam..aku gi kuar bandar...then..pergi la BANK SIMPANAN NASIONAL nak check duit la brape. haha. actually akaun aku tu..aku buat specially utk akaun blog je. So, hadiah menang contest..hadiah orang tempah header. or anything. semua akan di transferkan kat situ.. aku baru kuar duit dari bank tu aritu.. pastu. aku tgk blek smalam ade RM200 ringgit jek. adoii.. So, aku tpaksa la kuar. haha. aku kuar bukan untuk enjoy or wadsoever u want accuse me.. aku kuar duit tu untuk beli jam tangan lahh -.-"

Aku jarang ngat ada jam tangan. sebab, everytimes aku beli jam tangan.. aku punya jam mesti tak tahan lama .. due to masuk dalam mesin basuh laa..kena curi laa..taktau letak mana laa..tali putus la.. haha. so very the cerewetss! *ayat merapu ape aku kisah! XD* dann... Disebabkan aku dah dapat temuduga KPLSPM tempoh hari. hahhaa. aku da decide untuk menggunakan duit aku sendiri ..sepanjang aku berbelog 4 bulan lebih ni... untuk membeli jam tangan ROLEX..Haaa...pcaya takk?? 

Sila lah pcaya... mahal aku beli.. RM288 tau takk!? weeee..~ nak tgk nak tgk?? okjap. nak upload :) 


Ni laa diaa.. waaa. suka suka sukaaa! kih3.. ehh ehhh..jap..korang pcaya ke aku beli jam rolex yang beribu nih? HAHAHA. takdela..tak mampu lagi T__T. aku beli yang ni je la yang mampu..


Ehhh..ade gaye ROLEX kann!? ade laaa..! huhuhu. Actually.. jam ni jenama RIZON from JAPAN. konon2..and, this is new branded watches...Starting prices RM280... pehhh.. melayannggg duit aku .. penat2 aku blogging.. akhirnyaa. daapat pn something sbgai tanda effort .. HAHA..

Mesti ada yang cakap... RIZON tu jenama apa? HAHA.. entah.. aku pn taktau... new brand.. aku pakai sapu je.. janji ada gaya2 ROLEX sudah. merasa lah jugak. kui3... okbye.. tu je nak cakap... ehh jap jap.. nak try pakai jam ni lah japp...


ohh..abaikan baju buruk dan muka poyo. babai! HAHA....ehh, RM280 tu bukan pakai duit Nuffnang tau... duit menang contest ja ponn.. Nuffnang kdekot. x nak kasi duit pon.Assalam

30 comments:

syzwnsrwk said...

aku habiskan duit kerja untuk FUN FUN FUN. XD

man yusoef said...

gile ah...mahal seh jam...tak mampu aku T_T

NurAmal said...

mahalnye.. amal pkai jam rm10 je.. =_="

eyjalukman said...

eyja nk beli kam un suh ayah beli syed . haha
sama laa mood berbelog dah kureng . haha
thniah dpt KPLSPM ;)

CIK GADIS said...

makk aiii..mahalnya..xmmpu den yg miskin neyh..dh la mkn kepci pon 5taon skali ni kan nk bli jam mhl.sob3! =(

Solihin Zubir said...

aku salu beli jam rm10 je...
heheh...

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

haha..RIZON tu aku bagi kat adik aku yg baby tu pakai..wakakaka...

nuffnang mmg kedkot taik idong masin..haha

yad'z said...

ahaha.. asal ko tak beli jam OMEGA baii.. nanti ley boleh serah as bukti.. agagagaga

amal_fc1303 said...

wah bgus la tu, berblogg pon ada hasil nyer..

ziera.jamil said...

wahhh,,cntik jam,,
sy pn jnis yg giler jam auw,,huhu,,
thniah dpt kplspm;)

Hahazirah said...

komen ak, x pelik rolex ke rizon. ak x kisah brand2 ni as long as jam tu molek2 lg. hee, jgn mrh! :P

suffer8zine said...

ala, jnji pakai jam, hehhe

Terkini Kucing Lahirkan Anak Anjing

Along Usop said...

along pakai jam rm15 jer.. lalala =p

tu pon dah jahanam.. hahah..

SyedGraphiX said...

@syzwnsrwk FUN je tau ko kan XD

SyedGraphiX said...

@man yusoef HAHA. aku x cakap abes lagi. act, ade diskaun la XD

SyedGraphiX said...

@NurAmal RM10? ok gak. hehehe

SyedGraphiX said...

@eyjalukman hehehe. thanks :)

SyedGraphiX said...

@CIK GADIS ni pun duit dari blog ja. hahaha

SyedGraphiX said...

@Solihin Zubir aku dlu slalu gak. saje nak tukar angin .hehehe

SyedGraphiX said...

@Mohamad Farhan Bin Shamsuri jom kita bako nuff!! XD

SyedGraphiX said...

@yad'zx nokkss. hahahaha

SyedGraphiX said...

@amal_fc1303 kan kann? heheee

SyedGraphiX said...

@ziera.jamil hehehe. best ape gile jam XD .btw, thanks

SyedGraphiX said...

@Hahazirah HAHA. alaa, kdg2 nak tukar angin gak XD

SyedGraphiX said...

@suffer8zine camtu plak. hahaha

SyedGraphiX said...

@Along Usop beli yg mahal lmbat sked jahanam XD

topimagine said...

wah abang otai... dapat beli jam guna duit dari blog jerk... good2.. lom tolak duit elektri lagi..duit stramyx lg... rase cam dh rugi lak ek.. haha :)

syairahmohdanuar said...

hikhik.tahniah lah dah ade jam baru x))

eh eh, bila awk ckp awk beli rolex harga 288 pon dh tau tipu.hihi x)

Firdaus Kasim said...

jam anda menggambarkan peribadi anda :)

Entri terkini :
Apakah Syarikat Pengiklanan yang Sesuai Pada Blogger Baru

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said...

mahal giloss jam~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...