Sunday, April 3, 2011

BILA BLOGGER TOP MASUK REMAJA EDISI 1 APRIL


Assalamualaikum.. korang tau x remaja tu ape?? Remaja tu , remaja lah! HAHA.. oit oit, remaja tu majalah lah. tu... tgk gmbar kat atas tu.. haa. tu la dia majalah remaja.. majalah remaja semstinya untuk remaja. kan kan? kalau x , x dela name majalah dia majalah remaja. LALALA~ ok aku merepek.. Aku nak bagitau nihh.. akak aku dlu slalu la jugak beli majalah ni.. aku x pernah pon dok belek2...

Tetiba..tadi..tergerak plak dehh ati aku nak belek2.. then, ade plak terjumpa satu page under "Blogspot" punya section..adoii.. ape lagi.. aku bukak je majalah tu.. rasa macam nak tutup balik! HAHA. (ayat jeles) . korang nak tau knape aku nak tutup balik majalah tu? sbb, aku bukak2 je.. nmpak 2 blog masuk dalam REMAJA tuhh. cissdel! gila jeles aku. hui3. korang tau x blog sape? jeng jeng jengg.. ni ha..


btollah, aku x tipu ni... korang x caye? nahh.. aku siap over plak pi tangkap gmbar. HAHA. ngeng je ..

gmbar besauu cik epal n si admiral hafiz


DAN.....yang x leh bla skali.. emm emmm... korang nak tau x.. WAAA. sedihh......nak tau kenapee??
tengok lah niii!!


TENGOKK!!! saje je diorang letak pic heliza dgn cik epal n hana tajima tu! WAAAA.diorang saje nak kasi pembaca jeles lettew... jelesss! dah dah.. xmo tengok remaja dah. tutup balik!..babai!

p/s : lalala~ actually entry ni nak cakap tahniah dkat admiralhafiz n Cikepal sbb dpat ft. dkat majalah REMAJA! .. (padahal x de idea nak update entry ni) tetiba je tersuka dkat retweet yang cik epal RT td.. yg berbunyi "Blog top masuk REMAJA, blog biasa-biasa promot kat twitter" KAHKAHKAH! XD . jom sambung baca majalah REMAJA. banyak topik besst! =D

63 comments:

darxniq said...

hahaha..demm...tp dia kate tadi kat tweet..


"aku suka komen dekat blog baru. kalau komen dekat blog pemes, tak pernahnya dilayan."

p/s:nnti cik epal komen blog niq eh..hahahhaha

muniraksasa (; said...

ko nak suh sambung bace remaja ke, suh tutup ? HAHAHAHA XD ko pun boleh masuk la SYED, p la antar kat dorang.

Hahazirah said...

ooo..bestnye msuk remaje.. bile puloks blog ak nk msuk ni..tgh beratur. <--nk jgk! :P

shahsyaz said...

biler r blog aku nk msuk dlm remaja neh????

eyjalukman said...

haha mmg jeles laa .
tp SG ad potensi beb . haha

mahirahnazlim said...

nah tempek bukan alang3 besar haha bestnyerrr

iszieylyanziy said...

fuh,,jelesnye,,hahaha

Admiral Hafiz said...

haha..aku ingatkan pasal apa lagi tadi
thanks syed

t insyaAllah blog ni lak masuk REMAJA

rasanya blog ko ni lg gempak n hebat drpd aku
betul x?


skali lg, thanks eh

Entry Terkini: Perhatian Kepada Blogger Di Sekitar Perak! - Gathering Blogger Perak

cik EPAL said...

featured kat twitter lg best apa. hahaha. btw, thanks!

Halusinasi said...

tahniah kepada yang dh masuk remaja ni...bila la wei giliran aku ni...

Puan Kutu said...

haha apa la syed, tu la sapa soh tak belek..dh lma pun kluar..

Ifti Larina said...

erk. mmg kejelesan

C I K . F Y Z A said...

alah syed..nanti en syed masuk plak.. mana tau ft ngan hana tajima ke, irene nadia ke, yuyu zulaikha ke.. sabo ye..huahua XD

elinLARH said...

perghhh gempak gempak

nih yg jeles bergande2 nihhh

MR. SYAH said...

hahahah... nnt giliran kau plak yerk...

zeeleey said...

eeee...jeles...x3!!n tahniah kat diaorang..

Pijahh' de-Arr said...

haha..~

yad'z said...

ahahhaa.... ngade jek ko

jaa64 said...

hahahaha..klakar la syedd!!!!
nnti aku suh remaja letak blog ke ek..
(*pdahal blog aku pun xde ;(

Bro Framestone said...

dah bertahun bro berblog xpernah pun masuk majalah he...23x

lagi2 la remaja.. oh lupa bro xlayak masuk remaja he..23x

takat di invite bagi talk ade la..

ok dah komen... jgn majuk2 dah.. buruk beno tu

ZACK ENTRY said...

tahniah kepada blog saya yang tak pernah nak masuk majalah..^^,

baby eyra said...

wah, best arr an dpt masuk remaja

btw agak2 bila lak syed nak masuk ea :P

jgn jeles2 nanti cepat tue [ok itu ayat pyedap je sbb fa pon jeles jugak ==" ] :D papepun, great lah

sherah said...

haha..sabo2....nti kita pecahkan pejabat diorg..keh3 =p

Ron Travel Sdn Bhd said...

@darxniqSmart2. Jom join blog aku?

Nurul Aula said...

woahh bestnye!! Nak jugak!!! caiyo2 i mauk!!

puteri eima said...

x per yer syed.. ntey ader rezeki ader lah 2...
klu x p rmai2 serang pjbt remaja...

Cik Ladies said...

arghhh!! kalau hang yang masuk remaja,seyes koi koyak2 kan remaja tu..wakaka XD

SyedGraphiX said...

@darxniq HAHA. cik epal dah dtg komen kat blog aku la XD

SyedGraphiX said...

@muniraksasa (; macamane nak antar ekk? okbai

SyedGraphiX said...

@Hahazirah blog ko da masuk yezzz ckup la! -.-"

SyedGraphiX said...

@shahsyaz try la submit blog link kat diorg

SyedGraphiX said...

@eyjalukman hahaha. banyak la ade potensi XD

SyedGraphiX said...

@mahirahnazlim kann.. aduhh.. jeles je

SyedGraphiX said...

@iszieylyanziy kalo jeles jgn beli buku remaja! haha *kEJAM*

SyedGraphiX said...

@Admiral Hafiz hahaha..x de ape la weh.. blog ko lagi gempak kot. aku x reti camne nak featured kat situ XD

SyedGraphiX said...

@cik EPAL hahaa cik epal.. featured dkat twitter bila2 masa boleh.. tp, kat majalah.. bkan sng. hanya org2 ttntu mcm korang je dpat :P

SyedGraphiX said...

@Halusinasi ade la giliran tu nanti. sabo2 . haha

SyedGraphiX said...

@Puan Kutu asik dok online je. smpai x tbelek XD

SyedGraphiX said...

@Ifti Larina ko tau camne nak mask situ?

SyedGraphiX said...

@C I K . F Y Z A waaaa..ntah la. x kot XD

SyedGraphiX said...

@elinLARH rasa nak koyak2 je majalah ni. jeles pnya pasal. HAHA

SyedGraphiX said...

@MR. SYAH hahahaa. nta la bila masa tu

SyedGraphiX said...

@zeeleey jeles ke x ni? haahaa

SyedGraphiX said...

@yad'z ape plk ngade nye. grrrr

SyedGraphiX said...

@Pijahh' de-Arr alaa..gelak je?

SyedGraphiX said...

@jaa64suruh tauu. jgn x suruh! hahahaa

SyedGraphiX said...

@Bro Framestone yesss.. weii! bro komen blog akku laaaa! XD

SyedGraphiX said...

@ZACK ENTRY hahaha. nanti masuk la tu

SyedGraphiX said...

@baby eyra hahaha. jom jeles bjemaah. syed x kan masuk kot. sob3

SyedGraphiX said...

@Ron Travel Sdn Bhd errkk??

SyedGraphiX said...

@Nurul Aula i pun maukk! XD

SyedGraphiX said...

@puteri eima hahhaa. idea yg bernas XD

SyedGraphiX said...

@Cik Ladies elehh. jeles lettew. tp x kan masuk kot XD

DaK CoMoT said...

hahahaa xmo jeles2..xmo2..aishhh kena jelez!mogok xmau baca remaja jugak!hahahaah

suffer8zine said...

heheh x pe aku x jeles :P

Terkini : Senarai Keputusan Dan Calon ABPBH 2010-2011 | Penyelesaian Masalah Error Button Older Post

Firdaus Kasim said...

si hafiz tue dah byk kali masuk majalah.. kt gengblogger pun hari2 masuk popular hari nie.. apa teknik dia amalkan aq pun x tahu daa..

Syed, kau ada senarai link yg sediakan tutorial buat header guna photoshop x? bg aq leh?

Fariq said...

cis dah byk komen.. tapi takpe.. komen jugak.. ko bile lagi nak masuk majalah? aku dah masuk dah dalam majalah memasak.. ngeh

latest -
Dari Blogger Ke Wordpress

nelly said...

wow ..top !

Faizal n Fashitah said...

Haha.. tapi cik epal memang selalu masuk mag. Famous tuuu eheh XD

fyna said...

hahaha....fyna jeles ngn diorg..
:(

iniialahaku said...

hahaha...blog aku tggu lgi 7 kturunan pon blom tntu masuk mjlh

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

I've been exploring for a little for any high-quality articles or weblog posts in this sort of space . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this web site. Studying this information So i am satisfied to exhibit that I have a very good uncanny feeling I discovered exactly what I needed. I most indisputably will make certain to do not overlook this site and give it a glance on a relentless basis.

Also visit my webpage; sizzling hot tricks

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...