Friday, April 1, 2011

Happy Birthday To Naziem n Myra

Assalamualaikum..selamat hari jumaat kpd semua! ohye. hari ni... 1 April kan? HEHE. seperti yang korang semua tau...aku kan ade buat birthday list kan kan? so, aku nak wish happy birthday dekat follower aku.. yang lahir 1 April nihh..siapakah mereka? JOM kita tgk jomm! :')



- woott woott.. Happy Birthday princess nazim oit! HAHA.. seperti yg tertulis di wish list blog ko.. ko nak kan baju kann? tuuu.. amek lahh. ikhlas dari hati aku... aku belikan baju utk ko.. tp, kalo x sukaa..pulang la balik. waaa :(. then, ko pun nak kamera kan? aku x men laa digital camera.. nahh! aku kasi ko DSLR sekalii. HEHE. pastu2, ko jugak nak masuk UiTM? . ok.. aku doakan smoga ko ngan akuu skali dpat masuk UiTM! best of luck bro! goodluck! smoga bjaya dalam ape jua bidang yang kau ceburi ye!..

nah, aku bagi ko quotes ni.. "We turn not older with years, but newer every day. "
ko faham x?? aku x faham lahh.HAHA. aku pakai copy je dkat google.. HEHE. x pe la. kite wat wat faham ek? :)
oh ye, sbelum tlupe.. aku ade buat doodle ngarut untuk ko naziem! HAHA. nahh, terimaalahh


ohh, comel kann? ade gaya kauu lahh! HAHA.. papepon, pd korang yang nak wish bday dkat diaa. jemput la singgah blog dia dkat http://akunaziem.blogspot.com/

TUNGGU!! errrr...sebenarnya.. bukan naziem punya birthday je... ade lagi sorang rupenye.. HEHE. siapa?? ni haaa.. MYRA name die.. :)



Haappy Birthday Myra! Myra.. dkat atas tuu.. hadiah Syed utk Myra tauu... x dpat laa nak kasi semua dkat wishlist tu.. x mampuu.. hanya patung pooh, DSLR, dengan Big Apple DONUTS je boleh. HEHE. kek tu pun ada jgak.. ambik lahh...

Ni plak quotes untuk Myra :

How do u expect me to remember ur birthday, when u never look any older? happy birthday! 
HAHA. kejam gilaa kan quotes tuhh.. lalalaa~ x pe laa.. skali skale.. boleh kan? =')


Papeponn, aku nak wish bebanyak pun x knal sngat lagi korang ni... so, tu je la yang aku boleh ucapkan... disebabkan ktia semua ni sama umur..aku cuma harapkan kita dapat buat yang terbaik je dalam menentukan masa depan kita! *faham kan?* .. Buat keputusan yang betul dalam menuntukan idop korang orait? 

May this year be your best ever.Happy Birthday. 

p/s : sorry x dapat nak kasi semua hadiah dkat wishlist korang HAHAHA *gelak kejam*
p/s : Myra punya gmbar x de.. tu je yg syed dpat.. =( .

15 comments:

topimagine said...

happy besday sume... aku nye 3 june tau syed... nak wish awal pon xpe.. aku xkesah pon :)

cik pieja hut said...

selamat hari lahir ye adek adek sekalian..

si ngokngek said...

selamat hari lahir naziem n myra...

cik ziqa said...

yup2..hepi bufday jugak both of u ~

two_dots said...

hepy birthday korg !

fareez tajudin said...

apesal ko taip princess naziem weyh??...dy laki kot..haha...

eyjalukman said...

wahhh ,nmpak gayanya thun dpn laa syed bru wish birthday eyja . haha;D

mia :) said...

assalammualaikum..:)

hi syed! terima kasih untuk wish dan hadiah yang special uh..:)
myra hargai sgt2..:)

mia :) said...

assalammualaikum..:)

hi syed! terima kasih untuk wish dan hadiah yang special uh..:)
myra hargai sgt2..:)

nelly said...

wishkan dekt dorang !

yad'z said...

hahaaha... hadiah gambar pon jadik ek.... wkakaa

Solihin Zubir said...

hepy besday juga diucapkan buat nazim dan myra...
smoga cpat tua mcm SG.. :D

Faizal n Fashitah said...

Hepi Beddei! moga panjang umur murah rezeki XD

Nazim Nasri said...

THANK YOU KORANG. MAY ALLAH BLESS YOU :))

*fareez, yg pasal princess tu dia main2 je. hahaha. gurau senda

Nadhirah-chan said...

waaa dapat design sekali ! ini sangat dasat !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...