Wednesday, April 13, 2011

KORANG TERBAIKK LAHH! THANKS =)

ASSALAMUALAIKUM..

Sekejapnyaa berakhir 12 April.. WAAA. haha. kan bestt kalau bleh stop je DATE. biar 12 April sentiasa. ecehh.. kalau bolehh la kann.. Aku rasa.. Birthday aku tahun ni sangat bermakna! birthday paling best kott. HEHE. bukanlah best sebab dapat Hadiah riban2... demm. aku dapat SATU je hadiah tahun ni... yelaa. x skolah da kan. hahaa..tapi x kisah laa hadiah tu.. =). but, ape yg aku terharu...ramai sangat wish birthday aku..thanks!

Dekat Account FB yang first tu ada laa dalam 200++ friends yang wish. haha. even aku tak knal pn rata-ratanya. tp, diorang wish jgak. eceh.. thanks ye dearest fren! then, dkat account FB lagi satu tu..ade la 100++. wahh. kalau ditambah secara kasar. ada la 300. ekekee..thanks korang sudi wish =')

Tidak lupa juga dkat diorang yang sanggup buat post untuk wish birthday aku.. Seriously. aku terharu gila ni.. kalau aku ni CikEpal kaaa.. Hanis Zalikha ka... Zack Zukhairi kaa..  wajarlah buat post utk wish bday aku. kekee. tapi, aku ni blogger picisan je ponn..but, still nak cakap thanks jugak! =) Thanks kat korang...ini adalah entry diorang ;)


Thanks Aslann for this gorgeous beautiful e-card! HAHA. even my AGE is 18 YO ..-.-"

Lepas tu.... thanks jugak dkat Rahim Wan Ghazali ehh. x silap.. ehehe. ni dia punya entry

Then, kepada CIKFYZA..kerana telah bank in hadiah yang sy menang contest tu.. hehe. dan siap buat satu entry lagi utk wish! thanks again..

Lagi..thanks jugak kepada AisyaHumaira.com sebab wishh :)

Ada lagi x yang buat entry utk aku tp aku x list?? takde dah kann? thankss la korang :) i do appreciate it that muchhh! 

********************************

Hadiah paling bermakna bagi aku ialah...weee, DAPAT TEMUDUGA KPLSPM! hehehe..


Pastu.. SolihinZubir pun cakap "alaaa.baru temuduga bukan dpat pon" 
Aah kan. kecoh je.. baru temuduga je pon! HAHA. tp x kisah laaa...aku memang x berharap sangat pon dpat. sbb due to da result yg amat laa teruk -.-" ..tp, syukur,, ade rezeki aku kan :)


Thanks jugak kepada AWAK yang bagi PERFUME ni.. :')..


Thanks juga kepada 53 orang yang wish Birthday by dropping a comment dkat entry aku..Serious terharu! dan bertambah terharu lagi bila CIK EPAL pn ade wish! waaaa....time kasih lagi skali... tidak lupa juga kepada NADEA yang bagi aku hadiah topup RM10.. thankssss!!! waaaaa..korang terbaik laaa!

DOAKAN AKU SUPAYA BERJAYA 21 APRIL NI UNTUK TEMUDUGA JADI CIKGU YEEE!!! HEHEHEHEE. ASSALAM

29 comments:

mahirahnazlim said...

nak wish gak lagi . HAPPY BELATED BDAY SYED !

hehe :)

ohh , best of luck utk temuduga nanti tau ! give ur best SHOT !

hawiz said...

yeayy....jgn lupe besday aku lg 3hari lak eh..haahah...nk adiah!!!..haha

~aYeeN & SuE~ said...

bgus btol bdk ni appreciate sume org..huhu..cm ni la kn..gd luck tuk interview nanti..;)

Fakhrul1409 said...

wahhhhh! bestnya adik aku sorg ni dpt hadiah mcm2. :D dh tua pun ko ea. hahahaa

topimagine said...

kah kah kah kah kah kah.... baru 19 rupenye..... ingat 32 td.. hahahahahahahahaha

syairahmohdanuar said...

happy belated birthday syed >.<

hebakk betol.ramai gila wish :DD tahniah tahniah.tu hadiah le tu :D

Fakhrul1409 said...

hahahaha...sokong topimagine!! wakkaka..

Siti Safiyyah said...

best ah jadi ko..

besday aku ritu bape kerat jek yg wish. hukhuk

man yusoef said...

waaa...ada org wat special entry tu...agak2 time besday aku ada tak org nak buatkan...aku tau, mmg tak kan ada pon...hahahaha

Encik Suami said...

cemana interview semlm? ada harapan dpt tak?

jemput terjah new entri

1) (>.<) Fenat..Tapi, Dpt Berita Gembira (>.<)

yad'z said...

suke letttewww....

qin said...

aku antara yg dah wish kt wall fb kau,tapi nak wish sekali lahi..hepi belated bsday..n cngrates la dpat temuduga kplspm..aku xdpat pun..huhu

Norashiqin Kamaruzaman said...

wahh...hehe...BL nak wish gak happy belated burfday SG..... aja aja fighting eykk interbiew nnt =D

izzati wanie said...

happy birthday..semoga ilmu,amal dan iman meningkat selaras dgn umur mu.. ^_^

zikeryhassan said...

all the best untuk interview tu. chance utk dpt kos tu tinggi :)

husna mukhtar said...

sama-sama awak.
saya beli kat parkson tu.
bahahaha

Fariq said...

sampai ati ko syed tak letak link aku.. aku pun siap buat post utk vday ko.. cube tgk harian metroseksual semalam.. ade kat muka depan.. lalala

latest -
Minat Adalah Segalanya

Firdaus Kasim said...

x de hal la bro.. blogger popular mcm kau mmg byk patut org wish pun.. hehe..

Entri paling hot :
6 ciri blog yang bagus"

syzwnsrwk said...

peh, dah LEGAL bhai!!
haha
g'luck dude for the interview..
moga2 dimurahkan rezeki tu ya..


Entri Fresh= Fly High - Karya Baru Serta Tutorial

Noraien said...

alolooor,dh besar daa adik Syed nie yea..hahaa..

hope berjaya yea temuduga tue..pkai pakaian kemas2 tau :)

kalau dpt,jgn lpe gtau kat kami2 kat SB tue..nk tumpg gembira sekali..hehhee :)

Nurul Wahidah said...

thniah dpat tmuduga tu..sob..sob..
sy xdpat..:((

DiriKu said...

gila laaa...ramai kot peminat..hahahaha...nyway..sorry lambat wish...selamat hari jadi yaa...but tiada entri dan tiada hadiah XD

MR. SYAH said...

wah.. semoga berjaya dlm temuduga.. lgkh pertama beli baju kemeja baru.. heheh..

Ujang9897 said...

semoga terus sukses

C I K . F Y Z A said...

okay..terharu eden sebentar...

tapi ekau kiro bernasib baik la dapat interview 21 ni.. eden ni esok dah nak kono interview.. bikin cuak ajo..

lg satu,blanjo duit tu ke jln yg benar.. lg bagus guna buat beli getah pemadam dgn pensil 2b utk temu duga nanti XD

amal_fc1303 said...

buat cntik dh e-card syg silap umo la plak.
good luck interview nnt.

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

whua...aku dapa wish 500++..tapi hadiah seketul pun xde,,.mana aci/huk3xs

Hahazirah said...

wah bday kau ke, ak xtau pon. soli2~ btw, happy bday bro! now ure over 18 yaww, haha~ :D

A retarded kitty said...

KPLSM tu apa?
p/s: happy belated birthday

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...