Friday, April 8, 2011

DILEMA : AKU TAKDE IDEA NI...CAMNE?

Assalamualaikum..

Sesungguhnya..aku berada dalam dilema sekarang.. WAAA. serious aku tgh pening ni... korang nak tau knapa?? Aku tengah pening sebab asyik dok pikir nak update entry ape... idea macam da abis je. mungkinkah ini pengakhiran aku dalam dunia blog nih? Cesss...tidakk.. selagi aku x dapat beli NIKON D90 tuu.. errr.. 
(duit nuffnang aku pn x gerak2 camne la nak beli NIKON tuh -.-")

Dah sehari aku x update.. aku banyak draft je lebih..bukan draft ape.. time aku nak new post je.. tulis 2 3 perenggan..then, aku rasa post tu macam HAMPEH. so, aku biarkan dkat draft..x mo publish... ye laa..kite kalau nak wat entry.. pastikan yg kualiti...ecehh. (even kadang2 aku merepek meraban je buat entry) .. pastu.. baru laa orang datang nak komen entry kita..

Tapi....aku rasa..entry aku ni langsung x kualiti! HAHA. ye lah kan, bila da x de idea.. aku x tau nak wat camne.. serius..macam ape je ntah.. i dont know what blog stands for if theres no entry at least 1 per day..tapi, tu bagi aku la.. taktau la bagi korang camne.. aduii... aku da penat pikir..sampai muka aku jadi macam ni

sejak bila aku pandai tepek muka!? XD

TAK DAPAT IDEA JUGAK!! weiii. tolong lahhhh! nak update entry ape niii!! TOLONG bagitauu! pleaaase! ARGHH.... Serius weh. at this moment.. aku tengah pikir pasal BLOG aku !! see? even aku dkat mana skalipun.. mesti aku akan pikir pasal blog aku yang x berupdate...! waaa....

ENTRY YANG MACAMANE YANG KORANG NAK DARI BLOG AKU EHH? BOLEH BAGITAU TAKK? MANA TAU BOLEH AKU BUATKANN.. PLEEEAAASE :) . Assalam

p/s : entry paling merepek meraban yang pernah aku buat.! HAHA..

12 comments:

senyumSOYA said...

huhuhuhu....wat ja entri yang kena dengan jiwa~ (^^`..

p/s : dari org y x lyak berkata2` hihihihi

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

ko di tahap kritikal dah nie..sila makan ubat..hehe.,ape kate ko tlg prmote blog aku..wakakakaka

KatekateKite said...

huhuu...

slalu jadik kat kite situasi camnih... huhuu...

niat kat hati nak update, konon konon banyak cite, bile ngadap, tatau nak mule camne.

last2 mule lah merepek meraban takde isi n point! huh. =.='

mimie said...

wat la giveaway. masyukk!

hawiz said...

wakaakaaa....aku pon skrg seminggu skali jer..xdak idea r..huhu..ko bg la kt aku ..ley tak?

maisarah said...

haha. tak pe syed. kita sama. semalam pun mye dah wat entry pasal takde idea ni. jom pi menggali idea. ;D

Along Usop said...

takde idea.. tapi entry kuar gak..

hohohoh.. tape bro..


tade idea kite senyap.. xpon review jela blog sape2 ..

ade idea kite havoc la.. :)

►AdamXis◄ said...

Assalam...aku pun selalu jer jd camtuuu...hek3.masa tgh tension tak post ape2...slalu bw jer lebih...besh skit...dlm pada bw tuu laa dpt idea...

~ Cik Azz ~ said...

Sian ko dik.. Takde idea sampai sanggup keluarkan gambar muka tu.. Jangan sampai takde idea langsung dah la.. Kang entah apa gambar pulak yang ko keluarkan... hakhakhak...

Takpe la, mehh akak tolong klik nuffnang ko tu... =)

ANa NiEna said...

atwpown bwat larh update mngenai khidupan shari2...ibarat diari....2 pown kalo jniz yg ta kcah share....well sharing is caring...=)

Farra Rosse Earhart said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Well done syed. haha. ade la iras2 sikit =P

saiful bakhtiar said...

klau nak wat entri untuk tatapan umum dan dikomen orang,kita punya entri mestilah menarik dari segi bahasa n ceritanya.Kadang2 sy tgk kt blog orang cite dlm entrinya biasa je tentang apa yg depa lalui,tapi bahasa dan cara penceritaannya menarik la..


p/s; sy ada wat cite tentang entri blogger yg menarik dan menolak hati

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...