Monday, April 11, 2011

SEGMEN : DIY [DIY tu ape???]



Assalamualaikum.. ehh ehh, pelik x asal tetiba je ade muke mamat ni kat atas? hahaha. aku pn pelik.. ttibe je tertampal header mamat ni dkat blog aku .. errr.. ahh, dahh.. aku x nak teruskan hipokritasi aku. kah3. Actually.. aku tampal header mamat ni dkat entry aku ni...adalah bertujuan untuk join segmen dia yang bertajuk
 SEGMEN: DIY!  DIY! tu ape? aku pun taktau! XD
Aku dikehendaki menjawab soalan2 yang ditujukan di bawah tanpa berfikir dan secara spontan! menarik kan?? ok.. jom kita tgk soklan ape yang bakal di tanya! :)

Aku seorang yang sangat HIPOKRIT. so, kalau ko dgr ape yg aku ckap.. jgn dok pcaye sngat. sebab, ade kebarangkalian aku hanya berpura-pura XD

Seorang yang tak boleh makan nasi kalau x de sambal or anything yang pedas! Nak pulak kalau gi rumah orang yang masak x pedas langsung.. errr.aku gi petik lada kat halaman umah dia untuk makan.. *cool x saya?? XD

Aku FOBIA dengan kamera. aku maluu..tapi, ahh. aku dulik apa.. still nak NIKON D90!
Berketinggian 176CM dan berat sebanyak 58KG *sila panggil aku lidi*

Aku kuat makan.. tapi, aku rasa nak sepak2 je diri aku bila aku makan then, x reti nak naik2 berat badan.. haiihh..

Aku seorang yang pemalu...serius x tipu..ko nampak je aku kepochii dalam blog. tapi kat luar. .demm. shy shy cat kot..

Addict gila terhadap designing ni...and, nak berterima kasih dkat mamat dkat myspace dulu.. time aku fom 1.. dia kerek gila.. aku tanye dia edit gmbar camne.. x balas doh aku tanya.. konon professional lah tu.. tapi, sekarang. HAHA. aku da boleh edit sendiri..thx kerana bg aku smngat nak minat designing ni :)

Aku tak putihh. aku gelap.. So, pleeeaase  take note yang gmbar2 aku dkat FB n blog yang aku upload.. semuaa gmbar edit lighting tu.. JANGAN TERPEDAYA okay? 

Lebih suka menghabiskan waktu didepan lappy berbanding hanging2 x tentu pasal kat luar tu... x de keje aihhh..

Aku lahir 12 hb April dekat Hospital MENTAKAB. Sila bagi aku NIKON D90 ye esok =P

Alhamdulillah
InsyaAllah
Sengal lahh ko
Sakai gilaa
demm demmm
Hai awakkk..
Assalamualaikum..
Sombong gilaa
Nitee
'Lah'

Pertama kali aku buat doodle
Pertama kali aku teringin nak pakai iPhone 4
Pertama kali aku rasa nak NIKON D90 as my present!
Pertama kali aku rasa teringin nak pakai kasut SUPRA
Pertama kali aku naek kapal terbang AIR ASIA
Pertama kali aku pergi gathering dgn blogger dkat E-Station CAFE
Pertama kali aku teringin nak bawak kete BMW
Pertama kali aku dapat beli kasut NIKE
Pertama kali org panggil aku yg itam ni 'jambu'
Pertama kali aku rasa aku buat entry sepanjang ni XD


Seee? aku da berjaya habiskan semuaa soalann! korang bila lagi? kalau rasa nak habiskan soalan macam aku jugakk.. jom laa. CLiCK je dkat LINK dkat bawah ni yeee :)

12 comments:

si aku said...

Syed, 10 perkataan yang kau selalu sebut tu, kau lupa letak ni doh. "krohh"

Hahahaha :P

farahroslan said...

erk ? malu malu kucing ?
aritu aku tgk kau macm bukan malu malu kucing je.
siap cakap aku gangster bagai.
btw, kau mmg tinggi. 176cm kan.
2 kali gnda aku kot

Nazim Nasri said...

HAHAH kita ada banyak persamaan doh.

DIY tu maksud dia. Do It Yourself. haha.

Terima kasih laa. sumpah aku nk tergelak baca. hahha

cik aufa faqihah said...

ekr :fuh
banyak masa gak nih nak kene pikir carik idea...
haha, malu ? errr, cam ta caye je. bahhaha. :P

SyedGraphiX said...

@si aku aah laa. lupe nak list. hahaha

SyedGraphiX said...

@farahroslan errkk... ko nmpak je camtu. pdhal mmg aku pmalu pun -.-" .. haha. tau xpe

SyedGraphiX said...

@Nazim Nasriahahaa. ceitt.. baru aku tau maksudnyaa.. XD..kita kan sama bulan kelahiran. tu psal byk psamaan. kui3. *hentam kromo

SyedGraphiX said...

@cik aufa faqihah hahhaa.takde laaa. skejap je ni.. sbb spontanese.

Jutawan HR said...

xleh bla.. haha Syed2.. mcm2

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

DIY tu Do It Yourself la bhai..sah2 ko x penah beli mainan atau alat yg pasang sendiri :D bahahha..larikkk :lari

♥ solehah ♥ said...

wahh..love2 woo..haha :)

amal_fc1303 said...

jawapan yg cool 10 fakta yg menarik.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...