Tuesday, April 12, 2011

IM OFFICIALLY 18 YEARS OLD XD


ASSALAMUALAIKUM

Bersyukur kehadrat ilahi..kerana dengan limpah dan kurnianya.. aku dipanjangkan umur..sehingga ke hari ini..maka..pada tanggal 12 APRIL 1993. telah lahirlah seorang insan yg diberi nama SYED ABDUL HAKIM BIN SYED ADNAN. *hahh, hamek ko name penuh. kih3..* ..

Actually..aku rasa macam baru je masuk tahun baru...tak terasa pun yang aku sedang melalui bulan APRIL! pejam celik pejam celik je da smpai bulan april...waaaa..MAKA...aku sekarang adalah seorang REMAJA yang berumur 18 TAHUN! 18 tahun tau! EIGHTEEN.. bukan EIGHTY.. sape cakap aku tua meh sini aku nak semelih korang! HAHA.. aku muda belia lagi okehh.. x caye tgk gmbar kat atas. hukk3.

Kalo tgk gmbar kat atas tu...muka aku mmg muda laa.. x de perubahan punn. cube korang tgk muka baju kaler merah tu.. tgk? same je kan mcam yg aku pakai baju kaler itam tu... haaa.. yang baju skolah tu pun lebih kurang je.... fuhh..nasib baek... UMUR hanya ANGKA! kah3...

Bercakap mengenai wishlist...aku kann..aku teringin SANGAT nak Nikon D90. Mungkin aku akan dapat dalam 4 5 taun lagi.. tapi, x kisah laa..setakat ni..aku hanya bernafsu dekat DSLR dengan ROLEX atau CASIO. Aku suka jam tangan la..hehe. And..aku rasa jam tangan tu menjadi satu keperluan kepada aku.. tapi, malang sekali.. aku ni mana pandai jaga harta benda..slalu je masuk mesin basuh tu ha.. smpai kan mak aku pun da taknak da belikan aku jam. haha.. tapi x kisah sangat laa...

Kalau lah aku dapat tukar ACER ASPIRE 4530 yang aku tengah guna sekarang kepada lappy or ipad laen ke.. haaa. boleh jugak tu...ahhahaa. takde ke yang baek ati nak kasi aku semua ni? waaaa.. :'( .. Walau papepon...aku just harapkan semoga aku dapat membuat keputusan yang betul dalam idup aku..dan jugak pandai menguruskan kehidupan aku sendiri..buang sifat malas aku.. aku harap aku dapat hindari semua sifat mazmumah tu! x nak malass2!! .. dan, actually.. harapan terbesar aku...tak lain tak bukan supaya aku dapat sambung pelajaran aku di mana2 IPTA! ..Aminn..korang doakan aku ye? :')

p/s : ade sape2 nak belanja aku Kenny Roggers or KFC? HAHA. McD pon boleyyy =P
p/s : ehhhh, muka aku muda kann walaupun umur aku baru naik setahunn?? kan kann? baik ko cakap YA! :P

54 comments:

miss phea said...

heppi best day!!!!..wish u ol luck...~~~...^+^

Solihin Zubir said...

hepy besday adik syed...
smoga pnjg umoq n murah rezeki...
smoga kembali mudaaa.. ahahaha...

nur amalina athman said...

ingtkan dh 80..haha..skli lagi hepy bufday...may allah bless u.

Si GaJus!!! said...

byk tul wish tuh.. papepun epi muda day... eh2.. ptut ko kena blnje sbab besday ko kn...

Najwaa Malikk said...

Selamat HARI TUAAA ! hehe . semoga panjang umur . Semoga sihat selalu dan semua sentiasa dilimpahkan rezeki . =)

zikeryhassan said...

muka kau mcm 28 taon. sekian :P

jaa64 said...

selamat hari lahir syed!!
moga bertambah matang :)

syzwnsrwk said...

happy birthday to me... happy birthday to syed~ XD


nak tunggu birthday lama lagi :(

զιɛℓαʓмαи said...

selamat panjang umur :)
semoga cita cita kau tercapai!

UBM said...

yeye!! ko da main tua

CIK GADIS said...

bhahha!hepi besday syed gemok..ngeh2! =p

alyana hamdan said...

happy bezday syed..
dah kali kedua dah ny..haha..
papepun semoga berjaya dalam hidup syed okey..
=)

waniey said...

wah..happy bday adik syed..huhu...
kena panggil adik coz bawah umur ag..hihi
good luck dlm hidup ok :)

Mss Ieza said...

appy bufday..
may Allah bless u always..
da tue stahun :)

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

Happy BIrthday@sanah helwah cucuku yg jambu..wakakaka//semoga panjang umo n murah rezki.sory la aku x buat entry wish macam ko buat tu...mata dah ngantuk la weh.hehe..xpe..doa pun dah cukup kan..aku gune Acer Aspire 4531G..kehkeh..smoga terus leh ajar aku grafik..wakakaka..

DHIQA nA.IM said...

wahhhhh..suda besar..dah boleh masuk wayang !! haha.. hepi besday..semoge pnjng umo and murah rezeki la ye...and berjaye dalam hidup n dapat beli dslr tuhhhhhh

amal_fc1303 said...

cm tak caya je baru umo 18 tahun igtkn dah umo 20-an ke kan. hahaha. pape pon happy birthday to you.

~hAKim ZaiLAn~ said...

lorh,muda lagi..baru 18.haha..
hepi befday bro..

C I K . F Y Z A said...

ta mo cakap panjang.. nak tengok ucapan sila bukak entri di bawah :)

http://duniafyza.blogspot.com/2011/04/alamakhadiah-syed-graphix-tak-beli-lagi.html

sekian.maceh :)

Myra Ayreen said...

happy besday SYED ABDUL HAKIM BIN SYED ADNAN ...

gudluck , and gudluck on anything u do eyh ?

hidup tak semestinya senang , dan tak semestinya susah .. ikut jejak kaki , mana mau melangkah :D

C I K . F Y Z A said...

nak eden bank in??? ekau bg jo la detail kat emel.. adehhh

Ewan said...

nak ucap happy birthday kat syed~ semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan dipercepatkan bertemu jodoh.. whaha.

MR. SYAH said...

selamat hari lahir syed.. dh cukup umur.. hehe..

aIEn aHMaD said...

hepi burfday. :D
may Allah bless u.

athirahzaki said...

hoho,
happy birthday SG,
all the best in your life :)

mOoN said...

Happy Bestday SG... Semoga Panjang Umur dan Murah Rezeki Selalu ea... May ALLAH Bless U owez... :)

Faizal n Fashitah said...

Hepi beddei! moga umur pjg murah rezeki.. dan dipercepatkan jodoh hehehehh...

~aYeeN & SuE~ said...

epy besday adik syed...huhu..da 18 ye..moga smua wish list tu tercapai..plg pntg jd ank yg baik tuk mak ayah..haha..amik ko nasihat org lg matured.

Encik Suami said...

hepi besday to you.gunakan usia yg bertambah nie kearah kebaikan. semoga impian syed tercapai.Have a nice day.

jemput terjah new entry

1) (>.<) Untukmu (>.<)

2) (>.<) Bile Senin Menjelma (>.<)

diyanah dzai said...

happy birthday ;D

amier azrul alias said...

hepi bestday lil brader..
mahu kenny rogers ke?
jomm aku bnje :D


alaa bab jam tgn aku ade yg Omega, tp
rm15 je..kuikui

Aishah Basirah said...

happy birthday...

nadira shahid said...

HB!

*comment plg singkt penah NS buat ;p

p/s: nk secrete!

HazHand said...

pergh!!!! hahahah,ko xleyh tgk cite pornio lagi la dol..haish

nur aisya humaira said...

hepy befday SG..:)

cik aufa faqihah said...

==' dah la umok sama
type of lappy pon sama -.-

hahaha, XD lol

kebetulan en, tapi am still younger than you ! bahahaha :P

anyway, hepi burfday, may rabb bless you always, jom masuk U :D

aEn shAhirA said...

hapy birfday :)

annenyss said...

happy birthday ! laaa kita sebaya rupanya?hahaha

cik EPAL said...

happy birthday! ouh baru 18 rupanya :D

Farra Rosse Earhart said...

cepat nyanyi lagu Happy Birthday To Me =p . HAHA =p

►AdamXis◄ said...

assalam...hepi buffday SG.semoga panjang umur...fuyyooohh wishlist gempak2...hek3.botak laa kepala camnie...hahaha

blog-tips-kurus said...

May Allah bless u! :-)

Nizam said...

happy birthday...hadiah takdela Syed...
hanya doa mampu ku berikan...
semoga diberkati hidup di dunia dan akhirat.. Ameen

Cik Nad A.J said...

selamat hari lahir syed ! 18 tahun ke??? haha.. cuba teka umur saya berapa pulak. ^_~ ce teka.. ce teka..

two_dots said...

nahaiii , besornye selera dia .
adiah dy cekik darah kot . haha .
btw , happy birthday !

Firdaus Kasim said...

selamat hari jadi syed.. semoga di usia matang ini, rezeki kau akan lebih melimpah ruah..

Nur Kasih The Movie Thriller Nur Kasih The Movie

d_LA said...

hahh??baru 18 ke??mude remaja lg beliau ni rupenya...hp bday ye..hope segala impian tercapai..Amin^^

piouspdosh said...

~selamat hari lahir~
~sanah helwah~
~happy birthday~
~shengri kuaile~

SEMOGA SENTIASA DALAM KEREDHAAN ALLAH

maisarah said...

happy birthday syed. mye tengah duk menghitung hari nak capai 18 ni. hehe. semoga panjang umur murah rezeki n berjaya dunia akhirat. nanti bagitau lah dapat masuk U mana. ;)

shalyza said...

salam..hepy bufday..baru usha u pnya blog..nice.be my follower puhlisshhh...thanks.:)

[k]o{q}i[n] said...

epi besday syed... umur makin meningkat, fikiran pun kene amkin matang k.. success..!!!

munira sajuti said...

happy bufday adik comel , kesayangan, tercinta, muah3. HAHA nanti aku belanja ko SR truss XD xmain la mekdi, kfc ni ;p HAHA may ALLAH bless you !

Alal Yaakub | PM said...

x nampak mcm 18 pon bro

Anonymous said...

brinkka2011 says: Thank you for giving these good, healthy, explanatory and even fun tips on that topic.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...