Saturday, April 2, 2011

LISA SURIHANI cakap "I MISS SyedGraphiX?"

Assalamualaikum..Selamat pagi korang!? HAHA.. ehh ehhh, sejak bila SyedGraphiX dikaitkan dengan artis nihh? adoiii... alaa...ermm, actually.. da lame da aku kenal dengan Lisa Surihani... ye la.. kalau korang nak tau.. aku jiran dengan dia dulu-dulu. tapi,atas urusan kerja..keluarga aku terpakse ar berpindah dari tempat tu..

Masa aku duduk dkat situ dlu... mmg rapat gilaa lah kan aku dengan Lisa ni.. da macam pakwe makwe da orang ckap.. tapi, hakikatnya.. aku anggap dia da macam kakak da :)..dan, masuk tahun 2011 ni.. dah 4 tahun la jugak terpisah dengan dia.. sekarang dia da glemer gila. pehh. aku antar tweet dekat dia.. x pernah balas.. dalam hati.. "xpela..maybe dia x ingat kot kat aku" dia kan da jadi artis.. letup2 plak tu skang.. mana la nak ingt kat aku

And, tadi...untuk kali ke berape ntah la aku tweet dia... akhirnya.. dia balas jugak! tapi, ape yang membuatkan aku happy gilaa! dia kenal aku la weh! dia ingat lagi kat aku rupenye! HAHA. yess! aku ingat since she was getting glamour.. dia akan lupakan aku.. but, tidakk sama skali! sangat meleset aku punya tanggapan dkat dia kann?..ehh, aku bukan cakap kosong ok.. kalo ko x pcaye.. nah.. tgk ni...


Wahhh.. lisa berindu rinduan pulak dengan aku.. HEHE. for sure kak Lisa, YES! i do miss you too lahh...bila akak nak dtang jenguk2 saya kat sini!? waaaa...rindu gilaa dehh..akak jgn la buat sedih2 tuu..automatikly sy pun turut bersedih...xpe2.. nanti ade masa kita jumpe yekk! XD

HAHA. weeii korang.. atas tu gambar kasi gempak je tau! lalala~.. kalau nak tau kisah benar dia... ni.. hayati cerita bergambar dibawah. kui3..

TEKAN UNTUK MEMBACA TWEET DENGAN LEBIH JELAS!

HAHA. ok daa. jeles takk jeles takk? kui3.. bukan senang si Lisa ni nak balas tweet orang tau x.. krohhh.. aku da antar dalam 20 tweet da kat dia.. nasib baik dia balas...yg si AslannAs ni pulakk.. peminat fanatik si Lisa Surihani.. sukaa la tu lisa balas tweet. even dia cuma balas macam ni..

HAHA. lann lann. ape lah ko..! ehhh, ni ha... yang si Aizuddin ni plak gilaa perasan konon2 lisa nampak tweet dia je.. padahal x de pun lisa mention nama dia kat situ! lalala~ din mesti ko jeles kan kan? ehh, korang! ni bukan edit2 tau. ni betul.. aku mmg tweet dgn lisa lahh! nahh. aku kasi bukti


okay dah caye kannn? okay lahh. terpanjang plak entry pasal kak lisa surihani nih! HEHE. ckup smpai di sini . babaii.. Assalam.. =)

p/s : beautifulnara x nak post psal ni ke? kompom meltop! XD

33 comments:

husna mukhtar said...

hahaha

hawiz said...

wakakaka...siot jer..haha

darxniq said...

haram toi..hahahhahaa..

mahirahnazlim said...

ceittt HAHA

HazHand said...

wahahahahha! bpak poyo la korg due nh!! hahah,kang aku tweet kang,aku lak yg kecoh t..haish..
anyway,obama reply akunye,wa cool je..hah

hawiz said...

siot jer si syed nie.,.ade ker patot PAKSE AKU suh KOMEN PNJANG2..dier xbg komen pendek2..dah la pakse suh aku komen..hishh...gedik gilo..hahaahaha

AbgferOz said...

adesss.. ampes benar...
boikot2 :P hahahaa

taufiq helios said...

hahaha..suke kau kan LISA twit ko. haha!! aku twit ko xreply pon kan syed :(

hafiz hafizol said...

:p muahaha... lawaknya korang nie... jum malam nie try scha alYahya plak??? muahaha

Nordin said...

adeh, tak ada pulak aku amik printscreen aku dgn lisa surihani main tweet dulu.. kalau tak, bleh bagi budak2 tu jeles jugak :P

aslann said...

BHAHAHAHA!! aku suke part DIN tu weyhh!! HAHAHAHAHHA!! serious lawakk!! padan muke die...

suffer8zine said...

wahhh lisa tu, x nk mengalah, heheh :P

Panas!!! : Debaran Ahad Ini, Siapa Agaknya Yang Bakal Menang?

... said...

as salam..
dem!
lisa! wuuuu~
eh~
hahaha..hang datang tadi kat blog kan..haha~ siap la.jadi bahan untuk entri lepas ni~
ekeke~
tadi bagitay si epal ratu mengunyah. haha~
dia hangin~ ekeke~ ni nak pegi kacau cb. gempa bumi
haha~

hang punya nanti..dah ada idea nak buat apa~
ekeke~
pegi kenduri jap~
haha

Ifti Larina said...

gila trafik! buekkkk!! *jeles

missh aryeika said...

haha , siot jea :)

MR. SYAH said...

hahah.. best plak main tweet2 camni.. aku pun prnh buat dan lisa balas.. heheh..

Hanim Mahali said...

suka sangat lew tu....

noraliza said...

jeles arrr..haha

KyêrulL said...

alolololololololololo... LISA jer?? HAHAHAHAHAHAHA

fyy mokhtar said...

tom cruise pernah tweet fyka, tapi fyka wat dek jer. wakakakakaka. ok AKU JELES =='

nelly said...

Haha .sempat ke Lisa nak rindu2 ni ?

conbellydiobeterisme said...

ko edit ek ,siot ,aku kat facebook da kecoh haha ,tweet belom agi,nnt ko tgk la hohoho :P

FahmiE said...

serius header sytlooooo00oo..jeles

qin said...

hahaha..srius,jeles ni.

akid azami said...

Ini tidak rasional sama sekali!!!!!

~CiK TiNieY~ said...

lisa oh lisa!;)

Shairazi Saidin said...

MATILER BINI AKU CURANG!!! Siap dia aku balik rumah nanti..HEHEHE. Menarik!

Solihin Zubir said...

ceh! sengal btoi ang ni...
balas :( pun nk kecoh? hahaa.. tampo nak? :D

muhammadnuraizuddin abdulrahman said...

cait.minggu lepas aku twit2 ngn dia la..siap masa tu aku mkan maggie....kahkaha... *tak jlous pun beb.

Cik Ladies said...

weyh..sengal giler.. bnde tu je pun nak tunjuk.. nak makan terajang tak?

Ikhwan said...

Dalam #Twitterjaya, Ikhwan dapat kenalpasti hanya beberapa artis saja yang reply tweet peminat. Contoh : FauziahGous, Altimet, Imran Ajmain dan lain-lain. Mana2 yang "top giler" tu, jgn harap diorg nk bls :(

Faizal n Fashitah said...

Hampeh... ishkkk ekekeke...

FariehanIbrahim [LBC] said...

haha! kreatip douh! >.<

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...