Tuesday, May 3, 2011

AKU DAH CAKAP..JANGAN NAK TAKSUB KOREA SANGAT!

ASSALAMUALAIKUM

Masih ingatkah korang kepada gambar di atas??? ingat takk ingat takkk? errkkk..okeh, aku tau korang tak ingat. HAHA. actually.. dulu aku ada buat post psal korea yang bertajuk..


Dah baca? hahaha. dah tau da skrang? erkkk.. sebab taksub sngat ke korea la jadi mcm ni! smpai ade kumpulan ape tu? Gula-gula? ehhh.. Geli-geli lah.. dah laa  pakai macamtu gaya! arghhhh.. selekehh gila! tak korea langsung! tolong laaa jangan wat mata aku sakit! tolonggg! pleeeaaaseeee..dah la block aku sebab aku cakap camni kat dia ...




hah! hamekk. kan ko da kena marah dgn hitler! aku da ckap jgn nak dok annoying sangat. aku pun rasa nak lempang je.. da la drumstick besar besar blake. ewww! haiihh. pastu. lagi satu.. ada pulak laa kumpulan laki 24:7 ape jadah tah.. da la x pakai baju. pakai sbenarnya. tapi serious mcm tak pakai.. KOREA pun tak macam tu tau tak! kalau badan korang tu 6pax ke. .ok la jgak .ni mcam papan je aku tgk. har har har! 

tgk imej yang amat menggelikan ni! ewww! 
Tapi, aku bukak fanpage dia tadi.. jumpa gmbar ni plak...


ohmai! HAHA. dah mintak maaf! yess! aku maafkan ko! dushh.. dgn syarat. pasni pi cari baju ye M-POP! baru laaa sesuai dengan identiti Malaysia kita!. <-- ohh ayat aku poyo gila! lalalaa~. Sebagai konklusi.. SAY NO TO KOREA! HAHAHA. #larikkkkkkkkkk

40 comments:

☀ Izzaty Hedry☀ said...

xfanatk sngt k-pop ney.. m-pop xska.. haha

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hahha... anti giler ko ngan korea ek... :) i like :)

EYFAalias said...

hahahhaaha. vid tu kelaka :D

aslann said...

amboiii~ syedapnye abam syedd mengutuk...

hawiz said...

pehhh...adek syed kutuk kaw2 gitue...geli i nyah....waakakakaka....

~aYeeN & SuE~ said...

huhu..x sesuai lgsg..

*awat condem kpop sgt ni..best pe..:P

OreO HitaM said...

Pmpn dan cerita korea..dua benda yg aku masih tak paham sampai la..

humaira said...

hahaha . kelakar giler . ^^
tak minat k-pop . english ye ! hee

Eyda Syahida said...

minat lagu jep. orang tu xfanatik sgt. lalalala~

tp minat yamapi. yamapi tu bkan korea tp jepun.. errrrr.. (@_@)

Izbeta Shyah said...

ahaha, serious, sumpah aku geli, hadoiii. ape kehalnya, ayat dia dah lah macam orang tak habes sekolah, lagi nak menciplak sana sini.!

Nurul Afifah said...

say no to copycat lah.! korea best..!

c-tea said...

huhu..sebenarnya sekarang ct rase ct lah manusia paling blurr kat alam blog ni...sebabnya..till now ct tak tau apa itu k-pop...

selepas membaca m-pop baru lah paham..thanks SG...

masa dulu blaja...ade jugak dengar lagu korea..tapi mase tu korea blom terkenal kat mesia ni..dengar lagu-lagu depa pun sebab budak korea kat tempat kami duk on air lagu tu bile giliran student korea jadi dj kat wings.fm (radio u kami)...

MISS QASEH SAIFUDIN said...

haish..macam macam laa...
kalau kpop yg ori tu pon saya xlyn..
kpop msia ni..memang xlaa..haish..

Alan said...

aku memang gelak kaw kaw kat group jantan tu..tapi group gula gula aku sokong bro..janji muka cun body mantap wakakaka

►AdamXis◄ said...

assalam,hahaha...sape laa rajin buat subtitle tuu...hahaha.rajin ko cari syed...hehehe

Terbaru►100Penulis : Kalau saya seorang pengarah filem

MerLe said...

emmm.. pengaruh kuat btul tu.. pape pun, pakaian kena jaga.. nti x pasal2 album bru nak kuar dah kena gam xleh kuar tv.. emmm,tapi ada lg ke kes gam-gam artis ni? emmmmm...

touya said...

nak join diorang leh ?

cik pulau said...

errrr.. cik pulau minat korea la..
tapi bukan kpop.. tapi k drama.. lalala~
:p

yad'z said...

hamboiiii........... aku minat korea.. tapi kannnn.. group sengal ni buat aku menyampah.. ahahaa... bagus ar dah mintak maaf.. jangan lepas ni bukak baju terus sudahhh..

trigyy said...

KariPOP GULA. hahhaha

BeaN MorENo said...

baguslah depa dah insaf haha

Farierahasanz said...

aku taa layan suma nie . .
mule2 kua gula geli tue aku pk amende laa yg ade lam pale otak dorg . .ingt bagus sgt laa tue . . ank melayu tp konon naa tiru korea . . tiru daa laa sebijik sekentot.!! tade identiti seniri kea.??
24:7 tue plak .. aku pk org mane laa nie .. kazen aku yg minat korea yg naa giler tue pun ley muntah purple tgok dorg . . tade imej yg ag baek kea.?? camnie laa industri hiburan tanah air , ketandusan idea sgt kea sampai naa bikin group semate2 naa tumpang populariti korea tue.??? dorg bukan islam . . kite org islam .. ce laa cari inisiatif yg ag baek . . . ape dpt wat bende tue.?? pahala taa dpt,dosa yg dapat . . renung2 kn laa . n selamat maju jaya .
*panjang kn komen aku.?? wakakaa

atien azierra said...

suka k-pop..!tp nyampah gila ng kpop versi mlysia neyh..!!!mcm gay ad..!mcm 'aww aww' tuh pon ada..grhhhh...!

♥NuR SyAFiQah♥ said...

perghh brani giler hantar comment kat wall si gula geli tu..hahaha

Tuan Muda Naim II said...

layan lagu indon lg best

nunui Joe said...

korea best!
cuma org yg nk tiru korea tu yg bikin muntah~ erkk

As Yusra said...

hahaa. feymes dah ekk dorg neh. aishhh~ xbole terima langsung.! xsswaii~~ =,='

BuDaK PeGheLiH said...

hakhak.. lawak.. dorang perasan ensem la tu.. kalau ensem btol xde la kisah sgt..

eyjalukman said...

btol3 !
tk sesuai btol .
menyampah .
meluat .
hahah

Cahaya Kehidupan said...

haha,bgus2 MPOP malaysia....=P

Miss dorayAki said...

haha rmai blogger post sal ni. ape daaa. cm xde identiti sndr. ;p

Mar said...

mmg m-pop ni mengeeeuuwwkkaann,..nnggrr~~~

mcm ni lah said...

kah kah kah kah lawak lah entri ni,. i follow

HazHand said...

ahah,...mpop pon,,law dorg nyanyi.aku xnk dgr!! grrr

Bella Bell said...

ehh..ada yg perut buncit la..hahahaha..~

Farra Rosse Earhart said...

eh muka dia ada ala ala Syed la.

Syed join M-Pop senyap senyap yerrr ? HAHAHAHA

=P

bumblepink said...

salam.. singgah kat sini jap.. huhu..
mmg tak layan korea ni.. huhu.. hope diorg jadi la melayu balik kan..
dah follow blog ni..

jemput singgah, http://aeipink.blogspot.com/

... said...

as salam..
muahaha~
kelakau gilo~

muntah sosej!

bila tengok gambo yang 24;7 tu, mamat pakai baju kulit nampak pusat tu macam @aslann as

ops! tak boleh tag! wahahaha

hoho~ meh ziarah sini~

sebenarnya nak kata ni..tapi takut usop terlebih suka~ wahaha~

#okbai

Farierahasanz said...

weyh.!! hahaa . .

ko tgok laa cini jap . . komen2 laa cket . .

http://farierahasanzstory.blogspot.com/2011/05/cf-daa-cakap-jgn-taksub-ngn-korea-sgt.html

GingGangGoli said...

layan lagu Dangdut lgi besT...mnele kite nk fham bhsa korea ny

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...