Monday, May 30, 2011

SMALL GATHERING AT MIDVALLEY

AMARAN KERAS : Entry ni panjang gilaa..harap anda boleh membaca tanpa skip. HAHA

DIMULAKAN DENGAN GAMBAR RERAMAI. *ehhh. mna aku hahh? -.-"
Aku pun taktau camne aku boleh amek keputusan nak gi midvalley nih. HAHA. Aku sbenarnya da banyak kali da gi mid ni.. dah naik bosan da pun -.-" . tapi, adess. dah diorang nak buat kat situ gak kann. nak wat camne.. <-- #dusta . So, aku pun bertolak dari rumah pukul 8 pagi.. then, sampai dkat titiwangsa pukul 10 pagi.. Actually da janji dgn Cik Bulat nak suh dia tunggu dkat KL sentral, aku ingat aku dah lambat da time tu... err..rupanya aku awal dari dia lah! HAHA. tapi serius aku tak nampak pun McD dekat KL sentral tuh. Aku pelik gak la mula-mula. haritu aku rasa aku ade singgah dekat McD time aku habis interview maktab.. tapi, aku cari semalam.. tak jumpe doh -.-" . Try masuk foodcourt.. mana la tau.. ingatkan ade kat situ. tapi, takda gakk. adehhh...yg si bulat ni da banyak kali da call.. tapi, tak smpai 5 minit aku da jmpa da McD! haha. and, aku ingatkan diorang tgh dok kat dalam tu makan2. LOL. rupanya tunggu kat depan tu je. HAHA. 

So, bila dah berjumpa...terus gerak ke KTM . ehhh, jap.. actually.. aku lupa nak bayar duit KTM dekat bulat tu ahh.. errr...dia belanja kot..ape yang aku dengar dkat KTM tu... suare cik bulat dengan zamir je.. panas tol aku.. aku nak mencelah ni actually.. tapi, diorang abaikan aku.. diorng asyik je bsembang dua. arghh. malas la aku nak masuk sembang.. kang dia cakap aku kacau line ke ape kann. so, aku senyap je bersama yg lain dok kat tepi tuu... sedih rasanya.~ . ohh, satu stesen je rupanya nak ke mid.. dkat betul ehh. dah sampai dah mid ni... sampai-sampai je terus directly pergi tempat bowling. aku tak ingat woi ape name tempat dia.. haha


Aku tak ambil lah gambar tempt bowling.. memadai lah dengan hanya gambar bola bowling. HAHA..Korang nak tau? aku main kann. aku dapat nombor satu woit! Asyik strike je... naik ngantuk da aku main.. diorang ni asyik baling masuk longkang je.. haiihh..korang percaya ke?? ok, sila jangan percaya. dusta semata. actually diorang semua ajak aku men bowling nih. adehh. sorry la korang korang. aku tak reti men menatam alah ni. pernah try skali je kott.. tapi, tak brani nak try semalam... arghhh #gedik sial ko syed. -.-" . Even ramai je diorang ni tak pandai main. HAHA. tapi, aku taknak jgak menn.!. Faktor duit pun salah satu daripadanya jugak. lalalala~ . Aku taknak citer psal bowling ni lelebih. sebab aku tak main. hahaha. so, kalau nak tau pemenang diaa. korng leh cari dkat entry org len ekk.. 

Lepas maen bowling ni... diorang ajak gi makan.. okehh. time ni.. aku taktau aku ikut sape. hahaha. sepatutnya aku ikut zamir dgn yang lain tu... ni aku bantai ikut bro. framestone dgn yang lain lain.. camne boleh silap orang tah. keh kehh..


Aku tak makan pun sbenarnya.. aku tengok je depa ni semua melantak. HAHA. nak tau knp aku tak makan? makanan dia pelik laaa.. ye, aku memang jakun tengok makanan camni.. aku nak makan pun pikir sampai 100 kali kot..tapi memang rela la aku berlapar daripada makan mende camni -.-" . Aina makan semalam.. mende tu macam meggi 2 bungkus je.. tapi, u know what? harga dia RM9.00 wooo. kalau bagi aku 9 hengget tu.. da bulat perut da aku makan kat tempat lain. adehhh..Naseb baek laa Kak Iera ade teroder lebih satu air. hahaha. so, takyah aku nak beli air laen. YAY! thankss akak!  kalau aku ikut zamir , cik bulat, kudin kan da dapat aku makan McD. Takde lah aku tak makan sampai ke malam.. adess..Then, kitorang gerak gi surau... Lepas tu, aku ikut orang len pulakk kumpul reramai dkat ape tah name diaa.. aku taktau. HAHA. diorang kumpul reramai kat situ untuk photoshoot and icebreaking la.. jom usha gambar. -.-"


Dahh dahhh. Actually banyak lagi gambar laen. HAHA. tapi, for more info . login dkat fanpage aku la. LOL. ehhh , ni..aku nak bagitau ni.. gegambar dkat atas ni semua after icebreaking.. time icebreaking tu kann. aku rasa macam aku la manusia paling bangang.. sumpah dohhh.. mau aku terjun bangun 24 tingkat . demm -.-" . aku tergedik2 kat dpan org ramai tu... tapi, boleh plak aku tanya diorang "nak cakap ape eh?" cukup gedik tak? LOL. haiih... aku tergedik berdiri dpan orang ramai tu punya la lama.. tapi, just cakap 2 mende je.. nama blog dgn nama aku. HAHA. bak kata Amal , aku berdiri lagi lama dari aku bcakap!. ok dah! taknak ingat balik. macam pfft je... 

bongok ko syed. hahh -.-"
Lepas tuu ape lagi ehhh... tu je rasenye perkara yang berlaku. HAHA. yang penting aku memang kekwat gila sehari. kekwat tu ape? ntah. org cakap . sombong. ERK...manaa taknya.. aku dalam fb kemain lagi sembang lebat.tapi, bila jumpa. HAHAHA. aku buat bodo je kat diorang. LOL. ekceli aku malu wooit. serius! tapi, takde la malu ape punn. cuma.. aku taktau nak cakap pasal ape dgn diorang. adehhh. aku da lama tak bergaul ni... asik terperap dok kat umah je.. sorry sorry. Nak pulak time dkat bowling tu. lagi nye lahh. aku memang diam abess.. mane orang tego.. yang tu je laa aku sembang..seriously.. aku bukan sombong ehh. cuma aku tak tau cara nak memulakan sesuatu perbicaraan. harap korang faham. ok dah, last but not least.. aku balik tumpang kete Fad Ali... thanks fad.. and, aku rasa aku sangat menyusahkan dia.! okbai. 

p/s : congratulations to FAD ALI for his very 1st time anjurkan gath. dan juga turut dibantu oleh Amal and, sorry to all for being quite annoying semalam.. aku bukan taknak tag nama-nama yg join. tapi, errr..dah panjang sangat entry aku ni. sorry yeh! :')


32 comments:

Dim Benihana said...

tak sempat jumpa ko semalam, dh la aku peminat ko....keke

Dim Benihana said...

tak sempat jumpa ko semalam, dh la aku peminat ko....keke

Dim Benihana said...

tak sempat jumpa ko semalam, dh la aku peminat ko....keke

riben putih said...

hehehehe hanya mampu tersenyum...^^

sYafIk-wAy said...

cis aku dengki , ahha

[k]o{q}i[n] said...

ko bajet sopan je time tu... muahahahaha

Syuk Ry said...

wow.. fun giler.. tgok entry ko ni pn ak leh rser sonok yer.. huhu,.

film review KaraK

fareez tajudin said...

abang syed..saya sangat jeles...xdapat join korang semua...huhuk... :(

zikeryhassan said...

#retis mmg mcm tu. org tanya pon tersengih2 je.

eddie yustin said...

dah klam tak gi gathering ni...syoklah pulak

joegrimjow said...

gath adalah pengalaman jadi blogger yg paling best

Jom join contest senang ni, menang sehingga RM500!! Tarikh tutup 11.59 malam 31 hb 5 (esok!!)

Along Usop said...

tu la.. malu bercakap...

makan pon mlepas..

membe bar pon xdapat.. hahaha

jaa64 said...

ramai jugak ek.......
haaaaha..lawak la ko syed!

ir yien said...

Untung lah.. Best nyer....

@taufiqhelios said...

aku baca dan aku skip.bahah!! boleh x sir sted?

aizamia3 said...

aaa... errmmm... aaa... nak taip apa ni ek.. ?

Nadya O'Conner said...

owh tidak...nad cemburu..huhu..tak pat jumpa SG..hehe..:P

xpe2..xde rezeki nad jumpa blogger SB..:(

Kamal Adli Follow Blog Saya

Gadish Lollipop said...

sumpah jeles gila tak dapat join .. huaaaaa :(

Yana Nana said...

Thumbs up for this entry :)
Kemain lagi bile dalam blog
Kalau kat luar senyap habisss... Hehehebe

fad ali said...

kenape aku takde?sentap hentak kaki camni

zaMir said...

rase cam nak PANG je..hahaha...aku dlu segan2 pun takde le sesegan ko camnih...hihihi

Muaz Faris said...

menarik mini gathering kali ini..

jackieKOH said...


dengan tabah baca smpai abes.. hahaa

Entri Terbaruu : Orang cakap aku hensem? errr!!

HeziqaMushadadLee said...

aku jeles!AGAIN!aduh..parah..parah

cucu umie said...

best yer dpt gthering ramai2..nasib baik ayie dok johor..aduyai..

Gayahspears said...

eh.. eh..
kenape aku xde dlm gambo ni :-w
huhuhu

kunci locker said...

pnjg giler...ko nk bunuh aku kew baca ni??hahaha...tak pnjg mne pn..entri aku ag pnjg..haha...aku nk kecoh r kt semua ap aku nmpk kt gmbr ko tu ! hahah

~Kirin Selama Perak~ said...

nama gua takda kan?
okfine !
:D

Hanim Mahali said...

derm! buat jugak cerita pasal p mid... ni memang saja nak kena unfollow ni... grrrrrrr ~

SHaRKFiQ SSM said...

salam..
uish, artis nih~
bgga sat dpt jmpa blogger retis nih~
heheheh~

Nadiah Yacob said...

wahhh , best gak kalau dapat join . huhu tapi kalau aku paling muda . wahh . retisss ~

CikBulat said...

baru baca. HAHAHAHAHAH ! gila kejam ko kata aku dengan Zamir tak hajak borak. derm !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...