Thursday, May 19, 2011

ALAMAK! MAMAT NI DAH TUKAR HOSTING DAH!


ASSALAMUALAIKUM

Dah tiga hari kan aku tak update blog. rindu aku tak? ngeh3. Aku busy lah weii lately. T_T. aku pun taktau apa yang aku buat, but.for sure mmg busy gilaa. dan..aku rasa.. korang ingat lagi tak pasal FOLOWERS BLOG REVIEW yang aku buat ni?? Aku rasa macam tak ingat je.. setakat ni aku baru siapkan 2 review. padahal da lame da aku buat segmen ni.... Korang jangan ingat aku tipu plak.. takk. aku tak tipu.. ni. skarang aku nak review blog http://www.ceritamamat.com/

Actually..Blog mamat ni dulu guna blogspot tau. sebelum dia mintak direview.. ni link asal dia http://luahan-hati-matika.blogspot.com/. Tengok tu? dia buat entry utk aku tu time dia guna blogspot. skarang dah berpindah ke self-hosting dah woi! betapa lambat nye aku nak review dia.. so, macamane nak review skarang ni? aku rasa dia baru btukar ke wordpress. so, segala interface and template dia pun macam still tak lengkap lagi.. Header pun still text biasa je lagi.. baru tukar la katakan,

Tapi, aku nak cakap jugaklah.. yang aku respect jgak la kat dia ni .sebab umur baru 17 da guna self-hosted and follower dan mencapai 2K+++. *clap clap* Memula aku ingatkan yg dia ni da besar panjang. alamakk, rupanya dia muda dari aku. patutla dia panggil aku abang.. HAHA. entry dia pun aku tgk bahasa yg sedap mata memandang. takde guna bahasa rempit, comel or etc macam aku ni. so, maybe tak nmpak yg dia tu umur 17. keh keh.. Papepunn, korang jom tengok blog wordpress mamat ni! =)


5 comments:

Siti Safiyyah said...

ehem3 ramai dah ajak gune self-hosting ni.. ko bila lagi? :p

ceritamamat said...

hehe..abg org pertama yg review blog bru mamat..hehe
bnyak lgi yg perlu mamat betul kn..
bnyak keja lgi nk buat ni..hehe
susah la nk blajar sorang2..xda yg nk ajar..

Myra ^^ said...

hehehe . bile lah abang syed nak review blog kite lak . heeeee ~

cucu umie said...

pergh..smart ah 17tahun dah ramai followers.. mantap2.. and then pky .com kot..huhu

zulhfreelancer said...

Sesiapa nak hosting MURAH, boleh ke sini:

webhosting.zulhfreelancer.co.cc

RM 10/year beb! Memang puas hati la.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...