Thursday, May 12, 2011

HERBALIFE EXTRAVAGANZA EVENT 2011

ASSALAMUALAIKUM

Korang pernah dengar tak pasal HerbaLife? errr.. herbalife tu satu company dimana dia ada jual macam-macam produk kesihatan *ok aku tibai je.* ..dan, baru baru ni.. iaitu pada berapa haribulan ekk. aku rasa dalam 6 hb sampai 10 haribulan mak aku dan makcik aku telah mengambil keputusan untuk mengikuti satu event yang telah dianjurkan oleh pihak mereka yang diberi nama Extravaganza. Extravaganza pada tahun 2011 ini diadakan di Bangkok, Thailand. Mak aku pun actually baru tahun ni join HerbaLife group ni.. aku dapat tau yang joegrimjaw pun ada pergi jgak. huhu..Mak aku pergi sana via Aeroplane.. tapi, ada jugak group diorang yang pergi naik Train je. penat wooo...aku taknak cite banyak. nak tempek gambar banyak2 je kat entry ni. HAHA

Mak aku plus makcik aku with their group. mak aku yang baju
kaler merah jambu kott.. tuuu.. makcik aku baju kaler ungu
Aku taktau diorang ni dari negara mana.
Malaysia + China ke wehh? aku rasa China kot bendera camtu. tak ingat =.=
Siap ada tampal tampal kat pipi lagi orang jepun kott. aku pn tak hengat! XD
Thumbss up! yeahhh!
Ada macam adik beradik tak?? ngeh ngehh
ni namanya tempat rusuhan baju merah aritu mak aku cakap
yng ade time masuk tv tu. haha. iye ke aku ni? XD
Bersama pak guard thai yang cool. HAHA
yeye je pakgard aku ni.. tibai je lahh .
Penat dah aku nak upload. ahaha. da la lambat nak tunggu. dahh dahh. ckup la korang tatap gambar kat atas ni yeaaa... oh yea, sempena hari ibu 2 hari yangg lepas.. disebabkan mak aku dkat thailand.. so, aku tak dapat la nak wish.. then, di kesempatan ini. aku nak cakap.. Selamat Hari Ibu Umiiii~!! . ilysm ♥.

IBU TERCHENTAA DI THAILAND 
Ohhh.. okay then... mak aku beli baju lah untuk aku. HAHA. but, it is ADIDAS celup je lahhhh.. takpe la janji banyak baju. weeee~jap jap. nak upload. KEPOCHI kan aku? HAHA

Pilih la yang mana berkenan. LOL.
Dalam banyak banyak... aku paling suka yang ni. HAHA
Pastu, mak aku cakap... buah buah kat sana semua murah murah wehh! aduhhh... sedap gila makan buah kannn? grrr.. mak aku pn sempat la beli buah Dragon fruit banyak banyakk. hahahaha.
INI DRAGON FRUIT..AKU AMBIK GAMBAR DIA PAKAI DIGITAL CAMERA JE. BUKAN DSLR. T_T
ARGHHH... NIKMAT GILA BUAH NI. SEDAPPPPP! I LIKE I LIKEEE. HEHEHE
Okbyeee.. cukup sampai disini entry bergambar yang panjang ni. HEHE. thanks sudi baca awak awak dan awak.. ♥ . Assalam ;)

16 comments:

budakkampung39 said...

WAHHHH besh la dapat ke luar negare.....aku seberang paret je huhuhu

SyazwanSarawak said...

pehh. nampak best gila je kat Thailand ni >,<

Cik Eka said...

awak..x kisah la baju celup..janji ada..hahahahaha..
salam kenal..selamat maju jaya dalam berbelog

Hanim Mahali said...

nak dragon fruits!!!!!!! #mengidam

hafiz hafizol said...

nak baju sepasang.. tolong la tolong la hahahhaha.....

Cik Jannah said...

cer bagi pinjam baju tuh? hehe

Noraien said...

wahhh,dragon fruit..sedapppp !!nak3...

beshnyer g luar negara..

uishhh,baju baru!!hehee

yad'z said...

dragonnn... nyummmmyyy

hawiz said...

wow..syok nyerrrrr

Cik Su Life Cycle said...

aduih.. jeles nye

Piah Becok said...

cisss... buah naga tu nampak sedap gile.

terbaru:
1. BENARKAN AKU JADI JAKUN SEKETIKA
2. Sungguh!!! Banyak Ragam Diorang Nihh
3. JANGAN KACAU LAH!!!! ngantok nih
4. day one : 10 things about you

syAzAnA said...

oi, buah naga. dh lama xmakan dan mnum juss. arghhh!

muhamadsufian89 said...

aku nak baju yg ko berkenan tu la boleh?? haha

Ini Kisah Tia said...

grr ~ nak juga buah tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu . hehe

blackroses said...

salam..follow sini dan jenjalan

... said...

as salam..bahaya sungguh hang ni. buta bendera negara luar?
adei..

tu bendera china. yang kedua atas sekali tu pinoy.

oo..herbal life.mak hang mesti aktif ni. hehe. rezekit u. alahamdulillah..
ni hang promote ke apa ni?
ekeke~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...