Tuesday, May 3, 2011

NAZIM NASRI NI ARTIS KE??


ASSALAMUALAIKUM
Kali ni aku nak review blog si Nazim Nasri ni plak...Sebelum tu.. meh tgk intro psal dia dkat blog dia.

.
Nazim Nasri. 18 tahun. 01 April 1993. Absolutely im not a GAYBOY.*motif??*
Ohhh. dia sama umur dgn aku laaa! baru aku tau rupanya. aku ingat kan dia dah tua dari aku tadi. HAHA. ok japp japp aku nak semak semak blog dia nak cari apa yg patut diperbaiki *mcam bagus je ayat aku*
TEMPLATE
Kalau dari segi template aku rasa takda masalah da ko punya blog ni nazim.. just nice je...putih dan kelabu adalah kombinasi yang sesuai sangat! then, nampak lebih maskulin.. bukan majalah maskulin okay -.-" .
Header pulak memang terbaik dari ladang.. dah okay gilaaa...tapi aku rasa..yang tempat search google tu macam tak perlu je.. sbb aku x pernah pun guna mende tu kalau gi mana-mana blog. HAHA.

Pastu..sidebar title dgn title post tu.. kaler ungu macam x brape nice laaa. kalau ko tukar kaler laen msti lagi lawa. seriesss..then, aku rasa...ko punya post tu.. x yah la show banyak sngt kat home.. show dalam 2 je ckup laa.. nak lebih2 watpe. penat tau aku scroll.adoi.. tu je kott.sbb ko pnye template mmg da tbaek! (",)
ENTRY
Entry naziem ni plak.. aku taktau la nak ketegori kan mcamane. aku rasa macam2 ada... dari peribadi.. isu semasa.. dan macam-macam lagi lah... Aku rasa korang kena blajar dgn si naziem ni..sebab pagerank dia 1 lol... HEBAT kott..nak kata entry SEO takde la sangat.. *ok ayat jeles*.kalau korang godek godek entry si naziem ni kan... ade satu part ni. errr..dia asik jumpe artis je... aku taktau laa ape kaitan dia dgn artis tu... dia artis jugak la kot.. maybe sbb dia banyak update psal artis.. so, keyword dkat blog dia banyak la. thats why dia punya pagerank bleh naik kot? ohhh. i see..

Tapi mostly...entry yang dia update banyak psal isu semasa lahh.. niceee!! dahh...aku rasa.aku dah takde ape nak komen psal entry dia.. Sebab, mmg takde yg slack. bahasa pun indah macam bahasa aku juga.. berinformasi pun boleh laa. follower pun da ramai.. pehh. So, As a conclusion.. ko kna tukar kaler purple dlam blog ko tu.. mcm x naik! x sukaa! HAHAA. okbye . Assalam =)

OHMAI...aku baru try geledah blog dia lagi. u know what!? dia da start blogging dari tahun 2008! 
*clap clap clapp*

7 comments:

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

bang..review blog saya gak boleh ? =P

weeh..page rank tu cne nak check...haha..bajet aku ada..bukan main seo pun..

Nazim Nasri said...

ehh aku nk join review ni boleh tak? hahahaha XD

haa thx braa. nnt aku soh solehah tukar kan kaler sidebar tuh.

err aku rasa takyah kot? haha sbb nak tukar template baru pasni. kan aku menang contest aritu hahaha

thx braa, okay aku suka dan kau telah melunaskan janji :P

jaa64 said...

wahahaha..dah gaya artis tuh!

Piah Becok said...

uuuuhhhhh.... jap gi terjah sana la


terbaru: KONDOM ITU BUKAN UNTUK DIMAKAN

alyana hamdan said...

yana tahu artis mana...
si nazim ny byk jumpe dato siti kan3...
hehehe....
=)
byk sgt picca dia jumpe artis..lagi2 dato siti..
wahh...hehe...

Fatiehah said...

blog saya?

Anonymous said...

this post is very usefull thx!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...