Thursday, May 5, 2011

GOING TO KL FOR 5 DAYS . GOODBYE

ASSALAMUALAIKUM
SHORT POST JE NI... disebabkan aku bangun lambat.. so, dalam ke-BLUR-an lah aku update entry ni... aku update entry ni adalah bertujuan untuk memberitahu yang aku punya blog bakal ditinggalkan selama 5 hari kerana aku akan berada di KL selama 5 hari! ohmai.... serious shit aku akan merindui blog aku yang daif lagi buruk nih ! cisss...

Waaaa.. tetiba sedih nak tinggalkan rumah aku ni! HAHA. *poyo tak? sedih laaa wehh! aku bawak laptop pon belum tentu dkat umah kazen aku tu boleh connect internet ! tak suka..!! tak nak! aaaaa....Aku pergi KL ni pun sebab mak aku nak pergi Thailand sorang-sorang tanpa ajak aku. keh keh keh. *tipu
So, aku pun maybe akan tersadai di Shah Alam atau Puchong Utama. so, babaiiiiiiiiii! waaaaaaaa..

Oh! YA. segmen blog review tu aku akan update nanti laa... lepas aku pulang dari kualaaa lumpuq tu okay! maaf  tak dapat siapkan awal2.. hohohoho.. kalau sape yg dok KL nak blanje aku makan. calling2 la ek. WAAHAHAA. *sempat lagi.* cam haromm. k lah, Assalamualaikum

Sorry ini entry sampah yang aku ping merata tempat! HAHA

11 comments:

Farra Rosse Earhart said...

take care pakcheek :)

man yusoef said...

tak sabornyer nak jumpa syedaitul aisyah

Farra Rosse Earhart said...

hahaha. syedatul syednget la man yusoef. HAHA

AISHA INANI said...

HAHAH kena tinggal...

tc there.. ;)

Pearl Kaz said...

man, jgn lupe tarik janggut dia.. hahaha..

ayat last tu, "kalau sape yg dok KL nak blanje aku makan. calling2 la ek.." lg tak leh blah..

►AdamXis◄ said...

assalam...waahhh gudluck dekat sana.pilaa mana2 tmpt public yg de tenet...ekekeke

Terbaru►News : Oil Prices UP Don't Worry

Noraien said...

wahhhh,shah alam??leh laaa jpe bdak jambu syed nie..hehee

take care yeaa budak !! (:

ZWAN SABRI said...

Nak itoowwwtttt.. HAHA

MySuaraBlog: Bulu Kening : Berfungsikah?

puteri ain said...

good bye :P

yad'z said...

wah wahh.. alaa.. nanti kite rinduuuu syed gojess.. #pitam,, ahahahah

hafiz hafizol said...

jenjalan kat aku jugek syed.. Aku lanje sate.. Bahahahha...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...