Tuesday, December 28, 2010

2 Hari Menghilang

Salam to all.

Wahh... 2 hari ehh aq mghilang. hehe. rindu ouh kat blog usang yg hitam ni. hihi. aduii, ape? aku gi mane? gi makan angin laa. aiceh... tp, makan angin kali ni best sket kot.? kenapa? sebab, aku pergi sendiri jee. sendiri means sorang-sorang.. without parents without siblings. wahh! so cool! aku gi mane? gi KL je pon. hehe..
tp 2 hari jee. x bestnye.. nak lama2 lagi...haha.. btw, hari ptama tu.. aku jalan2 tanpa arah tuju.. merata aku singgah tau.. kat bandar tun razak la.. macam2 lg laa. last2.. aku x tau nak gi mane.. berenti dekat stesen masjid jamek.. aku pun pelik kenapa aku gi situ. haha. last2, menyedari tiada apa yang aku boleh buat kat situ.. aku jalan kaki dari masjid jamek pergi ke KLCC. pehh, bapak jauh KOT! sumpah penat! hahaa..
pastuu, tgh jalan2 ni....nak tangkap la gambar skit buat kenangan konon2.. tlupa plak! kad memori camera x bawak! GRRR! geram siot! last2.. guna jela phone punye cam. sobs3. ;'(
tgk.. da la x lawa camera phone nih..ish. campak kelaut la. hahaha..


Pastu, bila dah lame la jugak aku dok merayau kat twin tower tu...kazen aku ckap die nak dtg. wahh.
orait la tu. ade gak member kot. pade sorang2.. hahaa.. sape kazen aku?? ok.. nhhh tgk.


ni lhaa die. hhuhu. ehh, die bkan bdak dajah 6 dajah 5 tau. die da form 3 next year! haha

Tapi, aku respect la jugak kat budak nih. boleh gi sorang2 dkat KL pd umo 14 tahun! wahh, da la sorang2..jalan kaki lagi tu... x hebat ke? hehehe..pastu kann. lpas daripada menara tuu..puas kitorang cari monorail utk ke bukit bintang kat ner... rupenye monorail bukit nenas tu je.. hahaha.. tp aku ckap kat die ..
"bukit nenas punya monorail die pergi dkat  titiwangsa jelah"
wahh, ternyata aq salah. amik kau! bajek tahu je jalan KL! hahaha. tu pun tau setelah bertanya dgn pakcik jual air dkat tepi2 tuhh. timekasih ea pakcik! 

Then, lepas amek komuter bukit nenas tu... kitorang pun.. benti dkat bukit bintang...pastu.. mula2 masuk lot 10..tp, rase mcm boring je kot. lgpon, kaki aku ni da longgar gile.. x larat nak bjalan dahh.. so, ktorang amek kputusan pergi Times Square.kitorang tgk wayang je.. cite ape? cite ni haa.


haha! klakar sngat2 cite ni! sumpah ckap x) . lgpun kitorang tgk 3D punye enn, tp..x de la nampak sgr ke three D an die. cewahh..pas tgk movie..kitorang jalan pusing jap.. ingat nak men cosmo world! pastu, gile mahal! hahaa. ingat aku ni berduit sgt ke.hihihi. lgpun, time tu da maghrib da.. pehh .bapak lambat nye habes cite nih. hihi.. kitorang smpai rumah pun dlam pkul 9 gitu.. 

mmg penat laa. kaki rase macam x larat je .. da la esok nak hang out lagi kann. hehe. pastu, esoknya pulak. aku kuar lg... dengan kazen aku n dia. huhu.. ape nihh. diorang ni .. malu2 plak.. sakit aku tau.. jalan2 diamm je. x cakap pape. boring kot.. da la die tu.. org tanye sepatah die jwab sepatah. ishh... 
pastu, petang tu kitorang tgk movie laen plakk..


tadaa! cite ni laa. mmg best laa. lawak! hahaha. x larat nak ketawa da tgk cite nihh :P.. lepas tgk cite ni je.. terus balek. kol 4.. sampai rumah kol 6.. wuuu~ sedeyh nak tinggalkan dia n KL...ckup la smpai disini..

*actually banyak part da ni skip. ahaa. x pe kan? XD

4 comments:

Anisa Hang Tuah said...

laa.bole lak tak bawak memori kad kamera
huisshh rugii

-[miracle]- said...

bestnye jalan jalan.
:D

bosan seyh dok umah =="

SyedGraphiX said...

anisa : tu lahh. sedeyh gila anisaa.. waaa ;'(

SyedGraphiX said...

miracle : mmg pon.. boring gile dok umahh. huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...