Thursday, December 23, 2010

Saya Suka Gambar Ni Sebab....

Salam,
Slamat pagi! lagi skali ye,
jam menunjukkan pukul 3.11 AM.
tiba2 hati aku tertarik untuk join contest yang dianjurkan oleh Cik Yuni ..
Ape? contest ape plakk? akahhh, korang nihh.. ni ha.. contest die


Photo Addict Contest!
wahh, aku ni photo addict ke? hahaha.. adui, ok! abaikan dlu. jom kite tgk syarat2  untuk join.
di SINI.

Dah baca? senang je rite? hehe. so, ape tunggu lagi! jom upload photoss!


Ok, ini ada lah gambar yang sy pilig bagi juinn ini contest. hehe. Seterusnya, Sbb knp sy suka gambar ni?
ok.. gambar yg 1st tu..sy suka sbb ade org ckap sy ensem! ngeh3. gile prasan kau!
dan , org yg ckap tu adalah org yg amat bmkna bg aku. 
tp,actually. bukan die yg ckap ak rase. IBU die yg ckap =P. wahh, ibu tuu.. 
haha.lagi 1, aku suke gambar ni sebab aku da edit die, jadi macam ade kuasa gitu. haha..sukaa laa..
ok, tu sbb bg gmbar satu tu, yang gambar ke dua tu pulak, 
aku suka sbb, photographer tu.. mcam fokuskan lens die kat aku je..
perasan x?? mcam aku je yang die nak fokuskan kat gmbar di atas. and, hakikatnya..aku yang paling
menyerlah.. even aku tak pandang kamera.. tp, gambar kat atas tu. ak uda edit lg la. kasi 
die fokus betul2 kat aku. hihi.. tp, mmg terharu laa. jd macam model plak! . mmg x dirancang ok!
jgn sala faham plakk, tu mmg original punya pose. aku x sedar pon bile mase die tangkap.
aicehh, nampak sngat aku tgh berangan time ni. hahaa.
tp, walaupapepon..aku suke both of the pic. enough! :)

3 rakan yang aku nak tag ;

3 comments:

unieylovesherself... said...

cik yuyu datang bawak pen merah tanda ketas jawapan

unieylovesherself... said...

cik yuyu datang bawak pen merah tanda ketas jawapan

SyedGraphiX said...

haha..camne? pass x? xD

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...