Wednesday, December 22, 2010

Adobe Photoshop CS5 Free? Nak ke? [UPDATED]

 
Salam and hello.
aku raselah.. diantara blogger2 kita nihh.. ramai lagi KOT yang x de adobe photoshop nih. hihi. so, kehadiran aku disini. adalah untuk membantu korang2 yang masih belom memiliki adobe lagi! wahhh, kasi FREE tu! hehe.tp, yg ni portable punye ye. x yah install2. trus bleh gune. lagi bes kan??
HAHA....syarat2 die? alaaa, malas aaa aku nak bersyarat..cukup la bila korang dah download menda alah
ni...korang buat entry baru.. tulis psal korang yg da download Adobe tu kat blog aku.
snang je kan? kalo malas buat entry pun x pe..ltak je kat sidebar tu n link kan ke blog aku.. 
disini aku sertakan linkk.. tp, ikut korang la nak buat ke tak syarat2 yg kat atas tu..
tu terpulang atas kejujuran diri masing2. aku x kisah. aku just nak tolong je kan? :)


okehh. slamat mengedit ye korang3..! ehh, korang try dlu. kalo x leh kasi tau aku. aku cari link laen =D 
lagi 1, tujuan ltak kat sidebar tu..supaya lebih ramai org dpat gune adobe nih =D

21 comments:

❤NazirahMoktar❤ said...

hohoho..time kasih3 :))

SyedGraphiX said...

same3... try dlu. kalau x leh gune bgtau ok? ;)

Bella said...

bet0l eak fre..nk boleyy? ngeee :P

Nieza Micha said...

file not found la syed..:D

Bella said...

tp knp dye tulis "file not found?" uwaa :(

dye x kasi Bella download ke?

SyedGraphiX said...

aiyoo.. knp syed dapat je.. aduih. x pe2.. syed cari link laen

SyedGraphiX said...

ok dah update. amek link ni..

http://www.mediafire.com/?zwzh4ntywct

kalau x boleh lg, sila mnangis XD

Bella said...

oukeyy..

xnanges da...da boleyy..haha..

thanx syed :)

SyedGraphiX said...

hahaha... u're welcome bellaa

ZWAN SABRI said...

Aiseyh, dah ada ek CS5? aku ada CS3 jer.. tu pown x abes xplore lagi.. HAHA..

Syamil Hafiy said...

wah wah , hebat hebat . thanx syed !

SyedGraphiX said...

zwan : da lame da ade.. tp taun ni laa

SyedGraphiX said...

syamil : tq. haha. welcome

mR.sYaH said...

baguslh... tp bkn reti guna pun.. hehe...

SyedGraphiX said...

xpe. blaja jee

JR Shoppe said...

nak try pasa nie

SyedGraphiX said...

try laa.hihi

hans said...

ko design memang cantik syed
tu update to date pasal installer semua nih
lepas nih suruh ko buat banner blog ke-2 aku lah
hehehehe

P/S : Bertenang! Tarik Nafas! Sikit Jer Nih! Sakit Sikit Jer Bila Kena Cucuk Nih!

SyedGraphiX said...

haha. thx :)
insyaAllah XD

tp x pandai flash2 la :P

abcdefateen said...

xdpt la bro..file not found

Luqaz™ said...

link yg 2nd tu pn file not found la.. :(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...