Thursday, December 30, 2010

Design Your Header Service

Salam n Hello.

Since da ramai tanya aku pasal header.. macam mana nak buat header.. boleh tak design kan header.. so, sbb itu la jugak service ni dan POST ni muncul..ok, aku ni x dela berbakat sangat dgn segala design header nih..tp, kalau korang nak tempah je kat aku okay? bawah ni ade laa sikit sample-sample header yang aku dah buat..

SAMPLE 1

SAMPLE 2

SAMPLE 3

SAMPLE 4

stakat ni, ni jela dulu yang aku ada... so, kalau ada sesiapa yg berminat untuk menggunakan perkhidmatan aku..sila hubungi aku ye.. dan sertakan butiran seperti di bawah ;

1)URL blog anda dan TAGLINE(jika ada)
2)Nyatakan apa yang anda mahu letak di header anda
3)Berikan tema kpd header yang anda minta
4)Konsep header anda 
5)Apa-apa sahaja yg anda mahu
Hantarkan butiran tersebut kepada email : iamsuxz@gmail.com
Kemudian, pasal harga...aku letak RM10 and above..Pasal ramai ke x yang nak tempah .. aku x kisah sangat..sbb, ni pun sbagai sampingan je kan? so... x kisah la..

Payment semua dibuat melalui Top-up ok.! hehe. ni semua gara2 malas mau kluar ke BANK! =.="

sebarang soalan boleh diajukan terus kepada sy.. atau tinggalkan comment anda di sini..Terima kasih

44 comments:

syufaa said...

nak header! ngeheeee~
nk bank in ktne..cmne? bgamne? bile? waaaaa =_="

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

salam ...

menarik, berminat ... tapi, header dah okey dah, huhuhu ... supaya x mnyusahkan bro Syed plak...so, bgi peluang kat yang lainnya...huhuhu! ;)

SyedGraphiX said...

igt syed ni rajin ke gi bank? hahaa.
so, sgale payment dibuat melalui top up. boleh? ;)

syufaa said...

haha..pemalas nk gi bank ehh? okay..beres! so..lpas tuuu?

SyedGraphiX said...

@keyrill : wslam. haha. xpe :P

@syufaa : ahaha. tau x pe.. syufaa nak ke ni?

syufaa said...

nakkkk..huhu..dh lme nk wat..tp xtau nk mintak tlg kt cpe..

SyedGraphiX said...

okayy, syufa add fb syed. snang sket nak berurusan. kat sini susah ;)

syufaa said...

dahh!! haha..dgn pantas sekali mengeadd.. :P

JR Shoppe said...

Hi..hi..gud idea..

NadiRah said...

thnks..akhirnya..
nanti yer NaNaD pikir nak cane design header tu..hehehe

SyedGraphiX said...

huhuhu... ok nad ;)

n!da said...

menarek nh! hehe.
payment pon sng je topup. hoho.
klw ade rase boring n nk tukar header baru, nt sye tempah dekat syed ye. ^^

nasri said...

kalo minx tolong buatkan logo utk bisnes boleh x?

salwaismail said...

nk tempah!
*payment guna topup tu best. malas pegi bank --"

Zetchi Henry said...

awak terima kasih ikut saya
maaf lambat ucap trimas!
jom rembat hadiah kat sini:

http://zetchixy.blogspot.com/2010/12/hadiah-dari-hati.html

Zetchi Henry said...

bro bagi e-mel boleh?
na bagi maklumat fasal header yang aku nak suruh kau bikinlah!
hehhe bolehkan?

mimie said...

check gmail taw. org da send msg =)

SyedGraphiX said...

email ; iamsuxz@gmail.com

SyedGraphiX said...

salwa ; haha.. bia la..payment guna topup :P

SyedGraphiX said...

nasri : x brape reti sgnt la buat logo.. sbb , amatur lg nih. hehe

mimie said...

tlg gmail no fon ang =)

kyoo reza said...

mauuuuuuuuu..
tp my blog tu boley ke ltk header ??
hu3x

SyedGraphiX said...

boleh je ;)

ubi said...

bro..nice...mmg ak tgh mencari blogger yg bley wat header..hehe..nk tempah gak lah..

*dah add d fb ko..
:)

SyedGraphiX said...

okehh bro. nnt bgtau butiran2 tu tau :)

penaberkala said...

perghh, menarik
rasa cam nk buat header satu ni
kosong je
free tak blh ke bro? haha

nasri said...

owh ye ke..x pe la mngkin nnt bla da pro sye akan request lagi ..by the way thanks

SyedGraphiX said...

nak free kalo ade mase boleh la.. hehehe

SyedGraphiX said...

nasri : yepp.. welcome ;)

shahrul said...

syed : saye berminat lah nak buat .erm, tp tak de acc gmail . ade yahoo mail je. boleh ke hantar email?

LykkaeLoisa said...

tema colour purple+pink
picx tk kesa .
tagline " tengs visit mee "
na ltax apeeapee puns tk kesa .
acwl cute ?
bulehh ?

~aNnYsS~ said...

macam best je....

tulips etu chinta.. said...

cm best !!

na header!

na header !

ta kire !

hehe..^_^

Amiey White said...

Amiey nak header , amiey tempah , kita discuss kat fb boleh ? malas buka email =="

fieha said...

salam..sy pon nak tempah header la. :)
nanti sy send butiran kat email

Melati said...

salam syed, nanti tengok email yea, nak tempah header & makeover blog

haRis kaiTo said...

nk3!!!

amny.. said...

hey.

mau tmpah ley x???

bosan laa header sy yg tah pe2 tuuu..

hehehehehehhe..:)

fadah said...

fadah suka font yang syed buat...
boleh buatkan tuk fadah x satu header

myra said...

salam syed..nice header yg syed buat..nmpk ceria.em..myra nk tukar header..bt nk survey harga dulu..huhu..agk2 dlm bpew ringgt ye?huhu..header yg myra nk uh,lbih kurg dgn sample yg syd show kn tue..tq..

ceritamamat said...

nak2...plizzzzz

ستي نور فريحة said...

lawa lh design2 you..eh..i terjumpa 1 entry u review psl blog girls..so leh x comnt psl blog i pulak,,ehhehe

zuraa said...

nak header jugakk. camane nak dapatkan header tuh and nak topup kan kat numb mane? seriusly nak header baru :) need your respon as soon as possible :D

yanae mohamad said...

kalau full-template boleh?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...