Friday, December 10, 2010

Akaunku G+


Ohh! Akaun G+? adakah? semestinya tidak larr.. adoii.. tapi, aku sangkakan panas.. tetapi hujan ditengahari..cewah. bermadah kata pulak aih. takde la. disangka senang . rupanya susah. Sampai x study langsung plak tu psal akaun. so, hah. dah dpat paper. tau laa seksanya. paper 1 kire ok la lagi. bulat2 @ objektif. even tak tau un. machine gun da ade . so, teruskan menembak jela! . ni, kalau kertas 2 tu.. mane ke datang machine gun nye lah. adushh. hancus harapan aku untuk mengekalkan takda subject yg gagal dalam SPM aku!, namun, oleh kerana subject yg paling aku menyampah tahap hyper nih! (*Akaun*) rosak sijil aku segala! ahh.. IMHO, ak rase.. akaun ni just for those who are really intrested la. sbb, mcam..aku ni kan. sbgai contoh. xde LANGSUNG minat aku terhadap matapelajaran akaun nih..So, even aku da try banyak kali da untuk memahami segala langkah, teknik , formula tp mcm sia2 je sume. time pekse aku BLANK. kosong!
aku just bawak diri aku, ye. diri aku! .kenapelaaa aku x buat keputusan awal untuk drop Akaun seperti aku drop ADDMATH? dah tau, otak aku ni x bleh menerima nombor segala! so, nak jgak amek. kan da pening. hah! amek kau syed! ,tp.. aku respect jugak la dkat kwan2 aku yang laen. even diorang tak reti akaun. but, ade usaha utk memajukan diri. tp aku?? aku!? ala, aku laen la dgn diorang. ape nak buat.. bukannye setiap org tu sama kan? so, yg da lepas tu mmg da takleh ulang da.. Paper 2 akaun td, aku jawab soalan bahagian Dokumen je! . tu pun, aku rase ntah btul ntah x. rase mcam merapu. sbb, time blaja PnP tu, gune kertas kajang. ni tibe2 kasi lejar , buku tunai sume mende lah yg die kasi! . aku x biase kot gune mende tu. so, agak kepeningan di situ! plus ngantok lg.. pening kpale lg.. aku pun dengan berani mengambil keputusan untuk keluar dari Dewan SEJAM SETENGAH AWAL dari masa yg ditetapkan. Awal gile kan? .Dengan ini, dengan segala hormatnya, aku isytiharkan..Prinsip Perakaunan [3756] SPM 2010 GRADE G+

2 comments:

Lala Halim said...

hahahaha..doakn lulus jer laaa..insyah-ALLAH lulus..tuhhh

SyedGraphiX said...

hahha. ntojer la lala. mcm failed je XD

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...