Monday, December 13, 2010

3 PAPERS more!



Salam semua bloggers!,

yeahh, lagi 3 paper lagi yg aku harus hadapi untuk SPM 2010! , Waaa.. lambat sungguh masa berlalu.. wahai masa! tolong la jalan cepat skitt. jangan la mcam sipott.! hak3. mngikut gmbar kat atas nihh, esok ada paper untuk BAHASA ARAB..

Hari khamis plak paper PENDIDIKAN QURAN DAN AS SUNNAH.. wahh, subjek ni antara target aku dapat A+. harap2 aku mampu untuk mencapai target aku tu. ameen..quran sunnah ni, actually bg yang x tau tu..die blajar macam pendidikan islam la. tp, lebih mendalam. kupasan die lebih banyak dan cabang2 die pun banyak.. So, agak susah skit la. sbb, soalan sperti ta'rif ..sebab turun ayat semua tu.. die nak sbijik macam dlam buku teks. kalo x ikut, considered as wrong la. tu bahaye tu. tp, dia kdg2 permudahkan kita jugak dgn soalan KBKK. weee.~ part tu yg suka tu.. hihi*

Paper terakhir merupakan EKONOMI. wahhh, aku suke la jgak dgn ekonomi nihh, x de la susah mana... tp, arggh. ak x nak target mende nihh! sbb ak x bape suke la. susahhh! *ehh, td ckap suka skang x plak* . hahaa, layan laaa.... paper terakhir ni la yg x sabar ak tunggu! , sbb nak merdeka!! WEEEE~ xD
*Sekian, Wassalam*

p/s : doakan kejayaan sy ye kawan2 :)

12 comments:

hanna iymeera :) said...

hehe, good luck :D

SyedGraphiX said...

thanks .. wee~ :D

auny ngehngeh :D said...

gud luck derr. wey, sambil2.. jom undi gua kat sini .. http://aunyasyuhada.blogspot.com/2010/12/wey-weysini-ada-cerita-panas.html
thankss ! you rawrr ! :)

SyedGraphiX said...

thanks auny! :)
undi utk ape nihh? hihi..
u're welcome xP

cOnfuSeME said...

uitt..gud luck ye...:)

cOnfuSeME said...

uitt..gud luck ye...:)

Zoulhusni:My Emancipation said...

all de best...pergi dengan minda yang tenang and yakin dengan keupayaan diri...Allah will always be by ur side bro...

SyedGraphiX said...

confusme : thanks ye
zoul : its right, Allah will always be by OURside :)

hans said...

xlama settle lah tu
gudluck

P/S : Kenapa Perlu Diadakan Benda Yang Tak Pernah Wujud?

SyedGraphiX said...

yes! x lame lg. x sabr nih. nak jadi full-time blogger XD
tq

AfiQ said...

good luck jawab exam.. quran sunnah tu bole score tu.. baca leklok.. heheh..

SyedGraphiX said...

ahaa. tengs3.. x)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...