Wednesday, December 15, 2010

ERK..betulkah ini? HAHA

Salam n selamat pagi kepada semuaa! .

harap anda menjalani pagi-pagi yang ceria la ea! dan buat yang berkerja.. kerja la dgn penuh fokus dan produktif! hihi..pagi-pagi macam biasa larr, bila tak da paper. aku pun ape lagi. blogging la keje nye. *cam da x de keje len* . Buku2 tu sume malam nnt kite kwn ea.? haha. alahh, kejap jekk. hihi.. btw, korang da sarapan blom nih? meh la blanja aku nasi lemak sama kopi O. x bekpest lagi nihh. lapa3.. tunggu org pelawa je. tp, x de ponn. haha .*siapala diriku ini.. Aiseh, actually.. aku update arini sbb, nak bagi tau korang.. aku tgh berblogwalking td.. pastu, tjumpe la satu link.. untuk check nilai blog/website kite kononnya. haha..aku pun try la check..*psstt. dulu da check..tp, die ckap blog ak x bnilai* . xP. So, aku terdetik nak try lg nih ...sbb, time try dulu.. blog pun aku baru buat. follower pun xdek lg . template pun slekeh2. mane ade org nak follow kan. lagi pun, dulu aku x de semangat sangat nak berblogging nih.walaupon dah create account blogger ni last year time bulan 6. tp, baru taun ni! TAHUN ni. aku baru idop.. agak2 dlam bulan 10 kott. aduih, malang sungguh. kalo ak da lame berblogging kan.. msti dpat lg byk kwan kann> *aiceh.*..Rasenye. aku makin semangat nak berblogging nih.. sbb, aq tgk ramai je dpat income and jd fames gitu kat blog.. ak pun pelik la jgak. mcamane la diorang leh jadi fames n dpat side income gitu. so, aku pun nak tau GILA. why why why? hihi. so, aq pun start la ber-belog-walking.. and, wah! x sangka yg blog usang aku lagi buruk penuh sawang ini diterima orang. dan kini telah mencapai hampir 300 followers. thanks yea korang. yg sudi follow ;) .*susah tu nak click button follow*.So, ak mmg appreciate gile la.. Daripada aku yang x tau nak tulis ape-ape dlam belog ni.. smpai.. aku da dpat byk idea nak tulis. hasil daripada pembacaan entry2 blogger2 yang meletop lagi terkemuka nih. hihi. tp, ak perlu banyak lagi tunjuk ajar dari korang nih. maklom la.. aku ni x bape paham kalo bab2 advertisement mcam nuffnang dan segala tu. hehe..


*******************************


Berbalik kepada tajukk. hehe.. nak tau ape yang aku x percaya tu? jom tgk. jap ea. aku upload gmba untk dikeji. =P

inilah pic yang aq cakap td.. ape tuu.. die cakap.. nilai blog aku .. RM572,496.76..HAHA. tergelak besar aku. blog yg ntah hape2 aku ni pun ade nilai ke?? ak rase mcm tak bnilai je. laen la kalo blog2 yang meletop tu ha. ni.. alahaii, blog camni .. sampai worth* sgt? ke mende ni nipu je nihh. x mgkin la. nak sedapkan ati la katekan. haaha...Rank ke 21,674 in Malaysia.Wah, x sangka blog aku ade RANK jgak ehh. ak ingat rank bernegatif-negatif da ..Daily PageView 150..ahaa...sehari 150? ntah. mcam x caye je.. skali lg ak ulang. BLOG AKU BLOG USANG LA. =.=. .adoii... x pe laa. kite percaya dlu ea. hihi. So, aku da try.. korang try la plak.. nak tau jgak.. msti harge blog korang ber LEMON-LEMON nih...kalo korang nak semak harga blog korang yg semestinya berlemon2-lemon tu... click kat SINI tau..Pastu, comment la skit entry aku ni. nnt ak jenguk blog korang. nak tengok harga blog korang. hihi...kat bawah nihh. aku LISTkan web2 yang da bernilai ber MILLION-million =.=..

1) Google.com.my RM89.90 million
2)Thestar.com.my RM12.79 million
3)maybank2u.com.my RM12.23 million
4)mozzi.biz RM11.46 million
5)Malaysiakini.com RM10.26 million
6)Lowyat.net RM8.55 million
7)Mudah.my RM8.04 million
8)Utusan.com.my RM6.48 million
9)Cari.com.my RM6.00 million
10)bharian.com.my RM5.56 million

Aiyaaa, mahalnye laa..Valuable sungguhh.. huuu~ jeles3. haha. Sekian saje dari akuu. jgn lupe tau try! HAHA. C ya!


P/s : Waaa..nak jugakk harga sebegini rupa xP..ehh, Yahoo! x tmasuk ke ea?


10 comments:

nursayidatina said...

hehehe. so valuable ! :)

SyedGraphiX said...

tak tak.. tipu je nihh.huhu
ape kate kalo sayidatina try? hihi

auny ngehngeh :D said...

blog den rm singgit songah yo. hahaaaa :)

SyedGraphiX said...

erkk. tipu laa :P

Amna.Qadeeja said...

ahahaha da try ! da try ! tp asl blog sy puluh2 ribu je nilainya? awk rtus2 ribu bwahahaha ;D

SyedGraphiX said...

hahaha..die silap kira tu kot amna? XD

Kodet said...

Blog Kodet bagi free pun orang tak nak...

Entri Terkini
Kodet keempat penaip terpantas di Malaysia
5 Sebab Kenapa Orang Tak Masuk Blog Kita

SyedGraphiX said...

ehhh.. sape ckap? sy nak jek. ihihih

+d.O.Y.A.h+ said...

huyo huyo huyo :P
camane die kire2 ek. ngaa

SyedGraphiX said...

die guna kalkulate la doyah 3d XD

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...