Thursday, December 16, 2010

Mati Hidup Semula

Selamat pagi Malaysia dan ASSALAMUALAIKUM to all of da bloggers yang masih tidak tido lagi! jam di skrin laptop ku menunjukkan jam 3.04 A.M. dan, seperti biasa, aku masih di depan laptop..kerana masih tidak berkeinginan untuk melabuhkan tirai malamku.. tidak sanggup menghadapi hari esok, esok dan esok... tp, aku nak jgak lalui esok! *ehh, ape aku merepek nih* . Actually, for this entry..aku jsut nak cerita sikitt la kann... aku sedang aku berblogwalking..*rajin tol ak ni blogwalking eh* . aku pun..pastu ,check la shoutbox aku.. nak tgk traffic la kononnye, aiceh..lpas tu kan.. lpas tu... ade blogger nih.. name dia KorangGila eh, aq bkan ckap korang gile.. tuu.. name blog die tu korang gile. hihihi..die ckap mcam ni mula2..

"Jalan2..nak komen skit..sperti blog yang mati hidup kmbali..2009 and then 9/10"

-Aku pun pening da ni.. ape maksud die ckap blog mati idop kmbali.. 2009 then 9/10 ni.. 5minit aku pk tau x. last2.. aku gi serbu belog die.. and aku tanye cam nih
 
"Apa maksud blog mati hidup kmbali tu? adoii3..follow sini"

-Since org da bagi komen kann. so, kna la kite follow. hihihi. adoi3..pastu, dia balas ni ha.. korang tgk gmba la.hehe. jap ea.


*tgk tu die ckap ape*


Owhh, maksud diaa, Blog mati idup kmbali tu rupenye da lame x ade tibe2 je muncul kmbali. cewah. haha. aduii, pastu. lpas die ckap gitu.. aku pun tgk entry aku.. aah laa. first post aku time 2009 bulan 8. haha.. pastu terus x muncul2 da..and tetibe je.. aku ade post baru bulan 9 2010. hahaa. mane post aku di bulan 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 dan 8? hahaha. wahh. lame gile aku menghilang yekk.. sebenarnye dulu aku malas arr nak berbelogging. sebap, aku x de internet pon kat umah.. tuu, time 2009 pun aku register dekat oldtown je tuh. x sempat nak update pon . haha..tu pasal la aku x de mood nak blogging ni. maklomla.. bateri laptop ni kan terhad. kalo nak update entry dekat oldtown tu..mau habis dlu bateri aku baru siap entry nya. haha. da la, tempat x selesa n kdg2 tu connection pon ade problem. tah pape kan? ish. and internet aku ni pon baru masuk bulan 8, so.. bulan 9 aku buat new post . ok la tu.haha.. x salah la bro ko ckap blog aku mati idop kmbali. haha. aku pun rase da bole bernafas da ni.. daripada x de mood nak update n segala lg tu. haha.btw, thanks ea korang Gila kerana telah menyedarkan aku. hahaa.. akan aku pertahankan semangat berblogging aku kali ni! cewah. waiting for the last paper ari isnin ni, so..my rank will be upgrade to 
Full-time Blogger! XD .. ehh, dah dahh. esok kan ade paper pkul 2 ptg. tido tuhh.. ishh. org nak exam kol 10 masuk tido da. hang dok membebel2 lagi kat blog .. ish3.k lah korang,smpai sini dlu yee.. salamm, ;)



p/s : tajuk entry nihh.. takde kene mngena dgn manusia yg mati hidop smula tau XD

17 comments:

+d.O.Y.A.h+ said...

wat chuaaakkk

aNnE said...

gud luck utk pper esok!:)

SyedGraphiX said...

hahaa. knp cuakk ? XD

SyedGraphiX said...

thx anne ;)

ZWAN SABRI said...

Aiseyh, HAHA.. ingatkan chipsmore jer kejap ada kejap xde.. HEHE..

btw, good luck utk esok.. ;)

SyedGraphiX said...

hahaa. org pon bleh jd chipsmore tau zwan xD
btw, THANKS ;)

Amiey White said...

hahaha org lan perasan dia x perasan :D

zati said...

ada exam kul 10??? exam spm ke?? spm belum habis agy erk?? *garu2 pale*

SyedGraphiX said...

bkan kol 10 la. kol 2 ptg. hihihi...adoi, blom abes la kaq oi.. *sy plak yg garu kpale x)

SyedGraphiX said...

amiey : adoiii, tu laa.. x peka sangat.. haha.
x pela. tu tandenye diorang ni caring..
cewah*

Suara Kalbu said...

Aiseymannnn.. ingatkan apa yang mati tadi

SyedGraphiX said...

haha.. saje suprise skitt x)

nuranysyafwah said...

Syed.. Awak last paper isnin kee? Paper LK yer? :)

SyedGraphiX said...

ahaa..x laa... last skali ekonomi la awk ;)

laksamberlipat said...

ahahhaa..
ingat kan aper laa td...

SyedGraphiX said...

haha.. X)
saje kasi gempak xP

lavender harum wangi said...

ahahahaha, memang gila la~ aku komen entry lama, xpe kan? HAHA :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...